Zdecydowanie czuje magie świat ! To pierwszy raz kiedy mam dla kogo sie starac ! Zawsze marzylam o swietach dla dzieci i tak sie udalo , ze i ja i brat mamy dzieci z jednego roku 2025 . Tak owszem , oboje są bardzo mali , i nie beda pamietali co dostali na swieta , czy ogolnie calej otoczki, ale zdjecia zachowaja dla nich tą pamiec . Dodatkowo maluchy interesują sie kolorowymi swiatelkami , nowymi dekoracjami do pelni szczescia i świątecznej aury brakuje tylko sniegu ale na to wplywu nie mamy . Razem z bratem obiecalismy sobie , ze bedziemy robic swieta takie jakie my mielismy gdy bylismy mali i ze chcielibysmy zeby ten czas zawsze byl dla nich , pelen magii , radosci i rodzinnego ciepla .
Sama kocham swieta i wszytsko co z nimi zwiazane ! Wiec kazda aktywnosc wzbudza we mnie radosc i ekscytacje . Dzis ubieralismy choinke oraz dekoralowalismy dom . Jutro czas na dekoracje przed domem oraz ogrod .
Najbardziej motywuje mnie radosc w moich malutkich oczkach widze jak smiecą jej sie gdy widzi te wszytskie swiateczne “cacyki”
Moja mama zawsze gdy jest na zakupach kupuje mi swiateczne nakrycia glowy , najpierw kupowala dla zartow , bo myslala , ze beda sobie gdzies lezec . Ja je nosze po domu , co mojej corce tez bardzo sie podoba . I tak w kolekcji mam juz kurczaka z rozna z czapeczkami mikolaja na nogach , kapelusz mikolajowej , renifera , choinke , czapke mikolaja ze sprezynka z pomponem
Niemoge sie doczekac zjazdu rodziny . To zawsze to na co czekam i juz tuptam nogami z niecierpliwoscią
Oczywiscie w odpowiedni nastroj pomogl wprawic sie jarmark swiateczny i zapach pierniczkow , ciasteczek , karmelu unoszacy sie nad miastem
To zupełnie zrozumiałe Przy tylu zmianach naraz trudno poczuć świąteczną magię. Święta nie muszą wyglądać jak z obrazka, żeby były wystarczająco dobre.
W tym roku nasze Święta będą magiczne, bo pierwszy raz w Trójeczkę 🩵
co prawda już widzę, że jest inaczej niż zwykle, bo u mnie do tej pory wszystko było zaplanowane idealnie, teraz natomiast wszystko planuje szef Bobas i choć może nie będzie wszystko tip top to najważniejsze że spędzimy ten magiczny czas RAZEM
Ale udało się, że choinka już ubrana, ozdoby rozłożone, a jeśli zdążę zrobić jakieś ciacho czy pierniczki to świetnie, jeśli nie to trudno, może za rok nadrobimy
Najbardziej mnie tylko smuci, że chciałam w końcu udekorować dom, naskarżyć krokietów bo je uwielbiam, zrobić jakieś pierogi, czy barszczu, żebyśmy mieli też taką małą wigilię w domu, zanim wyjedziemy w gości a wyjdzie na to, że chyba nie będziemy nawet rozstawiać choinki, bo wprowadzimy się w wigilijny poranek
U nas magia świąt trwa od miesiąca kiedy zaczęliśmy kupować pierwsze prezenty dla dzieciaków uwielbiam święta Bożego Narodzenia są to święta rodzinne, te wszytkie dekoracje, pieczenie pierniczków to coś co ja uwielbiam sklepy pełne dekoracji świątecznych , bąbek co prawda w tym roku nie szaleję na zakupach bo nie mam na to głowy i czasu od kąd pojawił nam się kolejny maluszek w tym roku . Nawet jarmark Bożonarodzeniowy odpuściliśmy ale za rok napewno odwiedzimy Wrocław. Te święta i tak są wyjatkowe bo spędzamy je w większej gromadce
Totalnie nie czuję tych swiąt w tym roku gdyby nie mlody nie wiem czy by nam się chciało jechać do rodziny ale na szczęście w drugi dzień wracamy i weekend spędzimy w spokoju sami w domu:p
Odkąd mam dzieci na nowo czuję magię świąt. Wspólne pieczenie pierniczków albo ubieranie choinki daje teraz dużo więcej radości. Muszę zacząć puszczać świąteczne hity, wtedy już będzie bardzo świątecznie.
Ja już od kilku lat jakoś tak nie czułam tej całej magii świąt , ale w tym roku jak pojawił się nasz maluch to jakoś tak znów czuje te magię i jakoś tak bardziej mi się chce wszystko przygotowywać , sprzątać itd. A jak maluszek już będzie większy to myślę że jeszcze bardziej te święta będą takie magiczne wesołe kolorowe już nie mogę się doczekać kolejnych i kolejnych świąt
To prawda ale co sie dziwic od wrzesnia juz w sklepach boze narodzenie i czlowiekowi jak przychodzi grudzien sie nie czuje tego klimatu … ale jak sa dzieci to jest całkiem inaczej , wszystko sie robi dla nich
My mamy już choinkę ale u wujka za płotem stoi nie było kiedy wnieść nawet i rozłożyć. Jutro niedziela więc jak mąż się zbierze z rana i ja w stojak wstawi to do południa będzie ubrana
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.