Lista mam testerek kwiecień 2019

Mail jednak doszedl. I byl w glownym folderze, nie wiem czemu moja poczta sobie to pokazuje z opoznieniem. :stuck_out_tongue:

Michuni co masz za pocztę? Być może po prostu Internet też nawalil niekiedy tak się zdarza.

My czekamy na kuriera i idziemy już testować torbę na spacerze :slight_smile:

No internet chyba ok bo forum sie przeciez ladowalo. Poczte mam na onecie…

Michuni to być może ich serwer nawalal po prostu:)

No na to wychodzi…

Dziewczyny!Ja już dostałam przesyłkę przed południem.Torba jest super duża i pakowna.Pogoda lux więc nic tylko pakować się i wychodzić;):heart:

Też dostałam paczkę tyle że babcia odebrała:) bo ja na testach alergicznych jestem

Michuni ja też na Onecie i u mnie było ok więc może to nie sprawka poczty.

U nas już też torba :slight_smile: szczerze nie spodziewałam się że będzie aż taka pakowna jak dla mnie super :heart:

Również dziś przyszła do mnie torba :heart:
Nie spodziewałam się że będzie taka ogromna:) Jest tyle przegródek że nie będzie takiego bałaganu;)

Do mnie też torba dotarła :slight_smile: Kurier już wie, że jak mnie nie ma, to ma paczki pod drzwiami zostawiać, nawet już nie dzwoni do mnie z pytaniem :stuck_out_tongue_winking_eye: Już dzisiaj byłam na spacerze z torbą. W końcu mam miejsce na wszystkie potrzebne rzeczy.

Dziewczyny, ale się do Was szczęście uśmiechnęło! :slight_smile: proszę choć o zdjęcia ze spacerów! :slight_smile:
My nadal się męczymy z tym dziwnym wirusem i do niczego nie nam głowy :confused:

Mama.gratki to już jakiś czas się utrzymuje ?? Nie dziwię Ci się że nie masz do niczego głowy . U nas idą zeby ale póki co jest ok :slight_smile: dużo zdrówka dla was :slight_smile:

Pati, u nas też zęby. Ale ostatnio, co tak synek marudził, to na drugi dzień zobaczyłam, że kolejny ząbek się przebił :slight_smile:

Ja też nie spodziewałam się że torba będzie tak duża ale to na plus oczywiście! Pakowna jest i wgl jest kieszen termoizolacyjna

Torba jest duża. Jak dla mnie za duża. Myślałam, że będzie mniejsza. Ale spokojnie na spacer spakuje w nią dzieci. Nie muszę brać dwóch toreb. Termo opakowanie też jest duże. Jeszcze takiego nie widziałam. Myślałam, że mata do przewijania będzie trochę wieksza. Ale ja dopiero dziś zaczynam testowanie bo będę na spacerze z zuza. Nie mogę się doczekać kiedy będziemy chodzić wszyscy razem na spacery.

Qazz u nas idą pierwsze zeby jak narazie wszystko ląduje w buzi masuje mu szczoteczka dziąsła . Ale nie jest marudny więc te pierwsze będą chyba bezproblemowo wychodzić . A ile synek już ma ząbków ??

Aisa pamiętasz co dostałaś silnik z tą torba oglądałam i zastanawialam się jak jest duża bo kobieta pakowała i pakowała tam :smiley:

Justynka taka torba na dwójkę dzieci w sam raz , na jedno dziecko sporo miejsca zostaje , ale na jakąś plaże żeby się spakować też idealnia :slight_smile:

Jeszcze mi się przypomniało. Zapiecia do wózka są solidne. Ale trochę nie przemyślane. Będę musiała te paski wszyc do torby i dopiero do wózka przymocowac. Torba na pplażę czy na dwójkę dzieci jest w sam raz. Wszystko się zmieści bez brania dodatkowego bagażu.

Pati tak pamiętam ale to chyba michuni dodawala o ile dobrze kojarze ale na filmie wydawała się mniejsza i zastanawiałam się jak ttle rzeczy i miejsce jeszcze tetaz już wiem o co chodzi A torba super na pewno na wyjazdy szczególnie wszystko pod ręką potrzebne i jeszcze ład i porządek to lubię.

Justyna ogladnij na Youtube filmik o tej torbie tam jest pokazane jak te paski używać robisz jakby pętlę wokół rączki wózka i przeglądasz zapięcie i przypinasz torbę nie wiem jak to lepiej wytlumaczyc nie wiem kiedyś laczylas dwie gumki do włosków razem to wlansie tak to działa i jest ok

Aisa to coś mi się wydawało że to Ty dodalas. Ja wczoraj już sprawdzałam torbę na wyjazd nadała się super wszystko mi się zmieściło i jeszcze miejsce było także jestem zadowolona póki co :slight_smile: zobaczymy jak się sprawdzi w innych sytuacjach