Ja to bardziej myślę przyszłościowo , wiem jak było ze synem . Bo też póki co ja kp
No tak, ale raczej im starsze dziecko tym później mniej pije tego mleka. Mojej siostry syn jak skończył rok odmówił picia mm a mój ma ponad rok o piję moje mleko na potęgę ![]()
Tak co nie zmienia faktu że taki podgrzewacz by się przydał ![]()
Ja bez podgrzewacza nie wyobrażam sobie funkcjonowania ![]()
![]()
Ja dokładnie tak samo
to must have ![]()
Ja tak samo bardzo ułatwia życie. Każdy spacer każde wyjście to nie mam stresu, zwłaszcza że mówię nie do końca czuję termosy i mieszania
Ten termos z lionelo polecam bardzo
nie jesg duży…woec spoko. Wodę szybko nagrzewa
tylko pamietac trzeba zeby wziać wiecej wody w butlece jak się na dluzej wychodzi
@AnetteSo ja dokładnie mam to samo na początku używałam termosu ale to po prostu mnie denerwowało i już teraz nie wyobrażam sobie biegać z nim i skończyło się na podgrzewaczu
Ja to samo, poza tym mieszkanie gorącej i zimnej wody wydaje mi się trochę biebezpieczne, łatwo dać za ciepła wodę. Zdecydowanie bardziej wolę podgrzewacz który pokazuje jaka jest temperatura płynu.
@Kalusia161 a ten termos to zwykły termos czy taki z podgrzewaniem?
Z podgrzewaniem. I szybko podgrzewa
Widzę że fajny i cena przystępna. Na początku szukałam termosu ale widziałam tylko neno i momcosy a one były sporo droższe. W końcu zdecydowałam się na podgrzewać babyono i on bardzo mało miejsca zajmuje więc idealnie mi się sprawdza na takie całodzienne lub kilkugodzinne wyjazdy
Ja noszę podgrzewacz w sobie ![]()
bo karmię piersią więc hahahah ładuje się i podgrzewa z energii słonecznej ![]()
Hahaha czynny 24/7 . Najlepszy jaha
Lepszego nie ma
niezastąpiony
A ja musialam szukac rozwian na szybkie przygotoeanie mm
i na ten moment ten podgrzewacz z linelo sprawdza się super
Fajnie by było jak by tak człowiek się mógł ładować na energię słoneczną jak ma gorszy dzień ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Właśnie fajnie jakby kampol wprowadził coś takiego swojego to by było super w ofercie
O tak proszę to opatentować xd
Czasem można odnieść takie wrażenie że jak jest ładne Słoneczko, piękna pogoda to jakoś człowieka to ładuje jednak nieco ![]()
![]()
![]()
No można tak powiedzieć , ze jednak piękna pogoda temu sprzyja ![]()
![]()