Meble co polecacie

Byliśmy w ikei w sobotę wieczorem i to był zły pomysł, było tak tłoczno, okropny chaos, to nie dla mnie. Nie powiem bo jak dla córki to bym coś dobrała z takich białych ale tylko dla niej

No niestety, ale ikea w sobotę wieczór taka bywa :grinning: najlepiej to się tam wybrać w południe albo z rana w tygodniu - ale wiem, że nie każdy ma taką możliwość :persevere:

Widocznie nie. A u was jakie przeboje z nimi ?

Mam jedna szafe z Idzczak meble i musze powiedziec ,ze jest bardzo ciezka , gruba i solidna , tez akurat maja promki teraz
Internetowy sklep meblowy - Idźczak Meble - Kupuj online! https://share.google/KqwPZyZkc7jTLThZk

dlatego ja uwielbiam zakupy online :slight_smile: odkąd urodziłąm pierwsze dziecko nie odnajduję się już w galeriach, cenię sobie spokój…

fajny wątek powstal z tymi meblami, napewno skorzystam typowo na mebelki na wiosne
a ma moze ktoras z was do polecenia cos ciekawego dla chlopca na okolo 2.5 roku jakies lozko lozeczko? cos co się sprawdzilo lub ewentualnie jakich unikac?
mysle powoli rozgladac się za zmianą z łóżeczka turystycznego a zawsze fajne polecenia macie

My mamy dla 3 latka lozko hemnes z ikea jak sie rozłoży to jest naprawde duze i ja znim spie czasami jak jest chory :wink: na zlozonym może byc troche za wysoko dla 2,5 latka , jest troche drogie ale napewno bedzie na pare lat :wink:

1 polubienie

Nam teść dorobił barierkę do starego łóżka. Ale mogę polecić materac od FizjoMommy. Jest idealny jak się zasypia z dzieckiem, albo tak jak u nas śpi. Bo się nie zapada i jest dosyć wygodny. W ciąży narzekałam że za twardy, ale teraz mi się podoba

1 polubienie

Szukając mebelków zwróciłam uwagę na takie łóżeczko, które można później przerobić na tapczanik. Ogólnie bardzo podoba mi się ta cała seria mebli Concept. Niestety nie wiem jak z jakością…

@asiam1 osobiście nie mam żadnych mebli od nich, ale koleżanka ma i jest bardzo zadowolona. Zarówno z jakości jak i z ceny jaką dała za tą szafę.

1 polubienie

U nich tak jest , byla swego czasu nawet grupa na.fb / nie wiem czy dalej jest , jeśli uda mi się odnaleźć to Wam tu screen wrzucę / z Agaty meble o odrzuconych reklamacjach i to śledziłam , bo wszystko odrzucali jako ze to wina konsumenta.

My mamy łóżko do sypialny ze strony mybed i z czystym sumieniem mogę polecić bo jesteśmy zadowoleni i z łóżka i z materaca i z całego designu :smiley: widzę też, że mają łóżeczka dziecięce

Można sobie je skonfigurować przez stronę według preferencji :smiley:

1 polubienie

@ewelka8990 @Kikip @MamaSloneczka @Wesola95 dziekuje wam bardzo bo fajne podrzucilyscie i będe przeglądać. :slight_smile:

@daga1271 dzieki za polecenie :slight_smile: jeżeli masz na mysli rucken z ktorym fizjo wspolprace zrobiła to wiem o czym mowiszz, dla starszego zaczelam 2 lata temu uzytkowac rucken i uwielbiam ich materace

i jeszcze @Wesola95 co do Twojej sugestii coraz więcej trafiam na podobne z barierka. raz znalazlam idealne ale mi konto przepadlo z tą firmą

2 polubienia

Opisywałam wyżej, że właśnie nie uwzględniają reklamacji, chociaż ewidentnie nie ma w tym winy konsumenta, mają klienta za nic, bo to duża sieciówka, więc na miejsce tego niezadowolonego i tak przyjdzie ktoś inny

Tez słyszałam że zawsze jest czyjąś wina. Nigdy ich taką mają politykę firmy. Kupujesz i spadaj tak nie powinno być. Ja np przez to właśnie nie kupiłam i nich mebli mimo że mi się podobały

My mamy z Ikea i jesteśmy bardzo zadowoleni :smiling_face_with_three_hearts:

Te łóżeczka/łóżka są super. My mamy z innej strony ale nam się super sprawdza, syn od 2 roku życia ma takie i jest mega bezpieczne, nie spadnie, wyjdzie sobie kiedy chce :smiling_face:

Ja co prawda urządzałam się ponad 5 lat temu z dosyć okrojonym budżetem ale jeśli szukasz coś taniego i dosyć dobrego (nie jest to super jakość jak od renomowanych firm czy stolarza) to polecam Black Red White albo Ikea. Zdecydowanie odradzam Abrę. Z brw mam meble w salonie i kuchenne - po 5 latach stoją i wciąż dobrze się prezentują. W sypialni mam szafę i komodę Ikea i podobnie bardzo fajnie się sprawdzają nie mogę narzekać. Za to mam łóżko i kanapę z Abry, a moja mama meble w salonie i tak średnio jesteśmy zadowolone

Ooo a wez mi powiedz jak z utrzymaniem czystości jest z tym kaszmirem od eggera ? Palcują sie fronty ?

W szoku jestem, że tak duża i popularna sieciowka tak słabo rozpatruje reklamacje, rzutuje to bardzo na renomę

Mają to w nosie przez to właśnie, że są taka duża sieciówka. Kilka negatywnych opinii nie wpłynie na ich zysk, dlatego mogą sobie pozwolić na odrzucanie reklamacji.