Łóżeczko dostawne!

Aa jasne, rozumiem to faktycznie jeśli macie łóżeczko to oczywiście, że zbędne byłoby kupować nowe :blush: a masz rację nowy materacyk i śmiało można używać dla kolejnego Maluszka :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

To prawda :smiley: możemy się cieszyć, że jesteśmy w takich czasach, gdzie mamy ogromny wybór, dostępność i wiele możliwości mieć lżej i łatwiej :blush:

Też kupiliśmy waldina 7w1 i mamy tak samo dostawkę zmontowaną i przewijak i to jest akuray super, że tak można zrobić. Dostawka niby mała ale według mnie nie jest tak źle. Co do ceny to faktycznie nie jest to tanie łożeczko ale wykonane jest porządnie i jest ciężkie j masywne. To taka inwestycja na dłuższy czas patrząc na możliwości łóżeczka i potem opcje dokupienia kolejnych elementów.

2 polubienia

To też jest właśnie fajna opcja , napewno rozsądna i jak się da faktycznie dokupować elementy to wgl fajnie

Ja właśnie na początku byłam nieco sceptycznie nastawiona, bo mówię spory to koszt i w ogóle, ale ostatecznie jestem bardzo zadowolona z decyzji, bo tak jak mówisz jest solidnie wykonane i rzeczywiście myślę, że posłuży nam na dłużej :smiley: a jak na razie dostawka i przewijak super nam się sprawdza :blush:

1 polubienie

A którą masz wersję ? Owalną czy standardową ?

Tę standardową, choć ona i tak ma takie zaokrąglenia na rogach :blush:

Mozesz przejrzec stronke vexpi Waldin łóżeczko 5w1 Po Zwrocie - Vexpi
Tam lozeczko waldin jest ciutke tansze.
Zamawialam ostatnio fotelik “po zwrocie” i jedyna rzecz ktorej brakowalo to oryginalny karton:) metki i inne rzeczy wszystko na miejscu

Ja już mam kupione okazyjnie w wersji 7w1 :grin: ale dzieki za informację

A widzisz przeoczylam Twoj poprzedni komentarz :slight_smile: sorry​:heart:

Wiadomo, to jak szybko dziecko będzie rosło to niestety loteria… i większość rzeczy będzie się nieporównywalnie zmieniać u innych mam, począwszy od ubranek, po pampersy, foteliki i łóżeczka. No cóż. Nie przewidzi się. Ważne aby zdrowo się chowało :slight_smile: MoMi Smart Bed 4w1 to taka rozbudowana wersja Twojego Revo, więc się chyba zdecyduje :slight_smile:

Ja co prawda korzystalam do 7 miesiaca (teraz wlasnie sprzedalam :slight_smile: ) ale polecam kinderkraft neste up :slight_smile: na kolkach regulacja poziomow - glowka wyzej niz nogi :slight_smile: a teraz juz lozeczko wysokie bo moj 7 miesieczniak zaczal wstawac :slight_smile:

1 polubienie