@Karcia Oo też bym się chciała dowiedzieć czego się można tu spodziewać ![]()
![]()
Byly zabawki z serii BabiesBoo różne i mata edukacyjna BabiessBoo (taka bez paląka) i.mata Fox
i byly zestawy do RD i butelki i smoczki. Byl podgrzewacz i sterylizator. A w ostatnim czasie to wiecie- laktatory, zestawy higieniczne, ekspres, aspiratory.
Kurcze no wszystkiego nie pamiętam bo niektóre rzeczy używałam ponad dwa lata temu . Ale tak mata z liskiem była ta pomarańczowa. Super była bo gruby miała ten podkład i po praniu nic się nim nie działo, hmmm karuzela była do łóżeczka. No zestawy naczyń, laktatory. Pojemnik na mleko który uwielbiam. Zabawki z liskiem to seria Fox, butelki te z tą gąska bo do dziś mam jedną jako miarkę
zestawy do pielęgnacji, grzebyczki, zestaw do paznokci. Podgrzewacz do butelek. I chyba były te naczynia z liskiem. Talerzyk i kubeczek taki plastikowy ale nie pamiętam czy to było do testów czy ja to sama kupiłam
bidony były takie z panda. Zabawki babies boo Ja też co miesiąc nie wygrywałam. Ale dziewczny może jeszcze inne co są dłużej może pamiętają co jeszcze było do wygrania
Ale ty też tu chyba długo jesteś na forum? Jaki masz staż?
@Kalusia161 @MamaSloneczka @Mama.kacperka wy też jesteście długo i kto jeszcze? Przyznawać się haha
@Kalusia161 @Karcia to fajne rzeczy były, ciekawe czy jeszcze kiedyś będą maty albo karuzele . ![]()
![]()
Kojarzę @ewelka8990 pisała też że długo jest
ja jestem od czasu jakoś po tym jak było nowe forum
ale też nie wygrywałam co na początku . No i jeszcze chyba @Mamamamusia
Ogromnie się cieszę i dziękuję ![]()
gratuluję także innym mamom które również dostały się do testowania ![]()
@Mamaem jest na pewno dlugo:)
Tak jestem długo jeszcze bylo stare forum;)
Bedzie z pare dobrych lat ale ile dokladnie nie wiem ![]()
Haha aż pamiętam ten piękny czas ciąży, jak czasem podjeżdżało nawet trzech różnych kurierów z moimi zamówieniami
Ja się zalapalam na wyróżnienie
i taka spoczko bo u nas w tamtym miesiacu chrzest, planowanie, wakacje, szpital ![]()
![]()
wiec super, że sie cos udalo
@Wesola95 u mnie tak jest , później zastanawiam się co ja zamówiłam . Mój też dużo zamawia to tych kurierów jest trochę . Wcześniej dużo do paczkomatu InPost wybierałam ale odkąd siedzę w domu wolę do domu jakoś . I szybciej przychodzą paczki . Codziennie ich jest tyle i dalej zamawiam . Niektórzy kurierzy się już śmieją bo mnie zdarzyli poznać ![]()
![]()
nie tylko dla maluszka bo cała chemię też uwielbiam tak zamawiać , mam podstawione pod dom nie muszę po sklepie szukać . I jakoś taniej wychodzi ![]()
Ja dalej team paczkomat, bo mam motywacje żeby wziać małą i przy okazji „spacerek” zeobić ![]()
Dziękuję
pierwszy raz będę testować i nie mogę się doczekać aż napisze recenzję
podkłady i woreczki zużywam na bieżąco więc już coś mogę o nich powiedzieć
chusteczki mam w aucie jeszcze nie użyte więc teraz zacznę a reszta to nowość dla mnie więc bardzo się cieszę ![]()
No to super produkty się trafiały ![]()
może jakieś maty się pojawią w niedługim czasie ![]()
@Wesola95 @paola.4 od kilku tygodni nawiedzają mnie tacy królowie, na razie paczkomat poszedł też u mnie w odstawkę ale jak wiem że mnie w domu nie będzie to wolę już do niego zamówić ![]()
Ja zamawiam co chwilę pełno rzeczy, np jakąś chemię domową, przyprawy, karmę dla zwierząt, suche produkty, zabawki dla synka itp i zazwyczaj kurier przyjeżdżał jak akurat wychodziłam na spacer albo jechałam gdzieś
więc już wolę zamawiać jak się da to do paczkomatu.
@Efektdomi też mam nie daleko , ale zawsze tym autem jadę , jak będzie maluszek to myślę że też będą takie spacerki na wiosnę . Odkąd zauważyłam że szybciej przychodzą do domu to narazie tak wolę i też zależy jaką paczka . Teraz przez jakiś czas jestem w domu więc to nie problem .
@karolina27034 u mnie paczkomat był na pierwszym miejscu jak chodziłam do pracy , przy pracy też był więc nie było problemu z odbiorem . I też dla mnie odebrałam kiedy chciałam . A tak to kurier mógłby mnie nie zastać , chociaż teraz wiedzą gdzie mają paczki zostawiać bo często i tak płace online .
Myślę że w czasie porodu też wrócę , bo lepiej żeby były w paczkomacie bezpieczniej ![]()
![]()
@SylwiaMK ja też tak wszystko zamawiam , lepiej przez internet , tak jak wyżej pisałam wiedzą gdzie mają zostawiać bo już tak często są . To zależy też od kuriera czy jest spoko czy taki cham, akurat u mnie młodzi , przystojni jeżdżą , codziennie ci sami ![]()
![]()
![]()
Jak mam jakieś mniejsze paczki i lekkie to wtedy pisze kurierowi żeby przerzucił przez płot, a jak jakieś większe to wyjedźajac zostawiam bramę wjazdową otwartą.
Ale zawsze się boję że jakiś inny kurier będzie rozwoził o np zadzwoni domofonem i pieski będą się wkurzać
Taaak, własnie jak bobas bedzie to aż bedzie motywacja żeby ubrac wszystkich, ogarnac i przejsc sie do packzomatu
ja obok paczkomatu mam tez dino to zawsze jeszcze przeglad sklepu wleci ![]()
Dwa w jednym
ja mam paczkomaty akurat obok sklepów gdzie przeważnie są panowie alkoholicy
i do takiego sklepu to mi nie pod drodze wchodzić ![]()
@SylwiaMK w sumie racja , też teraz będę mieć bramę to już sobie tak nie wjadą kiedy im pasuje . Więc pewnie już wtedy będzie paczkomat. Teraz do póki mam otwarte to nie ma problemu . Narazie nie mamy żadnego zwierzaka ale może przy bramie pomyślimy nad pieskiem . ![]()
![]()
@Efektdomi też mam taki osiedlowy sklep , nie taki z przygodami jak ma @karolina27034 . Kiedyś było ich dużo ale już był na nich czas
także jest spokojnie , nie duży sklep ale podręczny . Do większego musiałabym autem podjechać wózkiem za daleko
za godzinę nie dojechałabym chyba .