ja kryzysu nie miałam. mam za duzo pokarmu
Ja sie od razu nastawiłam, że będę karmić piersią i obyło się bez kryzysu
ja chciałam i chce ale nie wychodzi…
u mnie ostatnio w jednej piersi zauważyłam że pojawia się mniej pokarmu niż w drugiej, ale w sumie to chyba normalne no nie gdy syn ma 10 miesięcy i jada inne posiłki w ciągu dnia a ja dodatkowo pracuję?
ja jeszczę karmie swoją 16 miesięczną córeczkę ale mysle że już czas na odstawienie na początku miałam problem z pokarmem bo cc miałam
ja karmiłam tylko 3,5 miesiąca
ja karmiłam ponad rok zobaczymy ile teraz przy drugim dziecku mi się uda
ja stwierdzam ze u mnie od samego poczatku jest kryzys… Malo mam mleka ale nie poddaje sie i caly czas przystawiam maluszka
u nas najważniejszy cycuś przed wieczornym spaniem i czasem w ciagu dnia ale Marysia to bardziej chyba żeby ze mna być a nie z głodu bo je już wszystko mleko z butelki też
rzeczywiście sporo osób od początku ma kryzys laktacyjny i mimo przystawiania to nawał mleka się nie pojawia
Miałam kryzys taki jak teściowa przychodziła i wmawiała mi ,że mój pokarm jest bezwartośćiowy, totalna bzdura ,ale na początku w to wierzyłam a potem , wziełam się w garść i jej nie słuchałam , Teraz karmię już 7 miesiąc i jest mi z tym dobrze
najgorzej jak ktos wygaduje glupoty i wez tu czasem czlowieku nie mysl juz jak czlowiek sobie cos do glowy wbije to koniec
czasem chyba niektórzy tylko gadają cos aby pogadać. Koszmar trafić na taką osobę.
ja niestety mleka na początku miałam bardzo mało i tak też mi zostalo, po dwóch miesiącach wogóle nie leciało
czasem przychodzi kryzys ale wszystko zależy od naszej psychiki
anusia_100 - u mnie identycznie, zadne specyfiki nie pomagały
ok 3 miesiąća przeszłam kryzys, przeleżałam z małym dwa dni w łóżku- prawie cały czas ssał- minęło
u mnie na szczęście kryzysu nie było
nas to omineło
przy pierwszym synu tego nie miałam