Krwawienie w ciąży

lepiej dmuchac na zimno

lepiej dmuchac na zimno i być zapobiegliwym

lepiej byc ostrozniejszym a miec pewnosc ze dziecku nic nie jest

To prawda. Lepiej iść te 5 razy wiecej do lekarza a mieć pewnosć ze z dzieckiem jest wszystko ok.

Moja szwagierka miała krwawienia w 7 tygodniu strasznie się baliśmy czy wszystko będzie dobrze. Poleżała trochę w szpitalu a później tabletki do samego końca i wszystko było ok.

moja znajoma zaczela krwawic w 3msc spanikowala,ale okazalo sie ze nie potrzebnie. urodzila pod koniec 8go msc

lepiej dmuchać na zimne i iść do lekarza

popieram lepiej iść trzy razy na zapas niż niepóść wcale do lekarza

ja napoczątku miałam zadużo wód płodowych

kazda sie boi o swoje dziecko i woli dmuchac na zimme

ja bardzo sie balam o swoje malenstwo mimo tego ze wszystko bylo wporzadku

Ja nie miałam żadnych krwawień w czasie ciąży, na szczęście. Ale zdarza się, że przez pierwsze miesiące krwawienie jest i niektóre mamy myślą że to okres. Moja sis tak miała, przez 4 miesiące:) ale było zdziwenie jak nie dostała okresu i okazalło sie, że to taka zaawansowana ciąża.

przy pierwszej ciąży doświadczyłam krwawienia w wyniku nadżerki, przy krwawieniach ważny jest kolor - najbardziej niepokojący powinien być czerwony jak przy pierwszych dniach miesiaczki

Mnie też nic takiego nie spotkało.
Grace słyszałam od jednej znajomej też coś takiego… Myślała że ma okres, a już w ciąży była :wink:

ja raz mialam krwawienie ale nic zlego sie nie dzialo

u mnie na szczęście obyło się bez takich objawów

No ja własnie jestem po wizycie u lekarza i co sie okazało ze moja panika byla dobra reakcja. Okazało sie ze mam jakiegoś krwiaczka ale mam nadzieje ze wszystko będzie ok. Lekarz od razu dal mi zwolnienie i kazał leżeć. Czego nie cierpię robić no i ale jak mus to mus

ja miałam plamienie i niestety tego samego dnia, już w szpitalu poroniłam

Każde krwawienie czy plamienie w ciąży wzbudza ogromny niepokój.

tak zgadzam sie jak cos sie dzieje powinnismy tego nie lekcewazyc na szczecie po moich wynikach okazalo sie ze za duzo na siebie bralam obowiazkow i lekarz kazal mi przez tydzien lezec czego bardzo nie lubie…