Taak! Kocham je! Są pyszne
one są też co roku na święta w biedronce w takim czerwonym opakowaniu i zawsze na nie czekałam
a teraz mam je przez cały rok w Dino ![]()
Ja w Biedronce ich nie widziałam, pierwszy raz w Dino ![]()
UDało się kupić ?
a czy u was też są takie braki z olejem? A no i twaróg sernikowy po 7.95
U mnie nie ma problemu z olejem, pełne półki są
na twaróg nie patrzyłam bo jeszcze jakbym zobaczyła to bym chciała zrobić sernik i zjadłabym cały ![]()
a gdzie i kiedy kupujecie wędlinę do koszyczka? Mąż stwierdził że nie możemy dać takiej z biedronki tylko musi być swojska
a boję się że jak teraz kupię to zepsuje się do świąt. Aż wstyd się przyznać ale po trzydziestce pierwszy raz robimy sami zakupy do koszyczka
zawsze jeździliśmy do rodziców na święta a w tym roku tylko na jeden dzień pojedziemy
Ale promocja jest zachęcająca
Kurcze, lubię ten twaróg na sernik!
Tylko znając życie na pewno nie będzie, ostatnio chcieliśmy kupić to pusto było oczywiście ![]()
![]()
i nie będzie serniczka najwyżej ![]()
Rzeczywiście, cena spoko
ale obawiam się że mogłabym nie zużyć, a szkoda później wyrzucić ![]()
Ooo a ja ich nigdy nie jadłam , ani nie znałam tych
My dostalismy taka mini wedlinke od cioci ,ktora robi sama .
Ooo super te promocje , a ja chcę akurat zrobić z brzoskwiniami na święta
i teściowa też chciała to jak nie będzie w biedronce to wybiorę się do dino i się z nią podzielę
dziękuję bardzo za informację. Ja na gazetki dino nigdy nie patrzę, przez to że nie ma żadnej aplikacji , aż dziwne że nie zrobili jak teraz wszędzie jest. @SylwiaMK to wy kiedy planujecie kupić ?
Wlasnie nie… wyslalam meża po drodze do sklepu i zapomniał
no ale dzisiaj ide z małą do fizjo to moze skoncze po drodze jak jeszcze cos bedzie ![]()
Ja od rodziców dostałam szyneczkę wędzoną❤️
W biedronce jest sernik toffi
taki w pudełku do zrobienia . Maz kupil i powiedzial , ze mam zrobic i koniec ![]()
Ale on kupił taki już gotowy czy jak? Bo kurczę nie zrozumiałam
Ja bym powiedziała że sama zrobić skoro kupił to znaczy że może to zrobić
No to zrób i daj znać jako wyszedł. Koniecznie proszę nam tu recenzję zrobić ![]()
![]()
Dobra ! Bede pamietac , bo brzmi kuszaco no nie ?
w biedronce sa jakby co na standach przy kasach na samym dole . Dam znac jak zrobie ![]()
Ja czekam na wędlinki i kiełbasy od taty - będą w czwartek 🩷