Laureatki lutowej edycji programu testowego 2026

Ja wczoraj wygrałam przysmaki od Lajkonika :face_with_hand_over_mouth::joy: czekam na przesyłkę

5 polubień

Oo super bedziesz sobie chrupac :slight_smile:

Ja kompletnie nie mam weny do tych konkursów …. Poza tym nie chce wszędzie danych zostawiać bo potem mnie spamują

Ooo gratulacje :smiley: @Mamamalwi dopóki się nie wygra to się nie ma chęci :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Ten konkurs już chyba się skończył z tego co widziałam :thinking:

O to mi wyskoczyl dopiero teraz :see_no_evil: to przepraszam za zamieszanie . Nie sprawdzalam dokladnie , bo nie gralabym o szumisia . Mamy taakiego rozowego i mala gardzi :sweat_smile:

Ooo szkoda, a taki fajny konkurs

Już nawet były wyniki :grin:

A ja brałam udział :sweat_smile: i nawet nie wiem jakie były wyniki :sweat_smile::sweat_smile:

Ja też nie używam szumisow

Ja wyderke kupiłam i nam się może sprawdziła .

@Efektdomi o takie konkursy rozumiem :yum::yum::yum::yum:

Oo super i dużo paczek masz otrzymać?
Czy dopiero dowiesz się jak dostaniesz😀 jak dostaniesz to wstaw zdjęcie narób nam smaka🤣

1 polubienie

Mniam! ,:star_struck: pyszna nagroda! :grin: Gratulacje :partying_face:

1 polubienie

Nie mam pojęcia :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: jak przyjdzie to wstawie 🩷 liczyłam, że na majówke juz beda ale chyba obejde się smakiem :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

@Efektdomi ale po dłuższym wyczekiwaniu dopiero będą dobrze smakować :crazy_face:

@Efektdomi a wiesz chociaż jakie to będą ? Słodkie , słone?

Myślę że zrobili to celowo bo w majówkę można zjeść cały prezent który otrzymasz na raz :smile: więc woleli pewnie wysłać po majówce, dbają o twoją figurę :sweat_smile:

Gorzej jak będzie tego tak mało, że założyli że na majówkę nie wypada bo będzie wojna :sweat_smile: życzę jak najwiekszej paki :grin:

2 polubienia