Makijaż codziennie czy tylko od święta?

Ooo brzmi dobrze, moze i ja sie kiedys skusze na taki gadzet. Jednak bym musiala zaczac czesciej pizzunie robić :pizza:

1 polubienie

No wlansie sama sie Zastanawialam o co z nim chodzi - teraz juz wiem !dziękuję za objaśnienie :hugs:

1 polubienie

Zdecydowanie najlepsza jest pizza z kamienia. Właśnie szybciej się piecze , ciasto nie wychodzi takie gumowate.

No to mi się wtedy zaraz kurczy żołądek i mniej jem :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: chyba dzień wcześniej musiałabym dużo zjeść , a na drugi dzień wtedy głodówka :smiley: i wtedy może być zjadła więcej. @asiam1 to drogo u was :hear_no_evil: ja ostatnio zrobiłam w domu pizzę i jaka przepyszna :smiley: @ewelka8990 dobrze że pojechałaś, bo byście mogli się otruć… i nie każdy chce oddać kasę więc spoko, dziwne że drugiej w zakażeń nie zrobili @MojeM1 ja też uwielbiam domowe pizze , albo jak już to włoskie :smiley: Mariusz koniecznie musi dać nam przepis na ciasto :smiley: można prosić ? :speak_no_evil::speak_no_evil::speak_no_evil: zjadłabym też taką :heart_eyes:

Screeny z glovo , dodac sosy , dodac dostawe i opakowania i sie zbiera :see_no_evil: u nas jest mega drogo , bo ceny sa odrazu pod niemieckich klientow

1 polubienie

O kurcze ale ceny to za jedna pizze 72 zl ? Ile ona ma cm :rofl:

Strasznie drogo :hear_no_evil::hear_no_evil::see_no_evil: u mnie za tą cenę dwie kupię :hear_no_evil: sosy są gratis a dostawa 5 zł :see_no_evil:

Będzie szczęśliwy , że ktoś chce przepis :grin: jutro ci napisze bo dzisiaj już z nim nie będę rozmawiała , jest na nocce a ja próbuje położyć dzieci do spania :see_no_evil:

1 polubienie

Ooo bardzo dziękuję , zaraz będę robić w tym tygodniu :smiley:

1 polubienie

:raising_hand_woman: przypominam się o przepis na pizzę :speak_no_evil::speak_no_evil::heart_eyes::heart_eyes:

Pamiętam , pamiętam :heart: jeszcze nie rozmawiałam z mężem :see_no_evil: jak dzwoni to odrabiam lekcje z dziećmi , jestem na spacerze albo się bawimy. Jak ja dzwonię to on śpi :see_no_evil:

3 polubienia

Ja w nowy rok zamówiłam pizzę to za mala i średnia zapłaciłam 116 zł , niestety takie są już ceny… Także ten festival to w sumie fajna opcja.

2 polubienia

Dobrze, myślałam że może zapomniałaś :slight_smile: ale mam smaczka na nią :speak_no_evil: może zdążymy zrobić w weekend :smiley: @Mamaem u nas w pizza hut właśnie sprawdziłam bo nigdy tam nie jemy i są po 72 zł to ja wolę iść do naszej pizzeri w której lubimy i są tańsze . :slight_smile:

1 polubienie

Madzia, a robiłaś może ciasto na pizzę w lidlo ? :grinning: ja już kilkanaście razy i zawsze wychodziło mi smaczne :grinning:

Niee :see_no_evil: a który dokładnie robiłaś przepis ? Bo trochę ich tam jest :slight_smile:

Slyszalyscie o pizzy na serku wiejskim ? Brat mi wlasnie mówił, ze robil z zona i wychodza mega pycha i nie sa taka bombą kaloryczna . Ma mi dac przepis niedlugo , sama jestem ciekawa . W ogole on takiego samego swrka wiejskiego nie zje bo nie lubi a mowi , ze pizza wychodzi super

1 polubienie

Słyszałam ale nigdy nie jadłam. Słyszałam też o pizzy na spodzie z brokuła, ale dla mnie to już bardziej brzmi jak tarta a nie pizza. Ale tej z serka wiejskiego jestem ciekawa. Chętnie zrobię.
Zawsze byłam przeciwna takim wynalazkom ale od kiedy nie mieszczę się w spodnie sprzed ciąży to jednak zainteresuję się takimi zdrowszymi zamiennikami.

Ja mam doslownie to samo , ja tez nigdy nie bylam zwolennikiem i fanem takiego oszukiwania samego siebie , ale niestety nadeszły ciezkie czasy dla moich czterech liter :rofl:

Oj tak, ostatnio nawet zjadłam na śniadanie omleta z fasoli i o dziwo mi smakowało :smiley: bardziej się nim najadłam niż takim normalnym omlecie biszkoptowym z dżemem itd

No jak nie jak tak :grinning:
Robię regularnie :grinning::heart:

2 polubienia