Lot samolotem z niemowlęciem

Absolutnie nie myśl negatywnie ! Będziesz mieć piękną pogodę ! Świetny hotel i wypoczniesz :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

A i czasem trzeba ponarzekać , tu przynajmniej mozesz :smiley: macie basen w środku w razie czego ? 26 to nie tak mało też w sumie :slight_smile: jak dla mnie idealnie :smiley:

Właśnie z tego co kojarzę Nie i hotel jest relatywnie stary Ale patrzyłam pod względem aquaparku dla starszej. Dobra Nie ma co się nakręcać bo i tak to nic nie zmieni

Napewno będzie dobrze i będzie ładna pogoda i odpoczniecie …. Zmienicie klimat

Tak tez myślałam z takim maluchem to się nic nie odpocznie :joy::smiling_face::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Wiesz co może z jednej strony nie odpocznę a z drugiej strony popatrz obierasz sobie fajny letnie ciuchy nie musisz martwić się o gotowanie bo ci wszystko podstawie pod nos. To już jest dużo

To też prawda :slight_smile: tylko jak jest mega gorąco to ja jakoś jeszcze bardziej się męczę jak gdzieś jestem niż w domu

Też tak uważam. Ty już masz takie maluchy że już można z nimi jechać gdzieś. Już z rocznym można jechać na spokojnie

Dlatego ja lubię jeździć we wrześniu chociaż jeszcze w w Turcji potrafi być gorąco ale jest zazwyczaj we wrześniu chłodniej niż w gorącym sierpniu mniej turystów trochę lepsze ceny

1 polubienie

W Turcji byłam we wrześniu i są upały …

Moi znajomi rok temu trafili na deszcz w Turcji 3 dni brzydka pogoda akurat była mnieli mega pecha bo deszcz tam spadł po bardzo długim czasie

Nie musisz się martwić o gotowanie otóż to ! Zawsze czegoś nowego sporobujecie :face_holding_back_tears: lepsze to niż siedzenie w domu

2 polubienia

To jest wspaniałe na wyjazdach że nie trzeba gotować :smiling_face:

1 polubienie

My to nawet pod domki jedziemy to nie gotujemy tylko idziemy na miasto zjeść nieraz nawet śniadanie :grin:

Bardzo bym chciała teraz się gdzieś wybrać :laughing::face_with_peeking_eye:

Ja zapewne nigdzie prędko się nie wybiorę ale może w przyszły roku przy majówce

Ja teraz też nie ma szans, i wlansie liczę na tej przyszły rok , w maju czerwcu mieliśmy gdzieś jechać ale tak się przeciągnęło że się nie udało :sweat_smile:

Może uda się jakąś Grecją czy gdzieś niedaleko

Mi się marzy Hiszpania albo Włochy :face_holding_back_tears: tam też chciałam lecieć po ślubie ale wtedy akurt były albo nie obsługiwane przez nasze biuro albo strasznie drogie

1 polubienie

Mi Barcelona ale nie w upały