Laureatki lutowej edycji programu testowego 2026

Ja to bardziej myślę przyszłościowo , wiem jak było ze synem . Bo też póki co ja kp

No tak, ale raczej im starsze dziecko tym później mniej pije tego mleka. Mojej siostry syn jak skończył rok odmówił picia mm a mój ma ponad rok o piję moje mleko na potęgę :crazy_face:

1 polubienie

Tak co nie zmienia faktu że taki podgrzewacz by się przydał :face_with_hand_over_mouth:

Ja bez podgrzewacza nie wyobrażam sobie funkcjonowania :face_with_peeking_eye::melting_face:

3 polubienia

Ja dokładnie tak samo :stuck_out_tongue: to must have :slight_smile:

Ja tak samo bardzo ułatwia życie. Każdy spacer każde wyjście to nie mam stresu, zwłaszcza że mówię nie do końca czuję termosy i mieszania

1 polubienie

Ten termos z lionelo polecam bardzo :wink: nie jesg duży…woec spoko. Wodę szybko nagrzewa :slight_smile: tylko pamietac trzeba zeby wziać wiecej wody w butlece jak się na dluzej wychodzi

1 polubienie

@AnetteSo ja dokładnie mam to samo na początku używałam termosu ale to po prostu mnie denerwowało i już teraz nie wyobrażam sobie biegać z nim i skończyło się na podgrzewaczu

1 polubienie

Ja to samo, poza tym mieszkanie gorącej i zimnej wody wydaje mi się trochę biebezpieczne, łatwo dać za ciepła wodę. Zdecydowanie bardziej wolę podgrzewacz który pokazuje jaka jest temperatura płynu.
@Kalusia161 a ten termos to zwykły termos czy taki z podgrzewaniem?

Z podgrzewaniem. I szybko podgrzewa

Widzę że fajny i cena przystępna. Na początku szukałam termosu ale widziałam tylko neno i momcosy a one były sporo droższe. W końcu zdecydowałam się na podgrzewać babyono i on bardzo mało miejsca zajmuje więc idealnie mi się sprawdza na takie całodzienne lub kilkugodzinne wyjazdy

Ja noszę podgrzewacz w sobie :face_with_peeking_eye::crazy_face: bo karmię piersią więc hahahah ładuje się i podgrzewa z energii słonecznej :rofl:

Hahaha czynny 24/7 . Najlepszy jaha

1 polubienie

Lepszego nie ma :speak_no_evil: niezastąpiony

1 polubienie

A ja musialam szukac rozwian na szybkie przygotoeanie mm :slight_smile: i na ten moment ten podgrzewacz z linelo sprawdza się super

1 polubienie

Fajnie by było jak by tak człowiek się mógł ładować na energię słoneczną jak ma gorszy dzień :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth::rofl::smiling_face::smiling_face:

2 polubienia

Właśnie fajnie jakby kampol wprowadził coś takiego swojego to by było super w ofercie

1 polubienie

O tak proszę to opatentować xd

1 polubienie

Czasem można odnieść takie wrażenie że jak jest ładne Słoneczko, piękna pogoda to jakoś człowieka to ładuje jednak nieco :sweat_smile::stuck_out_tongue_winking_eye::grin:

2 polubienia

No można tak powiedzieć , ze jednak piękna pogoda temu sprzyja :wink::cherry_blossom: