Dziękuje serdecznie i gratuluje pozostałym Mamusiom :*
Dziękuję pięknie, torba jest the best!
Gratuluję pozostałym:)
Super filmik widać że torba jest mega pojemna co mnie cieszy bo przy takim maluchu trzeba sporo rzeczy zabierać .
Na żywo zawsze wszystko jest ładniejsze zdjęcia aż tak nie oddaja tego .
Mi też się podoba ta ze wzorem geometrycznym aczkolwiek to co jest w testach też jest cudna . Gdyby był wybór miałabym problem z wyborem
Torba super ale ten filmik to taki troche przekombinowany, nie uwazacie, dziewczyny?
Megg, mmie sie wydaje, ze ten podklad do przewijania jest juz dolaczony do torby.
Michuni tam gdzie oglądałam była w komplecie kosmetyczka/portfel. Przewijak chyba można dokupić oddzielnie. Widziałam ją w cenie 139,00zł.
Ale z kolei jak oglądam na allegro to mata do przewijania jest w komplecie, więc być może w sklepie nie była wyłożona. Nie pytałam sprzedawcy o szczegóły bo nastawiliśmy się wyłącznie na wózki, a syn już przebierał nogami, że za długo
Mamo_Gratki ja również stawiałam na to, że będziesz w rankingu. Jeśli nie tym razem to jeszcze na pewno będziesz miała okazję testować produkty canpol
Trzymam kciuki!
Dokładnie tzn na pewno w testach jest dołączony bo widać na zdjęciu nawet:)
A torba cudna i fakt ciężko byłoby A tak jest cudna torba:D
Mam nadzieje ze podzielcie sie fotkami tych waszych cudeniek
Megg, dziękuję, innym razem na pewno
Właśnie dziewczyny, prosimy o zdjęcia z wiosennych spacerów z torbami :*
Dziewczyny,damy fotki na pewno! U nas dzisiaj piękna pogoda Jak tylko mały wstanie to szybki obiadek i wychodzimy na spacerek.Torba potrzebna na już!
Nam te z Będzie służyć na spacerki my już po spacerku od rana do ponad 13 byliśmy na dworze.
Synek też już dzisiaj zaliczył 2 godziny spacer. Z tego co widziałam, to ta torba jest dużo większą od mojej. Może w końcu uda mi się pakować tylko w jedną torbę.
Dziewczyny dostałyście maila z GLS ??
Pati, ja dostałam. Jutro ma przyjść torba
Pati tak dostałam maila z gls.
Ale juz wiecie ze jutro bedzie? Bo ja dostalam maila od GLS ale tylko, ze nadawca przygotowal dlaxmnie paczke. Ale jeszcze jej nie nadal. Wiec terminu dostarczenia nie ma.
Tak przyszedł drugi mail że jutro będzie
Dziwne… u mnie nie ma drugiego maila :o No nic. Moze to moja poczta. Poczekam jeszcze
Ja też dostałam dwa maile. Pierwszy po 9, drugi po 16.
Ja również dostałam pierwszego jakoś o 9 A drugiego po 16 Michuni a sprawdzałaś spam i powiadomienia ?
Gratulacje mamy