ja mam ten sam. do niego uzywam butelkę z zestawu i na ten sam gwint wchodzi philips avent to starszego butelka i butelka z laktatora canpol power pump
To racja ja też miałam termos z woda przy córce ale w tedy podgrzewacz to był rarytas. Radziłam sobie tak że miałam gorąca wodę w termosie i drugą zimną w butelce i mieszkam ale teraz jak są takie przenośne podgrzewacze to chyba dużo lepsze i łatwiejsze rozwiązanie.
@karolina27034 Ale z drugiej strony termos wykorzystasz nawet później a podgrzewacz tylko do czasu aż dziecko będzie jeść mleko.
Hahaha jak tak czytam dziewczyny to sobie myślę że przez to że karmie piersią to mam w sobie podgrzewacz przenosny…. Napędzany promieniami słonecznymi …… i zawsze mleczko odpowiadania temperaturę no i jest zawsze pod
ręka
Nie do końca. Ten podgrzewacz A możesz ustawić różne temperatury nawet najwyższą chyba coś koło 70 stopni więc na herbatę zieloną styknie. Czy zupki chińskie
Są różne za i przeciw termosu i podgrzewacza
wszystko wyjdzie w praniu hihi ale screeny robię zapisuje polecajki i zobaczymy co z tego wyjdzie
bardzo bym chciała karmić piersią bo zdecydowanie wygodniejsze i tańsze ![]()
Każdemu pasuje co innego. Sama zobaczysz czy ci podgrzewacz przenośny będzie potrzebny. Ja cały czas KP więc mi by się w ogóle nie przydał ale jak będziesz karmić mm to już pewnie tak ….
Wszystko wyjdzie w praniu ![]()
![]()
![]()
Dokładnie. A zawsze zamawiasz i za dwa dni masz albo nawet i na drugi dzień więc będziesz wiedziała czy ci potrzebne czy nie ![]()
Ja ten podgrzewacz już jakiś czas też obserwuje, już nawet pisałam że fajnie by było jakby był taki z Canpol
Na wode moge polecic ten
szybko grzeje. Bateria trzyma. No i nie marwie sie ze musze brac osobno powerbank bo bateria wbudowana
https://allegro.pl/oferta/lionelo-bezprzewodowy-podgrzewacz-do-mleka-termos-37-55-c-thermup-bottle-18287763977?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=ef2c036f-8bb5-425d-b05e-fe4a56a8d64d&utm_content=15257120924a#
Ooo też fajna i ładnie wygląda ![]()
Właśnie ten co pokazałaś jest spoko.
Od razu dziewczyny was przestrzegam przed tego typu podgrzewaczami
Musisz do niego mieć swój własny powerbank w międzyczasie to się odczepia nie potrafi dobrze podgrzać bardzo długo to zajmuje czasu ja miałam to na samym początku i bardzo szybko przeszłam na ten podgrzewacz co wam pokazywałam
Miałam ten orzy Synku. I dlugo korzystaliśmy. Synek jadkll regularnie wiec noo włączalisny wcześniej po.prostu. maz dokupil.jakis dobry powerbank i nie bylo az tak źle:)
Na wyjazdaxh grzalisjy tez slloiczki nim.
Ale fajtycznie ten termis co wrzucalam wyzej o wiele wiele lepszy ![]()
Tyle polecajek że jak przyjdzie coś wybrać to teraz nie wiem ![]()
![]()
ale dziękuję ![]()
![]()
Ale to dosc drogi sprzęt:( ja wlasnie tez slyszalam o tym fajne opinie , ale kurna troszke kosztuje
Ja się bardzo nad nim zastanawiałam, czasami były promki -25% na niego, ale jednak się nie zdecydowałam bo dużo miejsca zajmuje i trochę się bałam że może przejść zapachem po czasie.
Ale bardzo kusił zwłaszcza ten kolor ![]()
W razie co mam kod rabatowy na 20% zniżki ![]()
![]()
więc wychodzi za 350 zł ![]()
Nie jest bardzo duży, w moim odczuciu w sam raz ![]()
Ja te nakładki to sama będę też używać , często jeździmy w podróże i korzystamy z toalet na orlenie😄
@AnetteSo oo to coś dla mnie🥰 na wyjazdy idealny
No oczywista sprawa, ale w sumie przy takim starszym dziecku to też fajna opcja zamiast je trzymać w powietrzu