tak ale wtedy pomoc najbliższych tez jest ważna bo przecież same ze wszystkim sobie nie poradzimy ja niestety musiałam zrezygnować bo nie miałam z kim dziecka zostawić
ja tez musialam zrezygnowac z nauki bo moje dziecko nie ma 1 babci a 2 za daleko mieszka…
Dokładnie, ja pierwszą ciążę przeszłam studiując i pracując jednocześnie i miałam w sobie mnóstwo energii aż sama teraz się sobie dziwie
Ja w ciąże zaszłam po studiach , trudno by mi teraz było synka zostawiać i iść do szkoły myśląc o nim a szczególnie jak był maleńki
Ja szkołe kończyłam będąc w 8 miesiącu ciąży. Zdawałam egzaminy czeladnicze. A w drugiej ciąży pod koniec robiłam prawo jazdy i również dawałam egzamin na prawo jazdy
ja to w ciąży teraz leniuchuję jakoś tak wyszło, że zaszłam w ciąże w wieku 26 lat
ja chodziłam do szkoly policealnej ale akurat ja miałam ostatni rok i miałam 4 miesiące do terminu
Tez jestem obecnie na studiach i po urodzeniu chce zaczac kolejny kierunek
z moim 3 latkiem juz bym mogla pogodzic
mi by było szkoda zostawić malucha na tak długo ale nic nie mam przeciwko aby studiować na pewno to też kwestia przyzwyczajenia
ja przy pierwszym studiowałam , przy drugim pracuję i muszę zostawiać
Szkoda zostawiac malca na tak długo
ja po narodzinach synka zrobiłam sobie przerwe w nauce, teraz gdy jest już starszy wróciłam na studia
wszystko zależy od tego na jakim etapie jesteśmy warto nad tym się zastanowić
no tutaj to trezba dobrze przemyśleć, czy damy rade czy nie bo to jednak potrzeba czasu by ukończyć z dobrym wynikiem a dziecko też potrzebuje opieki
jak się studiuje i zajdzie się w ciąże to myślę, że warto dokończyć
W czasie ciąży często jest się skupić na nauce i studiach.
Ja broniłam pracy magisterskiej 2 miesiące przed porodem i dałam radę.
wszystko zalezy w jakim miesiacu sie jest i czy mamy siłe w miare mozliwości
Ciąża nie jest problemem w studiowaniu dopiero w końcówce zawsze można sobie małą przerwę zrobić i potem wrócić