Moj maz bedzie wędził w sb schab, boczek ,poledwiczki
lubie takie gorace ![]()
Nie mam pojęcia kiedy kupimy
zamiast szykować się do świąt to jeździmy po marketach budowlanych ![]()
Dla mnie to taka abstrakcja, że w niedzielę już są święta
Też mam taki kupiony ale jeszcze nie probowałam ![]()
Ja bede robić jakis serniczek bo ser w wiaderku kupiłam bez wiekszego zastanowienia sie po co ![]()
Ja też serniczek (tylko nie wiem jaki - mężowi kazałam zadecydować) i leśny mech ![]()
![]()
@Efektdomi
Oj a ja uwielbiam jak u mnie w domu wedzili zawsze i taką ciepłą świeżo wyciagnietą z wedzarki kiełbasę z swieżutkim chlebem…mmm ale mi smaka tymi wędzonkami narobiłaś ![]()
Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie Wielkanoc pachnie właśnie wędzeniem i jajkami ![]()
![]()
U mnie tak w domu rodzinnym często pachniało ale od kąd się wszyscy wyprowadzili to idą na łatwiznę i zamawiają z wedzarni swojskie wędliny , raz na jakiś czas robią tylko swoje.
Aaa coś takiego
to koniecznie pochwal się jak zrobisz
a czy u was w biedronce tez tak wszystko pozmieniali? I ciężko coś znaleść ? ![]()
@Efektdomi koniecznie pochwal się serniczkiem
ja cały czas myślę jakie ciasto zrobić najlepiej ![]()
O tak
w jednej to w ogole zrobili takie wysokie polki zabudowane , ze czuje sie jak w labiryncie ![]()
Ja chyba będę Madzia Lotusowy sernik robić o ile moj maluch pozwoli ![]()
Taką prawdziwą wiejską kiełbasę to bym chętnie zjadła
U mnie to wygląda bardzo podobnie, choć szczerze przyznam, że uwielbiam się malować! Dla mnie ta poranna rutyna to nie jest przykry obowiązek, a raczej chwila tylko dla siebie, taki moment wyciszenia z rana, zanim zacznie się cały bieg dnia. Bardzo staram się wygospodarować ten czas, bo makijaż dodaje mi pewności siebie i energii do działania. Oczywiście mam też takie dni, kiedy po prostu sobie odpuszczam. Jeśli czuję, że potrzebuję pospać te 15 minut dłużej albo po prostu totalnie mi się nie chce, to bez wyrzutów sumienia zostaję w wersji bez makijażu i mi to nie przeszkadza.
To u nas też, i przy warzywach zrobili chipsy
ciężko się teraz tam odnaleźć , ciekawe czemu oni to tak zmieniają . @magdap_96 o ten sernik jest pyszny , ja się już nie mogę zdecydować który zrobić ![]()
Ostatnio szulalam makaronu i sie okazalo , ze przelozyli na te półki gdzie zazwyczaj byly “oferty specjalne”
juz mialam sie pani pytac , ale jakos sama zauwazylam
Słyszałam że robią tak żeby zauważali produkty na które wcześniej nie zwracali uwagi i kupowali więcej
A ja nadal myślę jakie ciasto ![]()
Ja robie sernik kajmakowy ![]()
No to dni się kurczą powoli ![]()
![]()
![]()
![]()