Nieeee, zwykła szklana butelka w ładnym opakowaniu ![]()
![]()
@Wesola95 a to fest nic specjalnego to nie wiem skad ta cena
chyba za opakowanie:rofl:![]()
Ja bardzo lubię te kosmetyki z Nivea, i często na insta widzę że są polecane
Mi One też się sprawdzają
Ja kiedyś lubiłam Nivea ale teraz jakoś nie używam
Mi jakoś te z Nivea nie podeszly przy Synku.
Ale moze przy Córeczce spróbujemy
Jej ale super ci się trafiło
może i nam w końcu coś się uda wygrać już tyle konkursów obskoczyła m i cisza , w jednym sluchajcie wzięłam udział przed świętami wielkanocnymi i do tej pory babka nie wyłoniła zwycięscy… to było celowe zagranie dla zwiększenia sobie obserwatorów ale myślę że już tak robiła wcześniej bo nie wiele osób brało udział w konkursie.
@Kalusia161 u nas mamy tylko krem na odparzenia , i nawet spoko jest i ładnie pachnie😊
Ja też je bardzo lubię. ![]()
Ludzie to juz na wsyztskim oszukuja
pewnie chciala podbic sobie zasiegi . Niby nic czlowiek na tym nie traci , ale jakby nie patrzec to oszustwo .
Najgorzej jak tak nie wybierają, bo ja codziennie potem sprawdzam czy były wyniki ![]()
Ale tak można oszukać raz …. niektórzy drugi raz w takim konkursie u niej nie weźmie udziału i jeszcze będzie się można podzielić swoimi spostrzeżeniami na ten temat a złe opinie ludziom na długo pozostaną w pamięci
Dokładnie jeżeli ogłasza konkurs to powinni się wywiązać z tego.
@daga1271 dokładnie ja w kilku wzięłam udział i tak w regulaminie że tego i tego dnia wyniki a dopiero podają tydzień później po tej dacie a nawet dwa tygodnie ale to mam wrażenie celowe zagranie żeby dalej jakaś aktywność na koncie była ![]()
@Mamuska357 dokładnie terwlaz wiem że nie będę tam więcej udziału brać i zasięgów nie będę podbijać.![]()
A to racja , czesto jest tak , ze podaja wyniki kilka dni pozniej niz zapowiadali
i ludzie wlasnie pozniei pisza milion komentarzy typu “czy byly juz wyniki”
A to cwaniaczki
Kłamstwa i kombinacje mają krótkie nogi
Super nagroda , jak ładnie zapakowane
gratulacje ![]()
No i nawet piszą , że wyniki danego dnia i tak tych wyników nie podadzą
To nie warto drugi raz brać udziału w tych konkursach
Ja najbardziej nie lubię jak nieregulaminowe zgłoszenia wygrywają. Ostatnio brałam udział w konkursie Camelo Expert, i trzeba było napisać 350 znaków, co powiedziałby do Ciebie włosy po zimie. I 3 pierwsze miejsca opublikowali, i prace miały 600,800,1200 znaków. I pojawiły się komentarze czemu takie prace. To odpisali, że prace były oceniane pod różnym kątem i te dostały najwięcej punktów, i że Ci autorzy przygotowali też skrocone wersję, ale oni opublikowali te i że decyzja nie ulegnie zmianie ![]()
Czyli ewidentnie oszukują…. Bo jak nie ma z góry kryteriów i wybierają jak im się widzi to jest to loteria
Ej to jest słabe bo jak masz dużo ilość znaków możesz o wiele więcej powiedzieć jeżeli masz ograniczenia No to wiadome, że nie napiszesz wszystkiego co chciałabyś przekazać