Laureatki czerwcowej edycji programu testowego 2026

WAŻNE Drogie mamy, bardzo prosimy zwrócić uwagę na treść maila laureatek i przesłać wszystkie potrzebne dane :smiling_face_with_three_hearts:

14 polubień

Bardzo się cieszę na wygraną i nowe rzeczy do testów - idealnie trafione są, dlatego że odliczam tygodnie do porodu :pregnant_woman:t3:

Wszystkim pozostałym laureatka gratuluję, a pozostałym życzę powodzenia w kolejnych miesiącach! :heart:

Warto być aktywnym! :raised_hands:t2::heart_eyes:

1 polubienie

Uhuhu dziękuję za możliwość testów. Najbardziej mnie cieszy chyba ta kosmetyczka z musteli :grin::grin:
@MamaSloneczka faktycznie ten numer 1 ładnie wygląda :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
Ale super że są wyróżnienia. Dajcie znać dziewczyny co dostaniecie

1 polubienie

Juz sie zapoznałam i odpisane :wink:

1 polubienie

Gratulacje dziewczyny😍, dziękuję za wyróżnienie . W wyróżnieniu są chusteczki nawilżane i woreczki .

3 polubienia

Dziękuję bardzo :heart: gratki dziewczynki :blush:

Mail poszedł

O ja :heart: Dziękuję bardzo bardzo :heart:
Juz się nie mogę doczekac na testy

Gratuluję mamusie :heart::heart::heart:

Rewelacja! :star_struck::partying_face::smiley: Baaaardzo się cieszę! 🩵 Najbardziej czekam na testowanie plecaka :star_struck: Akurat wskakujemy w nowy wózek to będzie idealne jego dopełnienie na wyjścia! :star_struck::heart_eyes: ahhh! Dziękuję ogromnie! :heart:

I moje gratulacje dla wszystkich Mam którym się udało znaleźć wśród laureatek! :star_struck::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::grin::partying_face:

1 polubienie

Też jestem ciekawa najbardziej ciekawa plecaka :smiling_face: super że pojawiły się dodatkowe wyróżnienia :blush: gratulacje 🫶🏻

No plecak to totalna petarda! Ale ja jestem szczerze bardzo ciekawa chusteczek :see_no_evil: zadziwia mnie jak tak podstawowy produkt może się tak różnić między producentami :sweat_smile:

No ja się cieszę najbardziej z plecaka, kosmetyczki i tego płynu do kąpieli mustelli bo bardzo chciałam wypróbować

Ja się cieszę że wszystkiego, bardzo mi się wszystko przyda :smiling_face:

1 polubienie

A nie testowałas już plecaka ? Wydawało mi się że jesteś na forum dłużej niż ja. A był już do testów

1 polubienie

O kurde nie wierzę :heart_eyes: jestem w szoku że udało się wygrać w pierwszym miesiącu :smiling_face_with_three_hearts:
Dziękuję bardzo , już nie mogę się doczekać produktów :heart::heart: przetestowania plecaka
@karolina27034 chyba co miesiąc będziemy tak robić , nie spodziewałam się tego :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: jest mi tak miło za docenienie :blush:

3 polubienia

Cieszę się że Ci się udało :heart_eyes::face_holding_back_tears:
O tak ! W tym miesiącu też manifestujmy haha :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Również zapoznałam się i wiadomość wysłana :blush:

Tak , ty masz dar to tego :heart_eyes::heart_eyes:

I gratulację wszystkim mamą :heart: zaszczyt być w tej grupie wygranych :heart:

2 polubienia

Ee tam to tylko lata wprawy :laughing::laughing:

1 polubienie

Bo widzisz tak jak już pisaliśmy wcześniej nie liczy się nawalanie komentarzy jak popadnie tylko pisanie od siebie o serca o swoich przemyśleniach :blush: redakcja to docenia sama widzisz. Gratulacje dla Ciebie wiem jak cieszy ta nagroda hihi :smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień