WAŻNE Drogie mamy, bardzo prosimy zwrócić uwagę na treść maila laureatek i przesłać wszystkie potrzebne dane ![]()
Bardzo się cieszę na wygraną i nowe rzeczy do testów - idealnie trafione są, dlatego że odliczam tygodnie do porodu ![]()
Wszystkim pozostałym laureatka gratuluję, a pozostałym życzę powodzenia w kolejnych miesiącach! ![]()
Warto być aktywnym! ![]()
![]()
Uhuhu dziękuję za możliwość testów. Najbardziej mnie cieszy chyba ta kosmetyczka z musteli ![]()
![]()
@MamaSloneczka faktycznie ten numer 1 ładnie wygląda ![]()
![]()
Ale super że są wyróżnienia. Dajcie znać dziewczyny co dostaniecie
Juz sie zapoznałam i odpisane ![]()
Gratulacje dziewczyny😍, dziękuję za wyróżnienie . W wyróżnieniu są chusteczki nawilżane i woreczki .
Dziękuję bardzo
gratki dziewczynki ![]()
Mail poszedł
O ja
Dziękuję bardzo bardzo ![]()
Juz się nie mogę doczekac na testy
Gratuluję mamusie ![]()
![]()
![]()
Rewelacja! ![]()
![]()
Baaaardzo się cieszę! 🩵 Najbardziej czekam na testowanie plecaka
Akurat wskakujemy w nowy wózek to będzie idealne jego dopełnienie na wyjścia! ![]()
ahhh! Dziękuję ogromnie! ![]()
I moje gratulacje dla wszystkich Mam którym się udało znaleźć wśród laureatek! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Też jestem ciekawa najbardziej ciekawa plecaka
super że pojawiły się dodatkowe wyróżnienia
gratulacje 🫶🏻
No plecak to totalna petarda! Ale ja jestem szczerze bardzo ciekawa chusteczek
zadziwia mnie jak tak podstawowy produkt może się tak różnić między producentami ![]()
No ja się cieszę najbardziej z plecaka, kosmetyczki i tego płynu do kąpieli mustelli bo bardzo chciałam wypróbować
Ja się cieszę że wszystkiego, bardzo mi się wszystko przyda ![]()
A nie testowałas już plecaka ? Wydawało mi się że jesteś na forum dłużej niż ja. A był już do testów
O kurde nie wierzę
jestem w szoku że udało się wygrać w pierwszym miesiącu ![]()
Dziękuję bardzo , już nie mogę się doczekać produktów ![]()
przetestowania plecaka
@karolina27034 chyba co miesiąc będziemy tak robić , nie spodziewałam się tego ![]()
jest mi tak miło za docenienie ![]()
Cieszę się że Ci się udało ![]()
![]()
O tak ! W tym miesiącu też manifestujmy haha ![]()
Również zapoznałam się i wiadomość wysłana ![]()
Tak , ty masz dar to tego ![]()
![]()
I gratulację wszystkim mamą
zaszczyt być w tej grupie wygranych ![]()
Ee tam to tylko lata wprawy ![]()
![]()
Bo widzisz tak jak już pisaliśmy wcześniej nie liczy się nawalanie komentarzy jak popadnie tylko pisanie od siebie o serca o swoich przemyśleniach
redakcja to docenia sama widzisz. Gratulacje dla Ciebie wiem jak cieszy ta nagroda hihi ![]()