@Mamaprzygod To jednak u mnie to zależy od marki i firmy właśnie. W Sinsay kupuje większe bo już nawet 86 ale w lidlu czy pepco kupuje 80 i są nawet lekko większe. W Kicku znów zależy od ubrania bo są i troszkę mniejsze i troszkę większe . Takze nie ma reguły
Ja ostatnio tak zwróciłam dwa kombinezony bo jednak materiał to był dramat
Sinsay to tak jak pepco moim zdaniem ma zaniżona rozmiarówkę
@Mamaprzygod ogólnie zwracam jak mam większą ilość , te dla maluszka zobaczę najwyżej będą na jedno ubranie . Masz rację jak na leżeć to lepiej zwrócić ![]()
Szkoda zapełniać szafę ubraniami których nie będzie się nosić .
@AnetteSo no właśnie przez internet nie ma jak sprawdzić a na zdj wydają się ok . A jak przyjdzie to taka lipa straszna ![]()
Hahah jakoś mnie to nie dziwi
często widzę takie akcje na grupach pepcowych, że ktoś kupił dla dziecka rajstopy a tu dwie różne nogawki ![]()
Też to zauważyłam
ja kupiłam kiedyś majtki dla małego w Pepco na promocji chyba za 4 zł 3 sztuki i w zasadzie tylko jedna nadawała się do ubrania bo reszta była tak krzywo uszyta ze mu w tyłek ciągle wchodziły. Teraz jak coś jest bardzo tanie to oglądam z każdej strony.
To chyba zależy typowo od ubranka. O ile Sinsay faktycznie ma mniejszą rozmiarowke. Tak w Pepco niektóre koszulki 92 są dobre na małego a niektóre 98 za małe ![]()
Hahaha no jak już się ogarnie jaki rozmiar gdzie zamawiać to już z górki ![]()
![]()
![]()
Ogólnie z tymi rozmiarówkami to w ogóle historia w cały świat ![]()
![]()
Dobrze, że nke tylko mi sie to w oczy rzuciło ![]()
@usmiechnietaMama piękna ta kolekcja
idealnie w moim guście
@MamaMalychStopek czy to prawda z tymi nogawkami
bo spać nie mogę Czy dobrze widzimy ![]()
![]()
@karolina27034 a może tak do zdjęcia jest ułożone ale chyba jednak nie są równe za duża różnica . ![]()
Ale pierwszy raz coś takiego widzę ![]()
Hahaha dołączam się
też mnie to ciekawi alw tak jak @wesoło pisała wyżej tez nie raz czytałam o różnej długości nogawek
Weszłam w wątek żeby zobaczyć czy już jest odpowiedź z nogawkami , a tu nadal nie ma haha . Wszyscy są zaciekawieni.
Aż popatrzyłam teraz ale nie, jest ok. Jakoś tak źle się zdjęcie zrobiło chyba. Wyglądają ok. Ale też na zdjęciu zwróciłam na to uwagę …. Hmmm
Co do Pepco to mi się nie zdarzyło mieć defekty ale miałam w kicku taką sytuację że kupiłam dwupak body i jedne były tak wąskie że nie dało się włożyć
Ufff
@karolina27034 @Redax33 możemy spać spokojnie nogawki normalne ![]()
Z tym pepco to trzeba uważać
Wczoraj wlasnie widzialam trochę tych misiowych rzeczy:)
Ogolnie dzieci maja full ubranek ale jakbym potrzebowala to bym sporo moga kupić bo fatycznie się wyrabiaja ![]()
Jedno zdjęcie a tyle szumu , ale tak wyglądało .
Raczej reklamowała bym taką rzecz bo jak to nosić . Najważniejsze że jest wszystko ok ![]()
Ja trafiłam tak że mało było tych misiowych
najbardziej liczyłam znaleźć torebkę na prezent w misie ale też nie było ![]()
Ja kupiłam pajacyk z Pepco misiowy, zaszłam jeszcze do smyka i za 26 zł dorwałam 4-pak krótkich body, też misiowe!![]()
![]()
Ojeny jakie urocze
byłam nie dawno e smyku i nie widziałam takich ubranek ![]()
@usmiechnietaMama śliczne
często w smyku zamawiam ale nie wiedziałam ich , aż zaraz zajrzę sobie na stronę
a rozmiarowka jest ok ? Bo ja już trochę ciuszkow mam i tak się zastanawiam czy rozmiar będzie ok ![]()