Lista mam testerek kwiecień 2019

Pati tak ja też dodawałam ale linka do prezentacji torb z tego co pamiętam:D no chyba że mam zanik pamięci hehe bo może być i tak Tyle tego na głowie że już głowy nie dam :stuck_out_tongue:

Wazne że wiadomo o co chodzi :smiley:

Dziewczyny nie wiem czy piszecie o linku z yt?
Ja go dodawałam, wg mnie na tym filmiku fajnie jest torba pokazana.

Pati, jak na razie zlokalizowałam dwa- dwie dolne jedynki. Ale on nie da sobie za bardzo buzi obejrzeć, więc nie wiem, czy coś jeszcze w międzyczasie nie wyszło.

Ta torba bardzo dobrze sprawuje się na spacerach. Muszę uważać, by za dużo do niej nie napakować, a ona taka pojemna :slight_smile: Jak byłam na targach, to jedni ludzie mieli tak wypakowaną wielką torbę na wózku, że jak wyjęli dziecko z wózka, to się przeważył i się przewrócił.

Megg o widzisz to faktycznie mi się pomyliło chodzi o filmik z yt ta co pani wsadza do tej torby i wsadza różne rzeczy na kanale Canpol:) ja gdzieś jeśli już dodawałam prezentację z insta z tego co kojarzę tylko.

Qazz tak zależy od wózka bo niekiedy wlansie tak może się zdarzyć jeśli wózek nie jest odpowiednio wyważony

Mój wózek na szczęście jeszcze się nigdy nie wywrócił. Ale często słyszałam, właśnie, o takich przypadkach.

Ale ta torba ma jednak to coś, że pomimo, że jest jak studnia bez dna, bo wejdzie tam wszystko, to bez problemu znajdzie się to, czego się szuka.

To tez troche zalezy jaki mamy wozek, te lekkie spacerowki bardzo latwo jest przewazyc; takie ciezkie gondole z kolei raczej nie tak szybko. :slight_smile:

Michuni niekoniecznie widziałam jak gondola została przewazona :stuck_out_tongue: moja jest stabilna bo sprawdzałam ale już np spacerowka z zestawu tylko tyłem jest stabilna z torbą A jak już dziecko przodem do świata jeździ to już nie jest stabilna więc wszystko zależy od budowy tego np moja mama lekka skladana spacerowka jest stabilna z torbą ciężka:)

Qazz no u nas widać dwa wychodzą ale strasznie marudny się zrobił , nawet była gorączka , mało co jadł i śpi bawić też się zbytnio nie chce . Myślałam że zabki trochę później wyjdą wiadomo kwestia indywidualna ale mój nawet nie mam jeszcze 4m skończonych . Eh mój mi mówi że im szybciej wyjdą tym później będzie miał spokój . Ale zęby też mogą iść i iść .

Moj wózek jest lekki i jak zawieszę dwie torby z zakupami to jakbym puściła to mogły się przewrócić nawet wczoraj widziałam taka sytuacje na placu zabaw matka próbowała wsadzić dziecko do wozka podniosła córkę puściła wózek i wszystko wyleciało reklamówki itd.

A torba jest super można naładowac do oporu ale jak ktoś ma bałagan w torbie to ciężko będzie coś znaleźć ja tam mam ale tylko w damskiej torebce w torbie syna mam ład i porządek wiem co i gdzie leży

Pati jak się wszystko ułoży w torbie to super wszystko na miejscu jest :slight_smile: jest dużo kieszeni w tej torbie więc można naprawdę mieć porządek!
O widzisz to zależy od wózka ja mam lekką tak zwana parasolke i mi się nie przewraca bo też może inny jest środek ciężkości:) zależy dużo od wózka bo niekiedy lekki A trzyma się tak jak trzeba z ciężką torba :slight_smile:

Moze sie niejasno wyrazilam ale nie mialam na mysli ze wszystkie spacerowki sa lekkie a wszystkie gondole ciezkie. Ale z tego co zauwazylam zwykle gondole sa ciezsze i stabilniejsze, choc nie jest to oczywiscie regula.

Michuni no nie jest widziałam kiedyś jak wózek z gondola przez ciężką torbę przeważylo i wózek przewrócił się, ale to wina stelaża niekiedy stelaż nie jest odpowiednio że tak ujme umiejscowiony czy rozłożenie go jest dziwne że wózek może się przewrócić jak na raczce zawiesi się zbyt ciężka torbę ale nie każdy wózek taki jest bo wiadomo co wózek to też stelaż trochę różni się:)

No wlasnie, jasne ze tak. My akurat mamy i gondole i spacerowke bardzo stabilne :smiley:

My też mieliśmy ten wózek 3w1 stabilny jedynie jak spacerowke odwracalam że był syn tyłem do mnie a przodem do świata to wtedy już czuć było że jak za dużo w torbie będzie to może być problem ale to co zawsze wozilam to nie przewazylo nigdy a tetaz mamy parasolke jakos 6 kg wazy chyba i też mega stabilna jest:)

Ja testowałam jeden spacer z córką. Potem musiałam wracać do warszawy. Stan Jasia jest krytyczny. Czekamy na operację. Obecnie Jaś jest na ojomie.

Justynamamajasia przepraszam ze tak zapytam ale nie jestem w temacie co takiego jest twojemu synkowi ze k
jestescie na ojomie;-(?

Justynka powodzenia . Daj znać jak stan Jasia i jak coś już będziecie wiedzieć . Trzymaj się .

Aisa owszem można poukładac i jest porządek ale jak to w damskich torebkach porządek nigdy nie trwa wiecznie :smiley:
Dziewczyny mój przyniósł spacerówkę i rozkłada się na leżąco więc póki co będę mogła spokojnie wsadzic małego ale tam też za duzo miejsca nie ma eh czekam na jakieś promocje w smyku na wozki moze coś na wiosnę będzie :slight_smile:

Pati, ja po każdym spacerze układam a wystarczy chwila, a w torebce wygląda jak o przejściu tornada. Lecz tutaj bałagan panuje tylko po środku, w kieszonkach zawsze porządek, więc potrzebne rzeczy są pod ręką. Ale uważam, że najlepsze co jest w tej torbie, to smycz do kluczy. W końcu bez szukania i wyrzucania rzeczy na ziemię, w kilka sekund mam w ręce klucze :smiley:

Qazz to prawda ta smycz na klucze pomocna jest!

Juz jak ogladalam te filmiki o torbie to mi ta smyczka w oko wpadla. Moj maz mial taka w plecaku turystycznym i to bylo mega praktyczne