Laureatki czerwcowej edycji programu testowego 2026

@Karcia Oo też bym się chciała dowiedzieć czego się można tu spodziewać :face_holding_back_tears::laughing:

Byly zabawki z serii BabiesBoo różne i mata edukacyjna BabiessBoo (taka bez paląka) i.mata Fox :slight_smile: i byly zestawy do RD i butelki i smoczki. Byl podgrzewacz i sterylizator. A w ostatnim czasie to wiecie- laktatory, zestawy higieniczne, ekspres, aspiratory.

2 polubienia

Kurcze no wszystkiego nie pamiętam bo niektóre rzeczy używałam ponad dwa lata temu . Ale tak mata z liskiem była ta pomarańczowa. Super była bo gruby miała ten podkład i po praniu nic się nim nie działo, hmmm karuzela była do łóżeczka. No zestawy naczyń, laktatory. Pojemnik na mleko który uwielbiam. Zabawki z liskiem to seria Fox, butelki te z tą gąska bo do dziś mam jedną jako miarkę :rofl: zestawy do pielęgnacji, grzebyczki, zestaw do paznokci. Podgrzewacz do butelek. I chyba były te naczynia z liskiem. Talerzyk i kubeczek taki plastikowy ale nie pamiętam czy to było do testów czy ja to sama kupiłam :thinking: bidony były takie z panda. Zabawki babies boo Ja też co miesiąc nie wygrywałam. Ale dziewczny może jeszcze inne co są dłużej może pamiętają co jeszcze było do wygrania

1 polubienie

Ale ty też tu chyba długo jesteś na forum? Jaki masz staż? :grin: @Kalusia161 @MamaSloneczka @Mama.kacperka wy też jesteście długo i kto jeszcze? Przyznawać się haha

@Kalusia161 @Karcia to fajne rzeczy były, ciekawe czy jeszcze kiedyś będą maty albo karuzele . :smiling_face::smiling_face:
Kojarzę @ewelka8990 pisała też że długo jest :smiley: ja jestem od czasu jakoś po tym jak było nowe forum :grinning: ale też nie wygrywałam co na początku . No i jeszcze chyba @Mamamamusia

1 polubienie

Ogromnie się cieszę i dziękuję :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: gratuluję także innym mamom które również dostały się do testowania :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@Mamaem jest na pewno dlugo:)

1 polubienie

Tak jestem długo jeszcze bylo stare forum;)
Bedzie z pare dobrych lat ale ile dokladnie nie wiem :see_no_evil:

Haha aż pamiętam ten piękny czas ciąży, jak czasem podjeżdżało nawet trzech różnych kurierów z moimi zamówieniami

7 polubień

Ja się zalapalam na wyróżnienie :face_with_hand_over_mouth: i taka spoczko bo u nas w tamtym miesiacu chrzest, planowanie, wakacje, szpital :crazy_face::crazy_face::crazy_face: wiec super, że sie cos udalo

5 polubień

@Wesola95 u mnie tak jest , później zastanawiam się co ja zamówiłam . Mój też dużo zamawia to tych kurierów jest trochę . Wcześniej dużo do paczkomatu InPost wybierałam ale odkąd siedzę w domu wolę do domu jakoś . I szybciej przychodzą paczki . Codziennie ich jest tyle i dalej zamawiam . Niektórzy kurierzy się już śmieją bo mnie zdarzyli poznać :rofl::rofl::rofl: nie tylko dla maluszka bo cała chemię też uwielbiam tak zamawiać , mam podstawione pod dom nie muszę po sklepie szukać . I jakoś taniej wychodzi :hugs:

Ja dalej team paczkomat, bo mam motywacje żeby wziać małą i przy okazji „spacerek” zeobić :face_with_hand_over_mouth:

