U mnie przy próbie nałożenia takich siniaków był taki ryk pisk i tak dalej że tylko i wyłącznie ta rynienka
Teraz są w action w dobrej cenie i bardzo fajne są ![]()
@Mamuska357 @ewelka8990 dlatego ja korzystam póki mój nie chodzi ![]()
@AnetteSo to u nas zakładamy to synek wie, że będzie jadł i grzecznie czeka
Ja póki co zamówiłam z temu - zobaczymy czy się sprawdzą ![]()
O bardzo ciekawy zestaw pytań, na pewno skupię się na nim jak już urodzę swojego malca niebawem ![]()
Mi powiem ci jak mały zjadał jakieś warzywko najczęściej marchewka była w słoiczkach to w ciagu dnia potrafił coś trochę zwrócić jak się tak wiercił i nawet jak go przebrałam po karmieniu to i tak nowe czyste ubranko mi marchewką zabrudził ,
To ja miałam to samo przy ulewaniach małej. Stąd mi po prostu była szkoda ładnych ubrań po domu powiedziałam że jak ona będzie próbowała siadać i tak dalej to zaraz cały ten bodziak będzie brudny.
Oj ja sporo już bodziaków powyrzucałam bo tak się zaplamiły że nie da rady odprać.
Ja wczoraj się załamałam jak po jedzeniu cały biały stoliczek od krzesełka był w pomarańczowych plamach, chwila na sloncu i jest jak nowy. Robie tak teraz ze wszystkimi plamami z marchewki i działa ![]()
To ja się załamałam jak młody zaczął obej bo stale ubranka brudne bo jakiś farkach czy innych rzeczach. Muszę odplamiacz za każdym razem
Ja jak miałam to krzesełko z ikei to też masakra całe pomaranczowe ale później jakoś samo to zchodzi zauważyłam właśnie.
Mnie tez dlatego po domu ubierałam, gorsze, rzeczy albo kupowałam używane albo jakieś z Pepco czy Sinsay za kilka złotych na wyprzedażach
To ja nawet pisałam do kogoś jak kupowałam paczki ubrań że jeżeli ma jakieś plamami i tak dalej to ja na ten rozmiar chętnie przyjmę A ktoś mi napisał że wstyd dawać z plamami
Jak jest ciepło to mój je w samym pampersie. Takie zwykłe funkcjonowanie nie brudzi mu tak aż ubranie. Zresztą po jak nawet coś oplami jedzeniem to używam tego odplamiacza pink