Mnie w październiku koleżanka przywiozła rzeczy niż na lato z George na przecenie kupowała np 3 pak spodenek za 2 funty. A hitem jest 10 par majtusiow za 1.50funta to Zal nie wziąć. A że ona ma Asde pod nosem to jest tam codziennie i wysyła tylko zdjęcia. Albo jak jej mama jest w Anglii a często lata do Polski to mi to przywozi . A jak nie toni tak się 2-3 razy w roku widzimy więc ja na następny sezon jestem obkupiona ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Właśnie ja mam sporo z lumpeksu i uważam, że mają sup r jakość. Chyba że na takie trafiam, bo wyglądają jak nowe ![]()
Mi siostra mojego meza wysyla czasem paczki ze stanow dla mlodej i zawsze ciuszki z firma “old navy” maja taaaakieega printy ze szok , ale nie widzialam ich w polsce niestety . Jakosc te petarda
Chociaz teraz poszulalam ta firmę w internetach i wychodzi na to , ze na te fajne printy trzeba trafic
Aktualnie jestem na świeżo w tym. Pamiętam co mi przeszkadzało u córki i mogę powiedzieć co mi przeszkadzało teraz. ![]()
No to tak:
- 56 - H&M, George, C&A, Action - trafiło się kupić pojedyńcze ciuszki z Pepco, no niestety pajacyki nawet nie były założone bo okazały się dużo za małe. Jeżeli chodzi o H&M to ja jestem naprawdę bardzo zadowolona jedyne co nam się nie przydało to są pół śpiochy i do dzisiaj są nam po prostu niepotrzebne, George pajacyki uwielbiam , Co&A były pajacyki były body, były spodenki ogólnie z tej firmy jakby odrobinę ten rozmiar jest mniejszy poza tym jakość super i printy też fajne, Action skarpetki i jeszcze raz skarpetki.
- 62 - Sinsay, Zara, Nike, Smyk, Primark, George, Action - z sinsaya mieliśmy kilka kompletów i bodów przy tym rozmiarze można powiedzieć że nie mam zdania jest kilka plusów i kilka minusów, Zara mieliśmy koszulki i body fajnie się sprawdziły, Nike głównie body, spodnie dresowe i kombinezon misiowaty (który nosimy do dziś) polubiłam a do kombinezonu w większym rozmiarze chętnie wrócimy. Smyk (CoolClub) body materiał petarda, Primark było trochę koszulek kilka piżamek nie będę wracać do tej marki mnie ich materiał nie urzekł kulkował się, no i znowu George i ich pajacyki (jak się skusisz to patrz czy mają zamek z góry i z dołu), Action i tu znowu skarpetki oprócz tego męża ulubione pajace są właśnie stamtąd.
- 68 - Sinsay, Zara, Next, Pepco, Smyk, Action, Fabryka bodziaków - Sinsay porażka totalna napy nie chcą się odpinać materiał przy nich się rwie i niektóre są źle przyczepione natomiast zamek w pajacykach ledwo chodzi koszulki i bluzy spoko, Zara postawiłam znowu na body, Next mam body i ogrodniczki materiał na prawdę super, Pepco spodenki spoko nic nadzwyczajnego body w tym rozmiarze nam przez głowę ledwo przechodzą a ogólnie są za duże całkowicie odłożyłam wszystkie na bok, Smyk tu znowu body i teraz mamy kilka kompletów dresowych też petarda, Action no nie zadziwie was skarpetki xd, Fabryka bodziaków ogólnie materiał jest super polecam.
- 74 - już wiem gdzie zachować ostrożność: Sinsay, Pepco, Primark. Gdzie wrócę na pewno do: Smyk, Action (po skarpetki), Zara, Next, Nike.
- Przy wyższym rozmiarze na pewno wejdzie KappAhl - przy córce to były ciuszki cud wszystko się z nich dopierało, mam nadzieję że teraz też mnie nie zawiodą. Jeżeli chodzi o Sinsay/Pepco 104/110 to tu jestem zadowola i H&M też lubimy. Majtki Smyk, skarpetki, rajstopy gdzie popadnie najczęściej Pepco i Smyk. Jeszcze gdzieś z takich pojedynczych ciuszków to DKNY - kombinezon dresowy i ogólnie ich ciuszki przy córce były spoko, z Sinsaya kombinezony dresowe też są nawet ok.
