Ja na szczęście nie mam żadnych problemów z łożyskiem i mogę normalnie funkcjonować w ciąży.
Od kilku tygodniu chodzę na spotkania z położną, na których poruszamy tematy związane z ciażą, porodem i połogiem. Chciałam się z Wami podzielić informacjami jak bardzo ważne jest łożysko w ciele matki, jakie ono funkcje spełnia oraz co się z nim dzieje.
u mnie przy pierwszej ciąży okazało się w 30 tygodniu, że mam niewydolne łożysko, no i niestety miałam cesarkę, ale na szczęście z córeczką było i nadal jest wszystko ok
to najważniejsze , że z dzieciątkiem jest wszystko dobrze ![]()
jak na razie nie mam żadnych problemów z łożyskiem i oby tak zostało do końca
Ja mialam tylko brzeznie przodujace. Lozyszko jest najwazniejsze, w koncu to dom naszego dziecka.
ja też mam spokojnie z łożyskiem i mamm nadzieję,ze tak zostanie bo to jedna z podstaw
u mnie też na razie wszystko w porządku z łożyskiem, także mam nadzieję, że nic tu się nie zmieni
Ja byłam w poniedziałek na usg i powiedział mi lekarz, że jeszcze mam młode łożysko i tak się zastanawiam kiedy ono ma się zamiar zestarzeć jak u nas 38 tc… ![]()
hehe może Twoje przeżywa drugą młodość gonia ![]()
ja mam łożysko na dnie ale na szczescie już nie prozdujące
Ono po prostu, żyje swoim życiem ![]()
Ja mialam w coazy brzeznie przodujaće ale poszlo do gory i bylo ok ale stresu mialam ![]()
Gonia ja mialam lozysko przy przenoszonej ciazy 2 stopnia dojrzalosci. To dopiero nowka sztuka ![]()
Do tej pory nie miałam żadnych problemów z łożyskiem- Na całe szczęście ![]()
Ziuziuta spokojnie, moja mała coś się nie spieszy więc może i ja mam ten model co ty ![]()
moje łożysko na szczęście jest ok i mam nadzieję,że nie będzie łatac żadnych figli
u mnie tez bylo w porzadku z lozyskiem ![]()
ile to rzeczy kobieta w ciązy musi pilnować
Zgadzm się. Jest tych rzeczy multum. Ale na całe szczęście dajemy radę i jesteśmy wytrwale