Fajna nagroda
gratulacje ![]()
Hahah a no właśnie bo i tak mogło być
zaglądają a tam dwie paczuszki i gratulacje wygranej na papierze:smile:
Ale mam nadzieję że firma się nie osmieszy i jak wygrana to wygrana ![]()
nie no mysle ze takich jaj by sobie nie robili az ![]()
Świetna nagroda! Będzie chrupane!🩵
Do mnie ostatnio przyszła wygrana paczka z kosmetykami nivea :
Chyba najbardziej się cieszę z tego pudła, bo powrzucałam tam i trzymam pampersy ![]()
![]()
Pudełko wygląda bombowo później można wykorzystać na jakieś pamiątki. Typu pierwszy bilet do kina inne takie bzdurki sentymentalne
Zazdroszczę Ci tego pudełka. Ja nawet nie biorę udziału w konkursach z kosmetykami bo synek ma AZS więc tylko emolienty używamy i takie konkursy omijam, ale gdybym wiedziała że takie pudełko jest to bym wzięła udział
tak jak pisze @AnetteSo super na pamiątki dziecka, ja póki co chowam do takiego tymczasowego pudełka pierwszy smoczek, śpioszki, bransoletkę ze szpitala itp
No pudło świetne. Ale się rozbrykałaś w tych konkursach tylko ciągle widzę jak coś wrzucasz co wygrałaś ![]()
O wow! Lubie takie ładnie zapakowane paczuszki 🩷🩷
Ojej , ale mega ! A jak ten podgrzewacz z niebieskiego pudelka? Zdazylas juz potestowac ?
Podgrzewacz jest bardzo spoko, malutki, kompaktowy - no i co no i grzeje mleko
ma różne wtyczki i jest też wtyczka która jest kompatybilna z butelkami canpola ![]()
Super się sprawdzi na podróż, chociaż teraz takie temperatury są że bardziej to by się przydała chłodziarka niż podgrzewacz ![]()
docelowo chce go zabierać na spacery bo mój mały ostatnio ma potrzebę jedzenia co godzinę ![]()
więc jak wyjmę mleko z lodówki i pójdziemy na spacer to się przyda ![]()
Oooo faktycznie wygląda na kompaktowy i w ogóle ma fajny kolor i te złote dodatki 🩵
ale fajny jest
wielkościowo pod moj mobilny babyono
Wow! Cudna wygrana
gratulacje ![]()
Jeju mega fajne te wasze wygrane
Ooo to super sprzęt !
super wygrana ![]()
A jaki jest zakres temperatur ?
Wyglada mega fajnie
Ale mega🤩 wygrałaś na gemini ? Mega mi się nie udało niestety. Mi pudło się też podoba🤩
Taak i akurat super się trafiło bo używaliśmy kosmetyków Mustela - ale po nich wydaje nam się, że mały dostawał wysypki
aktualnie używamy kremu dermatologicznego, ale jak się skończy to będziemy próbować z tymi nivea
no i to pudło - cudne jest
a jeszcze jakby moj synek miał imię zaczynające się na N to byłoby personalizowane
bo na samej górze jest właśnie literka N ![]()
hah na to bym nie wpadla by uzyc jako personalizowane ![]()
ja nie miałam szczescia by wygrac
a xo do butelki to co myslisz? kupila bys za standardowa cene?
No takie pudełka są fajne na różne szpargały czy pamiątki …. tego nigdy za wiele