- Kurtki zimowe, spodnie narciarskie i kombinezony zimowe tylko i wyłącznie Smyk. U córki kupowałam i do dzisiaj to kontynuuję u jednego i drugiego.
A jak z jakoscia w Action? Nie wpadłam w ogole na to, żeby w tym sklepie sprawdzić odzież
w sumie chyba nigdy nie byłam tam na dziale z ciuchami ![]()
My pierwszą piżamkę z Action dostaliśmy i jeszcze jak byłam w ciąży złapaliśmy skarpetki przechodząc obok. Piżamki 95% bawełna i 5% elastan. W dotyku ogólnie są fajne, jedna nogawka rozpina się do końca są na napy. Kupiłam ich ostatnio więcej i skarpetki w większych rozmiarach też ![]()
Dodatkowo są bardzoo tanie talerzyki, miseczki na przyssawce w Action (też już czekają aż młody zacznie jeść).
Ja tez kupilam skarpetko dla malej w akcion , bo mala uwielbiala je ściągać i gubic
wiec kupilam ich wiecej i problem z glowy . Fajne , ze one sa takie dluzsze i za grosze
Taaak, właśnie za to że one są dłuższe i idealnie dopasowane do stopki je uwielbiam.
🫶🏼
Swiezo po porodzie szukalam dla malej takich malusicj skarpetek , bo wszytskie byly za duze i mega sie zdziwilam , ze w ogole maja takie rzeczy w akcion , do tej pory ich używamy nawet jako pare pod te “glowne” skarpetki reprezentacyjne nazywane przez nas “buty” ![]()
No aż jestem ciekawa, przy następnym „wychodnym” sobie zobacze te skarby actionowe ![]()
Ja kupiłam z Action prześcieradło do łóżeczka z gumką i kocyk a tylko dlatego że miał piękny zielony kolor i powiem ci że super. Ten kocyk jest taki cieniutki a zarazem ciepły. Mam go do teraz w samochodzie żeby w razie czego małego przykryć. Prześcieradło prane 100 razy i kolor nie zszedł a mył ciemny szary nic się nie stało z nim. Dla mnie bomba. I skarpetki te malenkie jej one cudne były uwielbiałam je
Ja zawsze tam kupuje bielizne i jest ok ![]()
Ja już dawno temu pisałam, że bardzo action bo tam na dziale dla maluszków można znaleźć naprawę fajne rzeczy, prócz pieluszek muslinowych i skarpetek kupiłam też body i legginsiki i serio uważam, że są lepszej jakości niż te pepcowe czy sinsayowe, wielkiego wyboru nie ma, ale jakościowo fajne
Ja dostałam z action śpioszki, spodenki i skarpetki i na prawdę super jakość. Używam bardzo intensywnie i nic się z nimi nie dzieje po praniu i suszeniu . Chciałam dokupić ale w moim action ciężko z rozmiarami
zawsze wszystko wykupione
Nie wiedziałam, że w action są dzidziusiowe rzeczy ![]()
Ja też , nigdy nie zwróciłam uwagi . Ale po opiniach dziewczyn muszę się wybrać i zobaczyć.
W tamtym roku nawet akcion uratowal sytuacje jak bratanek potrzebowla pieluszek do pływania
tez fajnie sie sprawdzily
Wyglądają super
przy najbliższej okazji chyba z ciekawości wybiorę się i kupię coś na próbę ![]()
Trzeba przetestować ![]()
Ja bardzo lubię ubranka z Lidla są fajnej jakości. Często sama kupuje za grosze w Sinsay, Kiku czy Pepco. Tam te ubranka nie zawsze sa dobrej jakości (od względem wytrzymałości) ale są nowe i przy dziecku które szybko wyrasta lub brudzi je
przy RD są ok. Chodź nie powiem bo mam ciuchy z Pepco i Kika co są naprawdę fajne i wytrzymałe. Dostałam też ubranka ze Smyka i te też są ok. Droższych nie kupuje bo mały z wszystkiego szybko wyrasta.
Raz dostałam też ciuchy chyba z firmy z Kaufland i też są bardzo fajnej jakości.