Laureatki marcowej edycji programu testowego 2026

U mnie się nie zamyka jak uchylę …. Ciekawe

@Mamuska357 kazda zmywarka inna
moja jest wiekowa wiec to tex nie zawsze “trzyma sie” bez wysunietej szuglady. jednak to juz " wyrobione"

Moja ma z 10 lat wiec sama się nie otworzy ale ta funkcja jakoś mi nie jest mega potrzebna. A jak uchylę to się trzyma i nie opada

no moja napewno bo była zanim zamieszkaliśmy

A co ile wstawiasz zmywarkę ? @Patrycjaw25 Ja nie wiem czy to coś pomaga , ja czasami octu wlewam .
@magdap_96 Oo to fajny masz sprzęt :smiley:
@MamusiaNM a czyściłaś ją bez naczyń? Z tym płynem czyszczącym? Ja też zawsze blokuje tą górną półka
@Mamuska357 ją to niepamiętna kiedy wgl w ten pojemniczek wkładałam :see_no_evil:

@Magdallenka0897 ja wstawiam pełną codziennie lub co 2-3 dni to zalezy tak naprawdę. roznis
czyszcze zmywarkę tymi plynami do czyszczenia. włączam “na pusto” z plynem

To ja nieraz dwa razy dziennie :hear_no_evil: mamy niestety tą małą zmywarkę

@Magdallenka0897 moja jest tez z mniejszych
ile was e domu? my w 4 osoby czassm dłużej zajmuje zapelnic a czasem codziennie. no różnie bywa

Ja też mam małą ale używam raczej co dwa dni chodź czasem i raz dziennie. Czasem coś w niej śmierdzi i nastawiam jak nawet do końca pełna nie jest.

1 polubienie

Ooo super zadowolona jesteś ? Ja się dopiero dziś do paczki dostałam :face_with_hand_over_mouth: od jutra zaczynam testy

Nas jest 3 , a garnki myjesz ręcznie czy wkładasz do zmywarki ?

@Magdallenka0897 zazwyczaj w zmywarke chyba ze musze miev na juz to ręcznie

Ja czasem myje ręcznie jak coś mi się nie mieści do zmywary

Mi się teraz sama otwiera, jak skończy. Ale moja wcześniejsza to dzwoniła dopóki jej nie otowarzylam :angry:
Ja teraz garnki myje ręcznie bo mam nowe. Ciekawe kiedy mu się znudzi

Dziewczyny, a jak sterylizujecie laktator SmartSense w tym pięknym podgrzewaczu, w obie muszle razem? Bo tam piętrowo można ułożyć czy lepiej oddzielnie i żeby więcej luzu było?

@daga1271 ja sie bawię w Tetris i pcham obie rozlozone na części

1 polubienie

Ja na ten moment sterylizowałam pojemniki do mleka jedynie :upside_down_face: i wkładam tyle ile się zmieści czyli u mnie 3 sztuki pojemników i zakrętki

1 polubienie

Ja to wszystko do zmywarki bym wkładała , najgorsza rzecz dla mnie to zmywanie

Też słyszałam właśnie o tym że nabłyszczacze są niezdrowe dla zdrowia. Ale mąż jakoś kupuje ciągle i myśle trzeba to zurzyć😄
@Magdallenka0897 cos tam daje ale czasem nablyszcza tak nierownomiernie i szklanki mi poniszczyło , zabroniłam wstawiać do zywarki szkła białego.
@Mama.kacperka ja jestem bardzo zadowolona z testu :star_struck: a ile miejsca na blacie mi się zrobiło. :smile:

To super , słyszałam właśnie dużo pozytywnych opinii 🩵 nam się też przyda :smiling_face: