Meble co polecacie

My też mamy łóżko tapicerowane w podobnym odcieniu z Black Red White już 4 rok i nam się nie brudzi :smiley:

1 polubienie

Od siebie polecam Idźczak meble. Mamy szafę 250, która przeżyła przeprowadzkę bez problemu, szafa mniejsza i witryna również. Mają już 7 lat i nic się z nimi nie dzieje. Ostatnio kupowałam kolędę i na jakości nie straciło nic :face_with_hand_over_mouth:

My mamy takie :

Nie brudzi się mocno, raz na jakiś czas przecieram tylko gąbeczką z kurzu :wink:

1 polubienie

No trochę odbiega od zdjęcia :rofl:

Jak dla mnie to szału tam nie ma chyba że z cenami. Można kupić naprawdę fajny materac za mniejsze pieniądze

Hahah no faktycznie “troche” :rofl: Ty to mnie potrafisz pocieszyc :sweat_smile:
Ja teraz tez chce w maju kupic materac , ale nie mam zadnego sklepu stacjonarnego gdzie bylby jakis fakny wybor . Bede sugerowac sie opiniami na necie :see_no_evil:

2 polubienia

A jysk macie? :slight_smile: @Redax33 ooo ładne takie mi się właśnie podoba , dziękuję za odpowiedź, kuzynka ma inny materiał i mówiła że jej się bardzo brudzi. @Wesola95 dziękuję :smiley: ja szukam czegoś do podłogi bo za dużo kurzu się zbiera pod łóżkiem :face_with_peeking_eye:ale taki właśnie styl :smiley:

Ja też muszę sobie kupić właśnie jakis iam tylko pan materac niedaleko siebie ale tam jakoś nic mnie nie urzekło. Cena ok 5 tys też niekoniecznie. Muszę coś pomyśleć ale może w przyszłym miesiącu

Ze względu na ogrzewanie podłogowe zdecydowaliśmy się na łóżko na nóżkach :grinning: fakt kurz się zbiera, ale puszczamy robota który tam wjeżdża i elegancko sprząta :grinning::muscle:t2:

My mamy takie z jyska :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

@Magdallenka0897 a ja mam właśnie do podłogi i łóżko jest podnoszone na stelażu z podnośnikami gazowymi i całe mam załadowane. Więc fajnie bo dodatkowe miejsce do przechowywania.

2 polubienia

Cos Ty , kiedys mielismy a pozniej zlikwidowali. U nas tylko kantory , apteki i kebaby :sweat_smile:
@Redax33 super sa te pojemniki na posciel . Ja tez zawsze traktuje je jak dodatkowe miejsce na chowanie rzeczy :grin:

Ja widzę plusy i minusy tych do podłogi bo pod nimi to dopiero się zbiera syf, trzeba odsunąć całe żeby odkurzyć. Ale na plus ta przestrzeń do przechowywania , w bloku tym bardziej. Teraz mam na nóżkach ramę drewnianą i abstrahując że to nie jest nasze wymarzone łóżko to plus za nóżki jest taki że wydaje mi się że mniej jest tam tego kurzu niż pod takim do podłogi , a dodatkowo mamy robota sprzątającego to sobie wjedzie i odkurzy :smiley:

@Mamaprzygod no właśnie są plusy i minusy. Nawet nie chcę myśleć ile tam jest kurzu , rok stoi ponad i nie było odsuwane :rofl:

Oo wlansie te takie szukam , można dużo tam schować :slight_smile: @Efektdomi i jesteś zadowolona ? Jaki wybraliście do tego materac? I czy się brudzi? Bede musiała się wybrać do jysk :smiley: @Mamaprzygod @Redax33 oj tak tego tam nie widać a się zbiera dużo , a jakie one jest ciężkie

Ja poprzednio miałam na nóżkach i nie byliśmy zadowoleni - tzn niby nóżki mieliśmy, a odkurzacz jeżdżący nie dał rady wjechać. Zamieniliśmy na takie ze skrzynią i jesteśmy bardzo zadowoleni - dodatkowa szafa :sweat_smile:, co przy małym mieszkaniu jest super :sparkling_heart:

1 polubienie

My właśnie teraz też tak mamy tylko kolor nam nie odpowiada , więc chcemy zmienić :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

U nas też ze skrzynią na różne mniej potrzebne “skarby” domowe sprawdza się Super :star_struck:

1 polubienie

My mieszkamy w bloku więc nam się tez mega przydaje takie miejsce :see_no_evil:

2 polubienia

Właśnie jestem ciekawa opinii :slight_smile: Jesteś zadowolona?
Nie za bardzo orientuje się w cenach takich łóżek, ale chyba jak na Jyskowe rzeczy to całkiem sporo :grinning:

Mi wysłaliście tyle propozycji , że ciężko będzie wybrać :face_with_hand_over_mouth: