Gratulacje dziewczyny
u mnie wyróżnienie, ale też się bardzo cieszę
chociaż kusił ten plecaczek ![]()
Gratulacje kobietki ![]()
Tak masz rację chociaż myślałam że nie złapie się
napewno mi się wszystko przyda teraz przy wyprawce
cieszy cieszy, dalej mam dużo emocji ![]()
![]()
![]()
A zobaczysz jak przyjdzie na jakiej adrenalinie będziesz otwierać. Ale ostrzegam to uzależnia ![]()
![]()
![]()
To prawda! ![]()
Jak przyjdzie paczka to ja zawsze otwieram ją z taką radością i ekscytacją jakbym otwierała prezent od Mikołaja za dawnych, dziecięcych czasów ![]()
@Karcia bardzo uzależnia ![]()
Ja mialam olazje przy Synku testowac plecak - taki szary. Mega byl! Niestety wozilismy go doslownie wszędzie. I najpierw mąż rozwalil zamek- stwierdziłam ze pojde do krawcowej i moze się wymieni. Ale potem Synek go upackał farbkami (tak z sercem bardzo bo nie bylam w stanie doczyscic) takze noo dokonczyl zywota
ale dluuugo nam sluzyl.
Mialam kupic teraznprzy Córeczce ale ciesze się mega ze się zalapalm do testow znowu. Ciekawa jestem czy coś sie zmienilo w nich. Torba od wozka juz ledwo zipie wiec jak tylko przyjdzie paczka to testujemy!
Taki mialam
Ten do testów to widzę inny model jakis ![]()
Taaak ten szary z różowym w środku. Też go długo używałam ale chyba z pół roku temu dałam koleżance bo był jeszcze w całkiem przyzwoitym stanie. Ja go lubiłam na wyjazdy zabierać bo wszystko miało swoje miejsce i do tego mata zawsze w środku była żeby dziecko przebrać.
@kalusia faktycznie teraz jakiś inny model jest
Ten szary jest super:) mate mamy daleh i korzystamy na wyjscia ![]()
Takze ten tez pewnie będzie sztos
Niee
ja byłam jakoś chyba w zeszłym roku tylko kilka razy , i jak już przyszłam to chyba też już byłaś . To ja myślałam nawet że to jakaś nowość ten plecak bo wcześniej nawet o nim nie słyszałam .
Aaa to ja myślałam że jesteś tu dłużej niż ja. Odnalazłam maila on był do testów w styczniu 2024. Więc kurde ja już jestem tutaj ponad 2.5 roku wow haha
Okurde jaki długi staż ![]()
![]()
Noooo nawet nie myślałam że tyle tu jestem. Mówiłam że to uzależnia ![]()
ale tak to będzie bo odkryłam forum niedługo po porodzie małego a on już skończył 3 lata ![]()
![]()
![]()
Bardzo, bardzo dziękuję.
Wszystkim laureatom serdecznie gratuluję.
Powiem szczerze, że czerwiec był bardzo tutaj intensywny jak w ulu. ![]()
![]()
![]()
Ale poruszyłyśmy tyle fajnych tematów ![]()
![]()
![]()
Mi tam się podobało że się tyle działo ![]()
![]()
To mam nadzieję że atmosfera się nie zmieni i nas, nowe, też uzależni ![]()
Ja właśnie siedziałam u rodzinki jak zobaczyłam że udało się to maskara jak się cieszyłam , siostry pytały co wygrałam pokazywałam im . Mówiły że plecak super.
Domyślam się że będzie ekscytacja , już nie mogę się doczekać aż przyjdzie ![]()
![]()
wierzę wam macie staż w otwieraniu paczek ![]()
![]()
Nic tak nie cieszy jak darmowa paczka
przy normalnych paczkach też tak mam że doczekać się nie mogę jak przyjdą i szybko je otwieram .
To prawda, darmowe paczki cieszą podwójnie
już się też nie mogę doczekać mimo że mam też z zakupów kilka paczek w drodze ![]()
Można się poczuć trochę jak jakaś celebrytka lub influencerka ![]()
![]()
![]()
Chyba sobie nagram otwieranie paczki ![]()
![]()
jak właśnie te Influencerki hehe żarcik ![]()
Ten dzień okazał się zaskakująco miły ![]()
@BeataSt u mnie też codziennie tyle kurierów, plus paczkomat . Zamawiam dla maluszka trochę tego się zbiera . Dla siebie coś na wyprzedażach aż żal nie skorzystać jak takie fajne ceny ![]()
Ooo, to co jeszcze było do testów fajnego? Były jeszcze jakieś maty albo zabawki?