3 polubienia

Dziękuję :star_struck: pierwszy raz będę testować i nie mogę się doczekać aż napisze recenzję :slight_smile: podkłady i woreczki zużywam na bieżąco więc już coś mogę o nich powiedzieć :slight_smile: chusteczki mam w aucie jeszcze nie użyte więc teraz zacznę a reszta to nowość dla mnie więc bardzo się cieszę :wink:

3 polubienia

No to super produkty się trafiały :heart_eyes::face_holding_back_tears: może jakieś maty się pojawią w niedługim czasie :heart_eyes:
@Wesola95 @paola.4 od kilku tygodni nawiedzają mnie tacy królowie, na razie paczkomat poszedł też u mnie w odstawkę ale jak wiem że mnie w domu nie będzie to wolę już do niego zamówić :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Ja zamawiam co chwilę pełno rzeczy, np jakąś chemię domową, przyprawy, karmę dla zwierząt, suche produkty, zabawki dla synka itp i zazwyczaj kurier przyjeżdżał jak akurat wychodziłam na spacer albo jechałam gdzieś :see_no_evil: więc już wolę zamawiać jak się da to do paczkomatu.

2 polubienia

@Efektdomi też mam nie daleko , ale zawsze tym autem jadę , jak będzie maluszek to myślę że też będą takie spacerki na wiosnę . Odkąd zauważyłam że szybciej przychodzą do domu to narazie tak wolę i też zależy jaką paczka . Teraz przez jakiś czas jestem w domu więc to nie problem .
@karolina27034 u mnie paczkomat był na pierwszym miejscu jak chodziłam do pracy , przy pracy też był więc nie było problemu z odbiorem . I też dla mnie odebrałam kiedy chciałam . A tak to kurier mógłby mnie nie zastać , chociaż teraz wiedzą gdzie mają paczki zostawiać bo często i tak płace online .
Myślę że w czasie porodu też wrócę , bo lepiej żeby były w paczkomacie bezpieczniej :rofl::rofl:

@SylwiaMK ja też tak wszystko zamawiam , lepiej przez internet , tak jak wyżej pisałam wiedzą gdzie mają zostawiać bo już tak często są . To zależy też od kuriera czy jest spoko czy taki cham, akurat u mnie młodzi , przystojni jeżdżą , codziennie ci sami :face_with_peeking_eye::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

3 polubienia

Jak mam jakieś mniejsze paczki i lekkie to wtedy pisze kurierowi żeby przerzucił przez płot, a jak jakieś większe to wyjedźajac zostawiam bramę wjazdową otwartą.
Ale zawsze się boję że jakiś inny kurier będzie rozwoził o np zadzwoni domofonem i pieski będą się wkurzać

1 polubienie

Taaak, własnie jak bobas bedzie to aż bedzie motywacja żeby ubrac wszystkich, ogarnac i przejsc sie do packzomatu :face_with_hand_over_mouth: ja obok paczkomatu mam tez dino to zawsze jeszcze przeglad sklepu wleci :joy:

2 polubienia

Dwa w jednym :laughing: ja mam paczkomaty akurat obok sklepów gdzie przeważnie są panowie alkoholicy :laughing: i do takiego sklepu to mi nie pod drodze wchodzić :smiling_face_with_tear:

2 polubienia

@SylwiaMK w sumie racja , też teraz będę mieć bramę to już sobie tak nie wjadą kiedy im pasuje . Więc pewnie już wtedy będzie paczkomat. Teraz do póki mam otwarte to nie ma problemu . Narazie nie mamy żadnego zwierzaka ale może przy bramie pomyślimy nad pieskiem . :face_with_peeking_eye::rofl:
@Efektdomi też mam taki osiedlowy sklep , nie taki z przygodami jak ma @karolina27034 . Kiedyś było ich dużo ale już był na nich czas :rofl: także jest spokojnie , nie duży sklep ale podręczny . Do większego musiałabym autem podjechać wózkiem za daleko :rofl: za godzinę nie dojechałabym chyba .

1 polubienie