Laureatki czerwcowej edycji programu testowego 2026

Gratulacje dziewczyny :heart: u mnie wyróżnienie, ale też się bardzo cieszę :heart: chociaż kusił ten plecaczek :face_with_hand_over_mouth:

5 polubień

Gratulacje kobietki :star_struck:

Tak masz rację chociaż myślałam że nie złapie się :blush: napewno mi się wszystko przyda teraz przy wyprawce :heart_eyes: cieszy cieszy, dalej mam dużo emocji :face_with_hand_over_mouth::rofl::rofl:

2 polubienia

A zobaczysz jak przyjdzie na jakiej adrenalinie będziesz otwierać. Ale ostrzegam to uzależnia :rofl::rofl::rofl:

5 polubień

To prawda! :star_struck::sweat_smile: Jak przyjdzie paczka to ja zawsze otwieram ją z taką radością i ekscytacją jakbym otwierała prezent od Mikołaja za dawnych, dziecięcych czasów :rofl:

3 polubienia

@Karcia bardzo uzależnia :heart:
Ja mialam olazje przy Synku testowac plecak - taki szary. Mega byl! Niestety wozilismy go doslownie wszędzie. I najpierw mąż rozwalil zamek- stwierdziłam ze pojde do krawcowej i moze się wymieni. Ale potem Synek go upackał farbkami (tak z sercem bardzo bo nie bylam w stanie doczyscic) takze noo dokonczyl zywota :slight_smile: ale dluuugo nam sluzyl.

Mialam kupic teraznprzy Córeczce ale ciesze się mega ze się zalapalm do testow znowu. Ciekawa jestem czy coś sie zmienilo w nich. Torba od wozka juz ledwo zipie wiec jak tylko przyjdzie paczka to testujemy!

Taki mialam

Ten do testów to widzę inny model jakis :slight_smile:

1 polubienie

Taaak ten szary z różowym w środku. Też go długo używałam ale chyba z pół roku temu dałam koleżance bo był jeszcze w całkiem przyzwoitym stanie. Ja go lubiłam na wyjazdy zabierać bo wszystko miało swoje miejsce i do tego mata zawsze w środku była żeby dziecko przebrać.
@kalusia faktycznie teraz jakiś inny model jest

Ten szary jest super:) mate mamy daleh i korzystamy na wyjscia :heart:
Takze ten tez pewnie będzie sztos

1 polubienie

Niee :blush: ja byłam jakoś chyba w zeszłym roku tylko kilka razy , i jak już przyszłam to chyba też już byłaś . To ja myślałam nawet że to jakaś nowość ten plecak bo wcześniej nawet o nim nie słyszałam .

Aaa to ja myślałam że jesteś tu dłużej niż ja. Odnalazłam maila on był do testów w styczniu 2024. Więc kurde ja już jestem tutaj ponad 2.5 roku wow haha

1 polubienie

Okurde jaki długi staż :no_mouth::face_holding_back_tears:

Noooo nawet nie myślałam że tyle tu jestem. Mówiłam że to uzależnia :rofl::rofl: ale tak to będzie bo odkryłam forum niedługo po porodzie małego a on już skończył 3 lata :scream::scream::blush:

Bardzo, bardzo dziękuję.

Wszystkim laureatom serdecznie gratuluję.

Powiem szczerze, że czerwiec był bardzo tutaj intensywny jak w ulu. :honeybee::wink::wink:

Ale poruszyłyśmy tyle fajnych tematów :heart::heart::heart:

2 polubienia

Mi tam się podobało że się tyle działo :laughing::face_holding_back_tears:

1 polubienie

To mam nadzieję że atmosfera się nie zmieni i nas, nowe, też uzależni :grin:

1 polubienie

Ja właśnie siedziałam u rodzinki jak zobaczyłam że udało się to maskara jak się cieszyłam , siostry pytały co wygrałam pokazywałam im . Mówiły że plecak super.
Domyślam się że będzie ekscytacja , już nie mogę się doczekać aż przyjdzie :rofl::rofl::rofl: wierzę wam macie staż w otwieraniu paczek :face_with_hand_over_mouth::rofl:
Nic tak nie cieszy jak darmowa paczka :heart: przy normalnych paczkach też tak mam że doczekać się nie mogę jak przyjdą i szybko je otwieram .

1 polubienie

To prawda, darmowe paczki cieszą podwójnie :rofl: już się też nie mogę doczekać mimo że mam też z zakupów kilka paczek w drodze :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Można się poczuć trochę jak jakaś celebrytka lub influencerka :laughing::laughing::laughing:

1 polubienie

Chyba sobie nagram otwieranie paczki :rofl::rofl::rofl: jak właśnie te Influencerki hehe żarcik :hugs:
Ten dzień okazał się zaskakująco miły :heart:

@BeataSt u mnie też codziennie tyle kurierów, plus paczkomat . Zamawiam dla maluszka trochę tego się zbiera . Dla siebie coś na wyprzedażach aż żal nie skorzystać jak takie fajne ceny :see_no_evil:

3 polubienia

Ooo, to co jeszcze było do testów fajnego? Były jeszcze jakieś maty albo zabawki?