Gratulacje dla wszystkich Mam ![]()
I bardzo dziękuję za wyróżnienie
chciałabym więcej udzielać się na forum i spędzać więcej czasu ale maluch jest bardzo absorbujący - ale staram się jak mogę i wchodzę w każdej możliwej chwili ![]()
Dziękuję bardzo za wyróżnienie ![]()
Nie spodziewałem się tego, bo nie udziałam się dużo, bo byłam zaabsorbowana moim synkiem, ale bardzo mi miło, że doceniliście mój wkład i rady na forum ![]()
I jeszcze raz gratuluję wszystkim mamom! Super, że razem się nawzajem wspieramy ![]()
Wyróżnione dziewczyny co wam wpadnie do testów? Butelki? ![]()
Tak myślałam że będą butelki, aleeee będą to tabletki do zmywarki ![]()
Super , a to zawsze przydatne . Mega wyróżnienie ![]()
![]()
![]()
To racja mnie też już drażni ten zapach ![]()
ja już chyba na stałe przejdę na te tabletki. One naprawdę dobrze myją
Nie zawiedziecie się. Jeżeli się zdarzy że któraś nie ma zmywarki to ja serdecznie polecam również do mycia podłóg ![]()
![]()
![]()
Oczywiście
mogło nie być nic, a jest wyróżnienie, więc mega miło ![]()
tabletki, tak było w emailu ale mnie to bardzo cieszy bo jeszcze ich nie próbowałam a reszte mam ![]()
Ja tak samo podgrzewacz już mam bardzo podobny, mlody akceptuje tylko jeden rodzaj butelki wiec tabletki w sam raz się przydadzą do testowania ![]()
to ja podgrzewacz mam już kilka miesięcy dokladnie ten… forum skusilo jak zwykle
i jest rewelacyjny
zestaw butelek tex mam i sie sprawdzaja a tabletki dopiero przetestuję akurat niedlugo rozszerzanie diety drugiego to sie przydadza ![]()
Tak ja miałam w planie je kupić w Rossmanie , one wychodzą na prawdę dobrze cenowo w porównaniu do tych popularnych wyższej półki. Mąż też je polubił i zauważył różnice jak się skończyły że wali chemia w domu ![]()
A te tabletki jak rozumiem są do zmywarki i są bezpieczne w przypadku mycia naczyń maluch a czy do normalnego pranie talerzy dla dorosłych też można używać? Jeszcze nie miałam więc też pytam
@Mamuska357 oczywiście że tak
jeśli masz chęć to pewnie
duzo dziewczyny je chwalily i standardowo kupuja zamiast innycg tabletek
Tak! Ja ich używam w sumie tylko do naszych “dorosłych” naczyń bo butelki i dziecięce myję ręcznie ![]()
Jej dziękujemy ! Gratuluję pozostałym mamom
Tak ja normalnie gary piorę z tą tabletką
butelki myje ręcznie akurat.
Ja też butelki myję ręcznie
a zapas kapsułek akurat się kończy ![]()
![]()
@MamusiaNM @Wesola95 @Mamaprzygod dzieki za informacje
to sie jeszcze bardziej cieszę
Jasne i super domywaja. Plus jest taki że możesz myć swoje i dziecka razem jedną tabletka bez chemii. Będzie pani zadowolona gwarantuję ![]()
![]()
Super domywaja , dla mnie są najlepsze teraz tylko tych używam ![]()