Byliśmy w ikei w sobotę wieczorem i to był zły pomysł, było tak tłoczno, okropny chaos, to nie dla mnie. Nie powiem bo jak dla córki to bym coś dobrała z takich białych ale tylko dla niej
No niestety, ale ikea w sobotę wieczór taka bywa
najlepiej to się tam wybrać w południe albo z rana w tygodniu - ale wiem, że nie każdy ma taką możliwość ![]()
Widocznie nie. A u was jakie przeboje z nimi ?
Mam jedna szafe z Idzczak meble i musze powiedziec ,ze jest bardzo ciezka , gruba i solidna , tez akurat maja promki teraz
Internetowy sklep meblowy - Idźczak Meble - Kupuj online! https://share.google/KqwPZyZkc7jTLThZk
dlatego ja uwielbiam zakupy online
odkąd urodziłąm pierwsze dziecko nie odnajduję się już w galeriach, cenię sobie spokój…
fajny wątek powstal z tymi meblami, napewno skorzystam typowo na mebelki na wiosne
a ma moze ktoras z was do polecenia cos ciekawego dla chlopca na okolo 2.5 roku jakies lozko lozeczko? cos co się sprawdzilo lub ewentualnie jakich unikac?
mysle powoli rozgladac się za zmianą z łóżeczka turystycznego a zawsze fajne polecenia macie
My mamy dla 3 latka lozko hemnes z ikea jak sie rozłoży to jest naprawde duze i ja znim spie czasami jak jest chory
na zlozonym może byc troche za wysoko dla 2,5 latka , jest troche drogie ale napewno bedzie na pare lat ![]()
Nam teść dorobił barierkę do starego łóżka. Ale mogę polecić materac od FizjoMommy. Jest idealny jak się zasypia z dzieckiem, albo tak jak u nas śpi. Bo się nie zapada i jest dosyć wygodny. W ciąży narzekałam że za twardy, ale teraz mi się podoba
Szukając mebelków zwróciłam uwagę na takie łóżeczko, które można później przerobić na tapczanik. Ogólnie bardzo podoba mi się ta cała seria mebli Concept. Niestety nie wiem jak z jakością…
@asiam1 osobiście nie mam żadnych mebli od nich, ale koleżanka ma i jest bardzo zadowolona. Zarówno z jakości jak i z ceny jaką dała za tą szafę.
U nich tak jest , byla swego czasu nawet grupa na.fb / nie wiem czy dalej jest , jeśli uda mi się odnaleźć to Wam tu screen wrzucę / z Agaty meble o odrzuconych reklamacjach i to śledziłam , bo wszystko odrzucali jako ze to wina konsumenta.
My mamy łóżko do sypialny ze strony mybed i z czystym sumieniem mogę polecić bo jesteśmy zadowoleni i z łóżka i z materaca i z całego designu
widzę też, że mają łóżeczka dziecięce
Można sobie je skonfigurować przez stronę według preferencji ![]()
@ewelka8990 @Kikip @MamaSloneczka @Wesola95 dziekuje wam bardzo bo fajne podrzucilyscie i będe przeglądać. ![]()
@daga1271 dzieki za polecenie
jeżeli masz na mysli rucken z ktorym fizjo wspolprace zrobiła to wiem o czym mowiszz, dla starszego zaczelam 2 lata temu uzytkowac rucken i uwielbiam ich materace
i jeszcze @Wesola95 co do Twojej sugestii coraz więcej trafiam na podobne z barierka. raz znalazlam idealne ale mi konto przepadlo z tą firmą
Opisywałam wyżej, że właśnie nie uwzględniają reklamacji, chociaż ewidentnie nie ma w tym winy konsumenta, mają klienta za nic, bo to duża sieciówka, więc na miejsce tego niezadowolonego i tak przyjdzie ktoś inny
Tez słyszałam że zawsze jest czyjąś wina. Nigdy ich taką mają politykę firmy. Kupujesz i spadaj tak nie powinno być. Ja np przez to właśnie nie kupiłam i nich mebli mimo że mi się podobały
My mamy z Ikea i jesteśmy bardzo zadowoleni ![]()
Te łóżeczka/łóżka są super. My mamy z innej strony ale nam się super sprawdza, syn od 2 roku życia ma takie i jest mega bezpieczne, nie spadnie, wyjdzie sobie kiedy chce ![]()
Ja co prawda urządzałam się ponad 5 lat temu z dosyć okrojonym budżetem ale jeśli szukasz coś taniego i dosyć dobrego (nie jest to super jakość jak od renomowanych firm czy stolarza) to polecam Black Red White albo Ikea. Zdecydowanie odradzam Abrę. Z brw mam meble w salonie i kuchenne - po 5 latach stoją i wciąż dobrze się prezentują. W sypialni mam szafę i komodę Ikea i podobnie bardzo fajnie się sprawdzają nie mogę narzekać. Za to mam łóżko i kanapę z Abry, a moja mama meble w salonie i tak średnio jesteśmy zadowolone
Ooo a wez mi powiedz jak z utrzymaniem czystości jest z tym kaszmirem od eggera ? Palcują sie fronty ?
W szoku jestem, że tak duża i popularna sieciowka tak słabo rozpatruje reklamacje, rzutuje to bardzo na renomę
Mają to w nosie przez to właśnie, że są taka duża sieciówka. Kilka negatywnych opinii nie wpłynie na ich zysk, dlatego mogą sobie pozwolić na odrzucanie reklamacji.