Laureatki czerwcowej edycji programu testowego 2026

Drogie Mamy, dziękujemy Wam ogromnie, że byłyście aktywne i pomocne w czerwcu na forum. Wytypowałyśmy laureatki, które otrzymują wyjątkowy zestaw podróżny Mustela i Canpol babies :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Dziękujemy za ogromną aktywność w tym miesiącu - naprawdę żałujemy, że nie możemy nagrodzić wszystkich. W ramach podziękowania za Wasze zaangażowanie wybraliśmy kilka dodatkowych osób, które otrzymają drobne wyróżnienie :heart: Bardzo się cieszymy, że jesteście z nami :smiling_face_with_three_hearts: :two_hearts:

Lista Mam, które testują produkty Canpol babies, jest dostępna na stronie:
https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek

Testerki prosimy o napisanie opinii o wygranych produktach (po przetestowaniu).
Wszystkim serdecznie gratulujemy! :heart:

11 polubień

Dziękuję bardzo :heart_eyes: już nie mogę doczekać się testów :heart:
I gratulacje dla pozostałych mam :heart_eyes:

1 polubienie

O rany :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Dziewczyny wyróżnienia są :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck: ale super :slight_smile:

3 polubienia

dziękuję bardzooo za bycie laureatka💙🩵❤️
juz niemozemy sie doczekać na testy i recenzje :heart_eyes:
gratulacje dziewczyny, fajnie tworzyc z wami canpol mamuski

1 polubienie

Dziekuje bardzo :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: i w tym msc sa wyroznienie super dziewczyny gratulacje :wink:

1 polubienie

@paola.4 udało nam się ! Manifestacja działa haha :heart::heart_eyes: ale się cieszę ! Bardzo dziękuję

3 polubienia

O matko ale super :heart_eyes: poznałam forum przez te testy ale nie spodziewałam się że się dostanę :see_no_evil:

1 polubienie

@CanpolBabies_Redakcja radzi dziękuję za przyznanie nagrody…… strasznie się cieszę bo miałam ogromną ochotę przetestować plecak i kosmetyki mustelli :blush::face_with_peeking_eye::grin: Od razu mi się humor poprawił

W tym miesiącu znów są wyróżnienia :muscle:🩵:blue_heart: pięknie

2 polubienia

Zaszalałaś :smiling_face::smiling_face::smiling_face::smiling_face: number 1

1 polubienie

O wooow ! Bardzo dziekuje ! Niemoge sie doczekac testowanka . Plecaczek meeeeega mnie kreci i jestem go ciekawa
Dziewcyzny gratulacje dla was :heart:
Ale ekstra , ze znowu pojawily sie wyroznienia :heart:

1 polubienie

Dajcie znac co otrzymacie za wyróżnienie :wink:

2 polubienia

Też jestem mega ciekawa :smiley:

1 polubienie

Super informacja, dziękuję bardzo :heart: bardzo się cieszę, szczególnie z plecaka, kosmetyczka z musteli też jest cudna 🩵

W szczególności gratuluję nowym dziewczynom, które nie wierzyły, że może im się udać :crossed_fingers:t2:

@Mamuska357 z tego co mi wiadomo, kolejność jest przypadkowa :wink:

6 polubień

Dziękuję za wyróżnienie :smiling_face: czekam na opinie plecaka bo mam na niego chrapkę :grin:

3 polubienia

Gratulacje dla Wszystkich Mam :slight_smile: widać czerwiec nie był dla mnie łaskawy, ale są rzeczy ważne i ważniejsze.

2 polubienia

Dziękuję bardzo 🫶🏻:heart: dziewczyny gratuluję :smiling_face_with_three_hearts: i super , że są wyróżnienia :smiling_face_with_three_hearts:

Dziękuję :smiling_face: 🩷 ale się cieszę :smiling_face_with_three_hearts: nie mogę się doczekać testów :blush:🫶🏻

1 polubienie

dziękuję bardzo :hearts: jest mi strasznie miło! szczególnie, ze pod koniec ciąży było u mnie w kratkę z aktywnością :smiley: co to znaczy wyróżnienie? jakaś niespodzianka? :smiley:

2 polubienia

Gratulacje dla laureatek :wink:

1 polubienie

Eeee to żaden wyznacznik :sweat_smile::sweat_smile:

Ale w sumie ładnie to wygląda :star_struck:

Sama jestem ciekawa co redakcja szykuje jako wyróżnienie :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia