Laureatki majowej edycji programu testowego 2026

ja mam ten sam. do niego uzywam butelkę z zestawu i na ten sam gwint wchodzi philips avent to starszego butelka i butelka z laktatora canpol power pump

1 polubienie

To racja ja też miałam termos z woda przy córce ale w tedy podgrzewacz to był rarytas. Radziłam sobie tak że miałam gorąca wodę w termosie i drugą zimną w butelce i mieszkam ale teraz jak są takie przenośne podgrzewacze to chyba dużo lepsze i łatwiejsze rozwiązanie.
@karolina27034 Ale z drugiej strony termos wykorzystasz nawet później a podgrzewacz tylko do czasu aż dziecko będzie jeść mleko.

1 polubienie

Hahaha jak tak czytam dziewczyny to sobie myślę że przez to że karmie piersią to mam w sobie podgrzewacz przenosny…. Napędzany promieniami słonecznymi …… i zawsze mleczko odpowiadania temperaturę no i jest zawsze pod
ręka

1 polubienie

Nie do końca. Ten podgrzewacz A możesz ustawić różne temperatury nawet najwyższą chyba coś koło 70 stopni więc na herbatę zieloną styknie. Czy zupki chińskie

Są różne za i przeciw termosu i podgrzewacza :smiling_face_with_tear: wszystko wyjdzie w praniu hihi ale screeny robię zapisuje polecajki i zobaczymy co z tego wyjdzie :face_holding_back_tears: bardzo bym chciała karmić piersią bo zdecydowanie wygodniejsze i tańsze :joy:

1 polubienie

Każdemu pasuje co innego. Sama zobaczysz czy ci podgrzewacz przenośny będzie potrzebny. Ja cały czas KP więc mi by się w ogóle nie przydał ale jak będziesz karmić mm to już pewnie tak ….

1 polubienie

Wszystko wyjdzie w praniu :heart_eyes::heart_eyes::face_holding_back_tears:

Dokładnie. A zawsze zamawiasz i za dwa dni masz albo nawet i na drugi dzień więc będziesz wiedziała czy ci potrzebne czy nie :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ja ten podgrzewacz już jakiś czas też obserwuje, już nawet pisałam że fajnie by było jakby był taki z Canpol

1 polubienie

Na wode moge polecic ten :slight_smile: szybko grzeje. Bateria trzyma. No i nie marwie sie ze musze brac osobno powerbank bo bateria wbudowana
https://allegro.pl/oferta/lionelo-bezprzewodowy-podgrzewacz-do-mleka-termos-37-55-c-thermup-bottle-18287763977?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=ef2c036f-8bb5-425d-b05e-fe4a56a8d64d&utm_content=15257120924a#

2 polubienia

Ooo też fajna i ładnie wygląda :heart_eyes:

1 polubienie

Właśnie ten co pokazałaś jest spoko.

Od razu dziewczyny was przestrzegam przed tego typu podgrzewaczami

Musisz do niego mieć swój własny powerbank w międzyczasie to się odczepia nie potrafi dobrze podgrzać bardzo długo to zajmuje czasu ja miałam to na samym początku i bardzo szybko przeszłam na ten podgrzewacz co wam pokazywałam

Miałam ten orzy Synku. I dlugo korzystaliśmy. Synek jadkll regularnie wiec noo włączalisny wcześniej po.prostu. maz dokupil.jakis dobry powerbank i nie bylo az tak źle:)
Na wyjazdaxh grzalisjy tez slloiczki nim.
Ale fajtycznie ten termis co wrzucalam wyzej o wiele wiele lepszy :frowning:

1 polubienie

Ja mam też taki, on też jest i do wody i do mleczka, świetny sprzęcik :heart:

1 polubienie

Tyle polecajek że jak przyjdzie coś wybrać to teraz nie wiem :joy::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: ale dziękuję :heart::heart:

Ale to dosc drogi sprzęt:( ja wlasnie tez slyszalam o tym fajne opinie , ale kurna troszke kosztuje

Ja się bardzo nad nim zastanawiałam, czasami były promki -25% na niego, ale jednak się nie zdecydowałam bo dużo miejsca zajmuje i trochę się bałam że może przejść zapachem po czasie.
Ale bardzo kusił zwłaszcza ten kolor :smiley:

W razie co mam kod rabatowy na 20% zniżki :sunglasses::sunglasses::grinning: więc wychodzi za 350 zł :grinning:

Nie jest bardzo duży, w moim odczuciu w sam raz :grinning:

Ja te nakładki to sama będę też używać , często jeździmy w podróże i korzystamy z toalet na orlenie😄
@AnetteSo oo to coś dla mnie🥰 na wyjazdy idealny

1 polubienie

No oczywista sprawa, ale w sumie przy takim starszym dziecku to też fajna opcja zamiast je trzymać w powietrzu