Kryzys laktacyjny-sposoby na niedobór pokarmu

Własnie a mi mama danonki, danio kupowała na porządku dziennym, mało tego myślała wtedy że dobrze robi, że takie reklamowane serki podaje, ale nie miała dostępu do takiego forum żeby zapytać wyczytać dowiedzieć się

Wtedy wiedza była inna, nie ma się co dziwić. A był też czas, że dopajano niemowlęta wodą z cukrem.

Zresztą herbatka koperkowa - calkiem niedawno jeszcze była w użyciu a teraz zakazana.

Także często jeszcze wiele osób nie ma tej świadomości czym szkodzą dziecku, albo co jest dziecku po prostu zbędne. 

Ja się zastanawiam czy to kiedys znowu mie wroci takie dopajanie czy herbatki ?

Wróci nie wróci... Ale zostaniemy babciami dowiemy się jak milion rzeczy robiłyśmy niezgodnie z nowymi wytycznymi to jestem pewna że zdziwimy się nie raz

MamaRóżyMiki też tak sądzę. kwestia czasu. może będziemy jeszcze tu na forum i sobie o tym pogadamy zdobywając nagrody do testowania dla naszych wnuków ;)

Zamiast Mam Canpolu Babcie Canpolu dobre

przynajmniej z emerytury nie ubędzie dolarów ;)

Hahaha jako bacie Agata dobre ;) ciekawe xzy trafiają się na forum jakies babcie z rozmowach bo ja jeszcze nie trafiłam ;)

Nie no litosci moja dopiero facebooka ogarnia:) znowu moja babcia 90 letnia też nie rozumie co a w tym telefonie robie tyle czasu.. ale nie rozumie że do sklepów chodzę jedynie spozywyczych a dom się sam nie umeblował:)

Haha Babcie Canpolu, piszę się na to o ile mi wzrok pozwoli :D

Na bank się dowiemy, że źle coś robiłyśmy i na bank powiemy "Tobie tak dawałam i żyjesz" hahaha :D

heheh.. o tak, tak na pewno powiemy ;)

mamaRoz 90 lat to piękny wiek nie ma co się dziwic wtedy były inne czasy a co do facce ja faccebooka też nie mam ;p 

AnitaP jak ZYc?:)

ja się ostatnio przekonuje, że ciężko bez ig.. a od fb się odzwyczaiłam chyba..

ja kiedyś miałam fac. ale zablokowałam za duzo osób zglądało a kontaktu brak, poza tym widziałam jak inni postrzegają tego face aby sie wywiedzieć co u kogo i tyłek obrobić;) zapewne nie wszyscy

Hihihi babcie Canpolu, dobre. Ale to fakt kiedyś były inne przekonania, teraz są inne a nasze wnuki będą wychowywane jeszcze inaczej. Czasy się zmieniają, są coraz to nowsze badania. 

Anita coś w tym jest z tym Facebookiem. Ja ig nie mam, fb posiadam ale właśnie nie jestem na nim w ogóle aktywna. Kiedyś założyłam jak byłam na studiach żeby mieć kontakt z grupą. No i w sumie tak zostało. 

Dokładnie wszystko się zmienia jeszcze zobaczycie że nasze wnuki będą wychowywane jeszcze inaczej

Ja na fb jestem  z tych cichociemnych... zdjęcia nie wstawię... ale każdego oblukam... no przyznaje się

Ja czasem dodam ale bardzo rzadko. No za to innych poszpieguję :D potem z koleżanką jak się spotkam to lecimy..ty a wiesz że ten/ta...a skąd wiesz? No z Facebooka :P

Ewcia no tak to właśnie działa,,)