Absolutnie nie myśl negatywnie ! Będziesz mieć piękną pogodę ! Świetny hotel i wypoczniesz ![]()
![]()
A i czasem trzeba ponarzekać , tu przynajmniej mozesz
macie basen w środku w razie czego ? 26 to nie tak mało też w sumie
jak dla mnie idealnie ![]()
Właśnie z tego co kojarzę Nie i hotel jest relatywnie stary Ale patrzyłam pod względem aquaparku dla starszej. Dobra Nie ma co się nakręcać bo i tak to nic nie zmieni
Napewno będzie dobrze i będzie ładna pogoda i odpoczniecie …. Zmienicie klimat
Tak tez myślałam z takim maluchem to się nic nie odpocznie ![]()
![]()
![]()
Wiesz co może z jednej strony nie odpocznę a z drugiej strony popatrz obierasz sobie fajny letnie ciuchy nie musisz martwić się o gotowanie bo ci wszystko podstawie pod nos. To już jest dużo
To też prawda
tylko jak jest mega gorąco to ja jakoś jeszcze bardziej się męczę jak gdzieś jestem niż w domu
Też tak uważam. Ty już masz takie maluchy że już można z nimi jechać gdzieś. Już z rocznym można jechać na spokojnie
Dlatego ja lubię jeździć we wrześniu chociaż jeszcze w w Turcji potrafi być gorąco ale jest zazwyczaj we wrześniu chłodniej niż w gorącym sierpniu mniej turystów trochę lepsze ceny
W Turcji byłam we wrześniu i są upały …
Moi znajomi rok temu trafili na deszcz w Turcji 3 dni brzydka pogoda akurat była mnieli mega pecha bo deszcz tam spadł po bardzo długim czasie
Nie musisz się martwić o gotowanie otóż to ! Zawsze czegoś nowego sporobujecie
lepsze to niż siedzenie w domu
To jest wspaniałe na wyjazdach że nie trzeba gotować ![]()
My to nawet pod domki jedziemy to nie gotujemy tylko idziemy na miasto zjeść nieraz nawet śniadanie ![]()
Bardzo bym chciała teraz się gdzieś wybrać ![]()
![]()
Ja zapewne nigdzie prędko się nie wybiorę ale może w przyszły roku przy majówce
Ja teraz też nie ma szans, i wlansie liczę na tej przyszły rok , w maju czerwcu mieliśmy gdzieś jechać ale tak się przeciągnęło że się nie udało ![]()
Może uda się jakąś Grecją czy gdzieś niedaleko
Mi się marzy Hiszpania albo Włochy
tam też chciałam lecieć po ślubie ale wtedy akurt były albo nie obsługiwane przez nasze biuro albo strasznie drogie
Mi Barcelona ale nie w upały