Mi też przeszkadza ten zapach jak otworzę zmywarkę po myciu, używałam tego odświeżacza kiedyś, tej zawieszki zapachowej i zabijał mi zapach ten chemiczny ale szybko wywietrzały te zawieszki.
Ja dodaje nieraz ten z action @MamaSloneczka oo nawet nie wiedziałam , muszę z ciekawości sprawdzić jak nie zapomnę
ale ja też jestem mega zadowolona z tych tabletek od Canpol
@Patrycjaw25 ja tam zawsze rzucam do środka luzem
@SylwiaMK mi właśnie dzisiaj wyskoczyła i wlałam ![]()
![]()
Ja właśnie nigdy nie używałam tych zawieszek, ale myślałam o nich. Dobrzenzenposzesznzenszybko wietrzeją.
Świetny zestaw
Gratulacje dla Testujących Mam ![]()
One mam wrażenie że nic nie dają. Pachnie jeden dzień a później już nie
To dobrze że do tej pory nie kupiłam
Ja to jak mi się przypomnii to wsypie , a nabłyszczacza nie leje bo niby za zdrowe nie jest go używać
Ja jak nie wsypałam sooli to mi sie komunikat pokazywał na zmywarce
Aa to ja mogę na pusto włączyć i mi się żaden komunikat nie włącza
U mnie też właśnie pojawia się komunikat że nie ma soli albo skończył się nabłyszczacz, więc uzupełniam obie te rzeczy żeby nie świeciło się to, że jest brak ![]()
U mnie to samo bo piszczy strasznie i jest denerwujące. Więc uzupełniam
Hmmm u mnie kontrolki są na zmywarce jak na choince ale mnie to nie przeszkadza już że są w niej pustki
ale jakby zaczęła piszczeć to już faktycznie byłby problem ![]()
Dziekuję bardzo za nagrodę będzie testowane, bardzo sie cieszę z butelki bo to nasz must have i z tabletek bo chciałam je bardzo przetestować
@asiam1 pięknie napisane ![]()
Dziewczynki czy jak już miesiąc temu podawałam dane do wysyłki to faktycznie nie muszę ich ponownie wysyłać ? Taką informację w mailu widziałam.
No mi po kilku myciach już słabo pachnie dlatego nie ekonomicznie to wychodzi i się nie opłaca zbytnio ![]()
@magdap_96 tak jak już raz podawałaś to nie musisz podawać już więcej ![]()
Ooo to super
dzięki za odpowiedź
Ja też o tym czytałam i dlatego właśnie nieraz wlewam ocet .
Ja tylko zawsze potwierdzam adres że jest bez zmian
przy okazji dziękując za wygraną w testach ![]()
Ja też tak pisze, żeby jednak widzieli że nic się nie zmieniło
No ja butelki też jeszcze nie stosowałam. Ciekawe jaki będzie rozmiar smoczka, najwyżej dokupię bo ma ok już pije z przepływu fast
Ja pisze dane bez zmian ![]()