Laureatki lutowej edycji programu testowego 2026

O nie , no mega slabe to jest . Kiedys byl tez konkurs i trzabylo oznaczyc kogos w komentarzu i 90 % pisalo “oznaczam siebie” to tez mijalo sie z kryteriami , ale nie pamietam kto wygral :face_with_peeking_eye: teraz z tym konkursie kiri jest pytanie konkursowe i ograniczenie . Mozna napisac bardzo malo a pytanie w sumie trzeba rozwinac :see_no_evil:

1 polubienie

A kiedy wyniki. kiri?

To ja tak w so flow miałam, przygotowałam sobie odpowiedź konkursową w wersji roboczej na mailu i chciałam wkleić i się okazało że jest limit znaków :see_no_evil: musiałam na szybko skracać

Ej ja tez tak robie , tylko , ze w notatkach :grin: no mozna sie zezloscic na ograniczenia , ale w sumie to zrozumiale jak komisja czyta wszytskie zgloszenia to wez sobie wyobrazić 500 takich litanii :sweat_smile:

No właśnie dlatego się dziwię że czasami wygrywają zgłoszenia które nie spełniają wymogów. Jak ja bym miała wybierać wygranych to bym od razu odrzuciła te niespełniające wymagań np za długie (przy limicie znaków).

Super i do tego stylowy :wink:

A testowałaś już go na spacerze ? Jestem ciekawa czy zdaje egzamin. Bo kosztuje sporo 299 zł , a dzisiaj niebieskie pudełko wysłało wiadomość z kodem rabatowym 40% i wychodzi za 180 zł .

z projektorem do 21 czerwca jest konkurs
poprzedni wyniki 29.04 byly

@Redax33 o matko to cena kosmos . wole babyono zatem bo na promce duxo lepiej i wytrzymuje kilka h dzialania

1 polubienie

A masz ten z babyono tak ?

Muszę to obczaić bo nie widziałam nigdy szczerze :sweat_smile:

tak. kupilam w listopadzie bodajze

Nie, nie testowałam go na spacerze, jedynie w domu, ale to właściwie żadna różnica - sprawdza się ok, pytanie czy wgl potrzebujesz takiego sprzętu? Bo ja szczerze mówiąc gdyby nie to że dostałam w testach to bym nie kupowała :grinning:

@Wesola95 ale Ty karmisz piersią to inaczej
ja kupiłam babyono bo starszy mm w terenie i na szybko na kaszke czy coś wode chciałam mieć

No tak, tak, ale @Redax33 jest chyba dopiero w ciąży, więc nie widzę na razie sensu kupować tego sprzętu na zaś :grinning:

To ja tak samo, nie widziałam sensu kupowania takiego sprzętu na zaś. Z butelki synek pił moje mleko w temperaturze pokojowej podczas wyjść a mm robiłam mieszajac gorąco wodę z termosu z wodą w temp pokojowej. Kupiłam podgrzewacz z babyono dopiero jakieś 1,5 miesiąca temu bo jednak podczas wyjść mieszanie wody w termosie mnie męczyło, ale na początek fajnie się sorawdzalo.

1 polubienie

Ja kupiłam podgrzewacz turystyczny z babywater, ale ja od początku wiedziałam że córka będzie na mm, No i jakoś się przy starszej która jest mega chaotyczna Nie wyobrażałam sobie żeby się bawić w termos z wrzątkiem

Narazie nie potrzebuje i nie wiem czy będę potrzebować. Póki co robię właśnie rozeznanie , żeby później się nie zastanawiać tylko zamówić . Właśnie mnie zastanawiało czemu on jest taki drogi i czy faktycznie przez to jakiś lepszy od innych i tych tańszych.

a pod tym względem to tak to dobtze mówisz
na zas nie ma potrzeby
zapomnialam ze w ciąży

Dlatego ja szybko zrezygnowałam z termosu z wrzątkiem. To było ok jak musiałam pojechać gdzieś z synkiem raz czy 2 razy, ale jak już zaczęliśmy wyjeżdżać na dłużej tj minimum pół dnia to termos już przestał się sprawdzać

1 polubienie

I to jest słuszna koncepcja…. Miej gdzieś konkretny model w ulubionych i jak będziesz potrzebować t zamówisz i nie będziesz musiała wtedy rozpoznawać tematu. Ja też tak robiłam