U mnie też zniszczyło przez to szklanki, ale chcemy wymienić już na nowemu wtedy nie będę używać
Żeby nadmiar wilgocii pary wchłonął ręcznik przez co naszynia są piękne i lśniące.
Oooo to nie wiedziałam że tak się robi …. Ile człowiek się dowie nowych rzeczy
Moi znajomi tak robią i fjane efekty daje. Myślę, że duzo to od zmywarki zależy ile wilgoci zostawia.
Ja też nie wlewam nabłyszczacza i świeci zmywarka ale mnie to nie rusza
zjadamy poprostu potem ten nabłyszczacz bo on sie osadza na naczyniach , butelkach dla dzieci jeśli ktoś myje w zmywarce / ja tylko ręcznie myłam i sterlizator używany był cały czas /
Nabłyszczacz osadza się na talerzach ale tylko jeśli się go nieprawidłowo używa albo są złe ustawienia. Jesli jest go za dużo albo jest miękka woda albo jak używa się jakiś ta ich no name firm albo jak jest zbyt krótki lub za chłodny program. W normalnych właściwych warunkach nabłyszczasz się zmywa i nie stanowi problemu akurat.
ja to samo i tez lece na tym plynie praktycznie 3 lata
nie wyobrażam sobie jakos wrzucić te butelki w zmywarke
Uwielbiałam te tabletki do zmywarki
płyn też lubię ![]()
Ten płyn jest najlepszy. Ja ostatnio miałam Dzidziusia to aż rany mi się na rękach zrobiły ![]()
Ja też wszystkie naczynia i butelki myślę ręcznie ale robię to w zwykłym płynie do naczyń
no niestety bywaja rozne s tez nasza skóra jest różna i nie zawsze dobrze działają te płyny mimo ze powinny byc delikatne
ja czasem kupowałam rozne na próbę i po rozszerzaniu diety próbowałam w zwyklym ale jakos ten mi sid najlepiej uzytkuje do butelek dziecięcych i zaczelam do mycia wszystkiego
ja problem msm z dłońmi jak dizo myje ale przez wode
Ja ostatnio zauważyłam , że też mam mega suche dłonie
ja zaczelam na to krem garnier stosowac i bardzo pomaga ale jak z dzien nie uzyje i duzo myje pod mocno ciepłą czy gorąca wpda to dalej jak wiór
Ja do rąk używam lidlowego kremu i daje radę
Woda też robi swoje, zwłaszcza że w bardzo ciepłej myje. Ja krem też kilka razy dziennie. Jeszcze suche jak suche, najgorzej te ranki jak mi się robią. Prawego kciuka to już nie używam
może też sobie kupię krem Garnier, bo dawno go nie używałam
@Mamuska357 ja takie małe z Lidla w każdej torebce mam ![]()
To powinnaś może myć w rękawiczkach? Moja ciocia ma ten problem że po myciu naczyń czy sprzątaniu tak się dłonie jej wysuszają że pęka skóra i jest podrażniona
Hm o tym nie pomyślałam. Dzisiaj spróbuję, dzięki
Widocznie masz mega wrażliwą skórę o te środki czy woda źle na twoją skórę działają.
Jak pierwszy raz byłam kpi to męża dużo wykorzystywałam do mycia, a teraz nie chce myć i sama muszę
to jego wina musi być ![]()