ja w razie problemów zawsze komentuje ich posty na facebooku i zazwyczaj to pomaga. reklamacje szybko zostają uwzględnione…
A nie wpadłam na to
ja i tak już u nich zakupów nie zrobię. Wolę kupić w Ikei, tam jakoś nie miałam problemu. Na miejscu mam też super sklep, lokalny. Prowadzi go naprawdę fajny facet, tu to już w ogóle i jakość produktu i obsługi zupełnie odbiega od takiej sieciówki, a cen wcale nie ma wygórowanych
Mamy opcję (o ile nic nie pomyliłam
) akryl w macie z powłoką anty finger i jestem bardzo zadowolona bo o ile nie dotkniesz tłusta ręką to naprawdę jest ok i są bardzo łatwe w utrzymaniu czystości , ja po prostu raz na jakiś czas przecieram różową chusteczką z viledy ( polecam, moja ulubiona ) nasączoną wodą ![]()
@Lalka o tak, publiczne komentowanie kiedy marka ma Cię gdzieś czasem potrafi zadziałać!![]()
Ok dziękuję, właśnie tak podoba mi się kolor jeśli chodzi o fronty w kuchni
ale ciężko mi się zdecydować
To nie są łatwe decyzje ![]()
ale ja jak go tylko zobaczyłam to wiedziałam, że będziemy szli w ten kolor
w tym samym kolorze będziemy mieli szafę w sypialni (ta na którą czekamy od roku, ale ciągle są inne wydatki)![]()
Aaaa to ta słynna szafa
mi zawsze ciężko się na coś zdecydować a wgl jak chodzi o coś co ma być na lata i nie małe pieniądze to już wgl ![]()
To fakt, na przyszłość lepiej wybierać sklepy gdzie wiadomo że jakość okej a i brak problemów przy reklamacjach.
To teraz najmodniejszy kolor. Ale ja mam fazę na zielony, i wszystko zamawiam i kupuje w tym kolorze ![]()
Oczywiście że tak ale wiesz jak to jest. Jest dobrze do puki ciebie to nie dotyczy albo kogoś znajomego. No ja przez tą sytuacje zaczęłam grzebać no i faktycznie jest dużo więcej osób poszkodowanych bo czasami naprawdę jest z ich winy a tu idzie zasada , kupiłeś to sobie radz, no tak nie powinno być
ja od niedawna mam nową motorolkę i wczoraj nie chciała mi się naładować. w końcu po 2 godzinach zatrybiła, ale chyba muszę to zgłosić, bo to są jakieś jaja…
Żeby Ci nie powiedzieli np że to od mrozu ![]()
![]()
Teraz firmy już czasem cuda wymyślą żeby nie uwzględniac reklamacji
Jakie dokładnie macie ?
Dokładnie tak. Oni wychodzą z założenia chyba, że gwarancja jest jak to się mówi „do bramy, a za bramą się nie znamy”. No szkoda trochę, bo asortyment mają duży i czasami ciekawy, ale w razie reklamacji nie chce mi się z takimi użerać ![]()
A jakaś lampę/ żyrandol polecacie do pokoju dziewczynki ?
Ja ostatnio widziałam cudne w Leroy i chyba sama takie kupię!
Nawet mam screena
No według mnie jest super
Mamy zwykłe komody na ubrania, takie z szufladami, praktycznie w każdym pokoju są i super się sprawdzają, ja tak zwijam ubrania i dużo się mieści ![]()
A komodę mamy tą popularną z wkładami na zabawki. Plus różne lampki czy półki na ścianę
O wow, ja właśnie miałam poszukać jakieś do pokoju młodej, bo mam wrażenie że światło nam nie pomaga, bez zasnąć nie umie na wieczór a że światłem się budzi. Dobrze że weszłam na wątek ![]()
Przepiękna jest!
@MamaZosiWojtkaFranka u nas w pokoju synka jest taka :
Mi się trochę kojarzy z kosmosem, ale jest na tyle fajna, że jak się ją zamknę to to światło robi się takie cieplejsze, mniejsze i przyjemniejsze ![]()
To była lampa marzenie męża dopóki nie zobaczył na żywo i dopóki mu nie uświadomiłam że będzie się kurzyć. To mu przeszło nie chciał sam jej oagrbaic później ![]()
O tak czasami coś jest piękne ale w ogóle nie funkcjonalne, trzeba na to zwracać uwagę jak się chce mieć w miarę ładnie bez roboty.