Łóżeczko dostawne i co dalej?

właśnie najgorzej jest jak się sporo wystawia, ktoś coś kupi, a potem szukanie gdzie to jest :D ja ostatnio wszystkie torby przeszukałam i nie ma. Musiałam komuś w gratisie dorzucić i nie usunęłam tego. Bo jak mi ktoś więcej kupuje to zawsze cos dorzucam 

Ja mam odłożone w stałych miejscach te rzeczy co na sprzedaż :)

Anisss no masz rację, przysiądę do tego póki czas i już będę miała gotowe.

Ja już mam tyle ubrań i rzeczy do odłożenia po małym że aż się boje gdzie ja to wszystko będę trzymać

Nati ja tak po pierwszym pod łóżko odkładałam ale jest tego masa. W 2 ciąży już przebierałam nogami aby urodzić, wykorzystać i pozbywać się. No ale jakoś miejsca nadal nie ma :D

My na szczęście mamy po koleżanki synku dużo i ugadani jestesmy,że potem jej to oddajemy. Jak już nazbieraosm dużo to jej wysyłałam więc nie ma tak dużo odlozonego. Natomiast córki szmatki na bieżąco sprzedaje i idą szybko 

Ja póki co wszystko zostawiam, może jak będzie druga córka to się przyda... a  sporo też rzeczy mam takich uniwersalnych więc będzie też pasować na chłopaka nawet. 

Ja nie mam.az tyle tego to sobie w szafie układam i jak coś mam w większej ilości wystawione to owijam.jakas bluzka albo spodniami i mam już w sumie do wysyłki odrazu ;)

Ja już nie zbieram jie mam gdzie tego trzymać kulka ubranek odłoże takich malutkich jak by mala chciala się lalkami większymi bawić zeby miała kilka ubranek ;) bo niestety nie mam miejsca ubranka po starszej to co mam już nikomu nie oddaje tylko odkładam bo niektóre 2x zalozone 

Haha mąż też do mnie mówi gdzie ja to będę trzymać bo to początek a tego będzie masa  .... Przemyśle może faktycznie warto przebrac to i część zostawić część oddać

nati z pewnością warto się nad tym rozwiązaniem zastanowić .

Ja też po pierwszym zostawiłam sobie wszystko.  I później wszystko miałam. Ale teraz już pozbywam się nabierzaco 

My tez mieliśmy dostawkę dla córeczki w sypialni ale potem przeszła do normalnego lozeczKa ze szczebelkami 

aktualnie ma 1,5 roku i ma wyciągnięte szczebelki żeby sama mogła wejść i wejść do łóżeczka 

i to jest super w nocy nie płacze tylko bierze misia i przylatuje do nas ♥️ 
napewno szybko jej nie zmienimy łóżeczka bo jednak dalej się rzucia wierci itp niebezpiecznie by było w łóżeczku dziecięcym jedynie takie płaski na ziemi 

ala domek 

ja wlansie po pierwszym dziecku wszystko sobie zostawiłam a jak zawszlam w 2 ciąże to wszystko wydawało mi się zbyt niebezpieczne przy małym dziecku i noworodku wiec wszystko sprzedałam i kupowałam od nowa ��

ja pochowałam w worki prozniowe i zdecydowanie mniej miejsca zajmuja;p

super nie tez sprawdzają takie worki z Ikea za 8 zl 

sa dosc płaskie mi pod loko wchodzą bez problemu dużo sie mieści :) 

Kasia, ale on są też próżniowe?

Nati ja wszystko zostawiłam :D pozbyłam się jedynie ubrań, które były juz poniszczone ,a tak to wszystko czekało .Wy macie dwa razy taki metraż to spokojnie pomieścicie :D 

oj nie 

chodzi mi o te

https://www.ikea.com/pl/pl/p/paerkla-pojemnik-na-ubrania-posciel-50395382/

Kasia w sumie spoko, ale te próżniowe dla mnie lepsze póki co;p

ale do tego trzeba mieć odkurzacz 

niestety mój robot nie pomoże :(

Ja zostawiałam wszystko, teraz sprzedaję bo nie mam gdzie i po co trzymać. Pożyczone oddałam, siostra zwrotu nie chce to wystawiam. Zrobiłam paczki, no zobaczymy czy pójdą.

ZołzaMała
ja to samo 🥰🥰