mam taka nadzieje
moja mała ma 7 miesiecy i wazy 6800
LiliankaN13: to troszke duzo jak na takie dziecko, ale jak tylko zacznie biegac to zrzuci nadmiar,
Agus mam nadzieje ze mij syn tyle nie bedzie wazyl za 2 miesiace
ja miałam takie okresy, że synek bardzo często domagał się piersi, chyba wtedy były te kryzysy, że miałam zbyt mało pokarmu, po kilku dniach się normowało
U mnie córka zawsze co tyle samo czasu domagała sie jedzonka.
Najważniejsze to się nie poddawać. U mnie Amelka też często dimagala się piersi, ale z dnia na dzień wszystko się normowalo.
A mi w takie cieple dni je mniej ale czesto
coline: to, że tyle waży nie znaczy że jest grubiutki. Wręcz przeciwnie. Zresztą jest dość długi bo ma prawie 78 cm
u nas jest tak samo mniej ale czesciej, nawet noca jak jest troszke duszno czesciej sie budzi niz jak wczesniej bylo
mi na kryzys laktacyjny pomogła herbatka na laktację
a ja nawet nie wiem czy miałam kryzys laktacyjny, bo odciągałam pokarm laktatorem
Kaz de dziecko je i przybiera na wadze według swoich potrzeb.
Ja raczej kryzysu nie mialam ale herbatka w moim przypadku nie dawala wiecej pokarmu pijac ja mialam tak samo jak jej nie pilam nie odczulam roznicy
ja od początku piłam po dwie herbatki laktacyjne i nie próbowałam jej odstawić więc nie wiem czy tak na prawdę pomagają ale myślę że na pewno coś dają
Ja herbatki na laktację tez pilam ale byly nieskuteczne
ja piłam tylko wtedy, kiedy widziałam, że mam mniej pokarmu i za każdym razem pomagały
mi została herbatka laktacyjna a już nie karmię może któraś z was chce?
ja to co mi zostało zostawiam sobie na drugie maleństwo
mi nic nie pomogło pokarm szybko straciłam, możliwe że to przez stres
ja się nie stresowałam, już na miesiąc przed porodem lekko wyciekał mi pokarm