Laureatki marcowej edycji programu testowego 2026

Ja też mam powiadomienie że paczka czeka na kuriera :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja dostałam maila ze kurier odebrał :heart_eyes: nie mogę się doczekać tego podgrzewacza :blush:

tez mam takiego emaila ale w aplikacji jeszcze nie zaaktualizowane

1 polubienie

To u mnie jest w aplikacji że jeszcze kurier nie odebrał

U mnie tez , ze paczka urworzona , ale jeszcze nie odebrana . Ale juz za chwilke bedziemy mialy te cudownoci w domach :muscle::smiling_face_with_three_hearts: wiec cierpliwie czekam

Ja już nie mogę się doczekać :joy::face_with_peeking_eye: nawet ma pojemniki po mleku i nie sterylizuje bo czekam :crazy_face:

@Mamuska357 o prosze to Ty juz przygotowana do testow pelna parą :rofl:

1 polubienie

Yhy :laughing::smiley::smile: bardzo mnie takie rzeczy cieszą

My tez czekamy z niecierpliwoscia na paczuszkę :heart:

1 polubienie

My też czekamy z niecierpliwością :smiling_face_with_three_hearts: akurat kończą się tabletki do zmywarki :slight_smile:

1 polubienie

Już jutro dziewczyny będziemy testować :star_struck: ale mega nie mogę się doczekać :star_struck: jutro będę czekać na dzwonek domofonu :star_struck: uwielbiam kiedy mam jakieś paczki do odebrania​:star_struck: ostatnio sporo zamawiałam ten miesiąc obfitował w zakupy :see_no_evil:

2 polubienia

Ja też zawsze z radością czekam na kuriera :star_struck::star_struck:

1 polubienie

A jak to cieszy jak kurier przynosi paczki i można je otwierać :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ciekawe czy będzie u mnie z samego rana :grin: nie mogę się doczekać

1 polubienie

jak nie masz takiej informacji to pewnoe nie
u mnie raz byl rano i z samego rana miałam taką wiadomosc
a reszta byla informacja ze danego dnia i miedzy 11 a 15 byl

1 polubienie

Oby tylko przyjechał jak mały jeszcze nie będzie
na drzemce :joy:

1 polubienie

I co był już u kogoś ? :star_struck::heart_eyes:

@Efektdomi wrzucala rano zdjecie ze paczKa juz u niej tylko w innym poscie :wink: ja nadal czekam

1 polubienie

U mnie już jest

3 polubienia

I to w s środku

3 polubienia