Słodkie są takie misiowe ubranka ![]()
![]()
Ostatnio zauważyłam że coraz więcej jest ubrane motywem misia … i w ogóle różnych gadżetów z tym motywem. Chyba robi się to modne
@MamaMalychStopek jak dla mnie mogą cały czas robić z takimi motywami , bo dla chłopca to ciężko tak coś wybrać ładnego . A ja to chyba mam same ciuszki z misiami albo zwykle bez nadruku tylko kolory .
Dokładnie - brakowało mi takich wzorów jak szukałam ciuszków dla synka, wszędzie dinozaury, samoloty czy koparki, a misie są urocze
takiemu niemowlakowi jest obojętne jaki wzór ma na ubranku, więc chce wykorzystać ten czas i ubierać tak żeby wzory cieszyły moje oko ;D
Jak to coś pomoże to ;
Po lewej hm 68 a po prawej smyk 68, są identyczne
z sinsay zakładamy już 74 ![]()
Misiowe wzory uwielbiam, ja też cały pokój synkowi robiłam w motywie misia
teraz już mi się trochę zmieniło i idę bardziej w kolory (chociaż te dzisiejsze łupy wgl na to nie wskazują ![]()
)
Będzie w sam raz na listopad, kiedy jest dzień pluszowego misia
Ale poruszenie wywołałaś nogawkami ![]()
@SylwiaMK no właśnie nawet wzór z autami mi nie podchodzi . Wpadł mi ten wzór misia i koniec . Chyba taki uniwersalny ten wzór jest .
Dokładnie ma cieszyć nasze oko
już chciałabym go ubierać a tu musi jeszcze poczekać .
@usmiechnietaMama o to nie ma różnicy , ogólnie wieksze kupuje . Na 56 mam bardzo mało , najwyżej coś tak tylko delikatnie do kupię . Na Smyku właśnie sprawdzam , nie ma nic konkretnego online ale mam jeszcze rabat 20 zł to na coś trzeba wydać ![]()
Bo jak za dużo też takiego wzoru to chce się coś innego . Najważniejsze żeby podobało ci się
takiemu maluszkowi we wszystkim ładnie ![]()
H&M niby ma większą rozmiarówkę ale noo czasem faktycznie tak jest a czasem zupelnie nie. Można się naciać.
Ogólnie loteria z tymi rozmiarami.
Synek juz wychodzi z 92 i duza część rzeczy 98. Kupilam w pepeco koszulki 98 i wpadl
A zazwyczaj pepeco i sinsay byly mniejsze rozmiarowki. Zamówiłam w sinsay po pare zlotych koszulki do biegania kolo domu to tez część 98 jak.namioty.
Oszalec idzie ![]()
I na marginesie mam spodnie z sinsay 86 ktore dopiero sa dobre. Przy tych mniejszych rozmiarach jakoś szybciej wyrastal. Przy tych wiekszych napdawdę loteria bo mamy z sinsay od 86-104 ubrania.
Myślę że kiedyś się doczekamy tej opcji , jest już aplikacja to i może kiedyś uda się przez nią kupować ![]()
![]()
Ja dopiero się uczę kiedy są jakie dni w żłobku. My mieliśmy dzień cytryny już i ogórka. A ostatnio była lodziarnia ![]()
W smyku jest taka czapeczka też misiowa
We wrześniu będzie dzień kropli to jeden z najpopularniejszych dni w placówkach. Jeszcze popularny jest dzień Kubusia Puchatka i Dinozaura z tych co bardziej pamiętam ![]()
![]()
![]()
I zawsze mnie rozbraja że jak coś jest uniwersalne to musi być oznaczone jako chłopięce
Warto kto ma dziecko przedzkolne czy młodsze już teraz kupić coś z kropkami pamiętam jak 2 września jednego roku ceny wzrosły , i wszystko wyprzedane . Chyba że ktoś sam robi strój w kropeczki ![]()
Ooooo dobrze wiedzieć tym bardziej że od września córka idzie do przedszkola
na Temu jest tego masa i bede musiała się rozejrzeć
Dokładnie nagle jest wariatkowo z tym
U nas zapowiedzieli że jest pożegnanie we wrześniu 8 maluszków które przechodzą do przedszkola. I będzie impreza której motywem przewodnim będzie „Aloha! Lilo & Stitch” ![]()
I trzeba ubrać dzieciaki w stroje nawiązujące do tej tematyki.
Ale genialny pomysł ![]()
Ale super.
Synek.ma pozegnanie 7 sierpnia. Ciocie cos szykują z dzieciakami ame ma to być niespodzianka
Ale super akcja ![]()
Fajnie że organizują takie wydarzenia dzieciaki będą miały piękne wspomnienia:face_holding_back_tears:
Oooo ale czad
a wiesz ze nigdy nawet tej bajki nie odladalam a córki mają ubranka i byty z tej bajki ![]()
kiedyś będąc w niemczech kupiłam nawet dzwony za całe 4.99 € w świecące w nocy stitche ![]()
żałuję bo mogłam wziąć więcej kilka rozmiarów, wzięłam tylko 110 więc akurat na poczatek zimy córka będzie miała ![]()