Ja pierwsze dziecko rodziłam bez znieczulenia . Ciekawe jak będzie teraz. Obecnie mam mieszane uczucia że będzie tak dobrze jak z pierwszym dzieckiem.
W drugiej ciąży zaraz po porodzie musiałam mieć robione łyżeczkowanie ponieważ łożysko nie chciało się urodzić. Na szczescie zabieg trwal szybko i był bezbolesny bo spałam pod narkozą ![]()
Az czlowiekowi nie dobrze sie robi
Ostatnio oglądałam program o porodach i gdzieś w Anglii kobieta zrobiła sobie z łożyska kosmetyki i środki wzmacniające po porodze
co o tym sądzicie ?
To obrzydliwe jak dla mnie
ja kiedyś oglądałam że tam w Angli piją wlasne łożysko
Ble… i jakie właściowści ma to wypicie łożyska?
Łożysko odgrywa jedna z najwazniejszych funcji podczas prawidlowego przebiegu ciazy.
sorry ale jest wiele innych zdrowych potraw a nie łożysko
to jest obrzydliwe!!!
ja oglądałam że jedzą nie pamiętam gdzie ale babka miała normalne zamrożone w lodówce łożysko i wyciągała pokazywała jak się je robi…
Ja dzis odbieralam porod kotki i faktycznie obrzydliwe to lozysko a po porodzie polozna powiedziala odnosnie mojego lozyska, ze jest takie ladne. Nie wiem do w tym bylo ladnego ![]()
Ja o swoim łożysku dowiedziałam się jakiś czas po porodzie gdy dostałam wynik badania wraz z wypisem.
zjeść własne łożysko— fujjj, obrzydliwe - też oglądałam o tym program
jak mozna zjeść łożysko - ehh
jeść ? łeee
JA czegoś takiego sobie nie wyobrażam.
ja była czyszczona bo moje łożysko urodziło się poszarpane i dla pewności żeby było wszystko dobrze zostałam wyczyszczona
Mojej żonie wyszło ładnie całe łożysko. Nie było uszkodzone.
he he zjesc łozysko? ja nawet nie wiem co sie z moim stalo i nie interesuje mnie to gdzie wyladowalo
ja tez miałąm ładne łozysko