Krwawienie w ciąży

ja mam nadzieje z u mnie bedzie wszystko ok dostalam tabletki i kazano mi lezec wiec jestem dobrej mysli

wiecie kiedys tego nie bylo a teraz nie ma co sie dziwic jedzenie faszerowane chemia i stres wiec nie ma co sie dziwic

tak zgodze się wszedzie jest chemia, zanieczyszczenie powietrza i srodowiska a my ludzie na tym cierpiny kiedys zylo sie bardziej ekologicznie i nie bylo tyle chorob a teraz co pokolenie to słabsze ;(

klamerka ja przelezalam 4 miesiace i w osmym juz pozwolili mi chodzic gdzie chce i czekali az urodze w kazdej chwili a w rezultacie przenosilam ciaze o 2 tyg

ja wystraszyłam sie krwawienia w dniu porodu.

ja podczas ciazy miala jeden powazny krwotok myslalam ze juz poronilam a okazalo sie w szpitalu ze mialam jakiegos krwiaka ktory peknol ale malej to niezgrazalo

tez bym pomyslala na twoim miejscu ze to poronienie, nie wiedzialam ze jakis krwiak moze peknac

Moja szwagierka też miała krwiaka i w 6 tygodniu dostała mocnego krwawienia, a po tygodniu była powtórka ale na szczęście nic nie zaszkodziło dzidzi.

aby zapobiec komplikacjom należy zglosić się na badanie do ginekologa

ja jestem na końcówce 8 miesiąca i na szczęście krwawienia nie miałam zobaczymy jak to będzie przed porodem

o takim krwotoku bym pomyslala o poronieniu a jakims krwiaku, w tym przypadku na szczescie wszystko sie skonczylo a ile jest o zlym zakonczeniu ;(((

nie znam nikogo kto mial albo ma takiego krwiaka

moja kuzynka jest w ciży i ma krwiaka jak zacznie krwawić to ma sie nieprzestraszyć bo to niebedzie poronienie

a169 to kuzynka musi uważąć.

nic nirobi tylko lezy wstaje tylko do toal;ety udreka bo jeszcze zostało jej 3 miesiace

Miałam krwiaka w 2 miesiącu ciąży, wchłonął się po leczeniu duphastonem

ja mialam krwaiaka wchlonal sie ale w poniedzialek sie powiedzialam ze plod jest martwy i juz po wszystkim jutro ide na zabieg

a169 no to faktycznie kuzynka ma nieciekawie ale dla maleństwa wszytsko da się znieśc

czego sie nie robi dla malenstwa

ja dla malenstwa zrobilabym wszystko…moglabym umrzec zeby tylko on zyl