Laureatki marcowej edycji programu testowego 2026

Ja zawsze pisze , jakos tak instynktownie :rofl:

1 polubienie

Ja pisałam na początku a później już nie bo w sumie jak piszą żeby napisać tulko jak się adees zmienił a u mnie nic się nie zmieniło więc nie pisze nic :blush: za możliwość testu zawsze tu dziękuję :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja wcześniej wysyłałam dane mimo wszystko bo bałam się, że nie dostanę paczki :rofl: ale uznałam, że Was zapytam jak to u Was :grin:

Zawsze jednak lepiej odpisać chociaż , że bez zmian :smiley:

@JagodaW Prosimy o zerknięcie na maila w wolnej chwili :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

3 polubienia

Ja też jakoś odruchowo odpisuję podziękowanie już w mailu, plus właśnie dodaję, że adres pozostaje bez zmian :smiley:

Czy ktoś dostał już jakieś powiadomienie od gls o paczce ? :slight_smile:

Ja nie chodź sprawdzałam dziś

1 polubienie

Tez nic nie dostałam jeszcze

moze czekaja na wszystkich i dlatego nie wysylaja

2 polubienia

Jeszcze nie ma nic w apce.
Czekamy :slight_smile:
Jeśli wszyscy odpisali to pewnie niedługo paczuszki bedą nadane

Było jakieś ponaglenie o sprawdzenie maila, może jeszcze czekają :wink:
Ja też w apce jeszcze nic nie mam :slight_smile:

Ja dziś dostałam powiadomienie z apki i już myślałam że paczki zostały nadane ale niestety to było jakiś powiadomienie o funkcjach apki. Przeżyłam spore rozczarowanie :frowning:

Zawsze nadają jak każdy odpisze na maila . A czy @JagodaW odpisałaś ?

Już się nie możemy doczekać :grin:

No ja nawet apke zainstalowałam żeby sprawdzać :joy:

Tak odpisalam dzieki za czujność :wink:
Ostatnio mnie mniej bo zęby idą i dzieciaki są marudni w ciągu dnia

1 polubienie

Oj, ząbki to ciężki czas… powodzenia i dużo cierpliwości, oby szybko minęło .:blush: to może jutro nadadzą paczuszki :blush:

1 polubienie

Mój też cały czas się ślini i budzi w nocy z płaczem więc też chyba żeby ale nie mogę zlokalizować jeszcze które

@Mamuska357 Twoj bofajze kolo roczku ma to teraz “ciekawy” skok i regres snu powinien miec .
to tez może placz powodowac