Meble co polecacie

Jeju ale my mamy to mamy historie :slightly_smiling_face: powiem Wam że wydaje mi się że dopiero byłam w ciąży a mój synek ma już 7miesiecy, tak mi z jednej strony przykro że ten czas tak szybko ucieka aż za szybko . A córka już 5,5 i synek 3,5, zaraz ten maluszek też będzie taki duży

Do mojej sypialni właśnie jedzie nowa komoda na ubranka i gadżety synka. Kupiona w sklepie Vente-unique – teraz pozostaje tylko czekać na dostawę.

O jakości, detalach i tym, czy spełniła moje oczekiwania, dam Ci znać gdy już stanie na swoim miejscu :wink:

Jeśli chodzi o pokoik córki to my mieliśmy mebelki dziecięce Konsimo i były naprawdę ekstra. Służyły nam około 5 lat, codziennie użytkowane. Solidne, praktyczne i bardzo ładnie wykonane :sparkling_heart: Hitem był regał domek, bo służył jako domek dla lalek :smiling_face_with_three_hearts:

Jedyny powód zmiany? Córce po prostu znudził się róż :stuck_out_tongue:

Bardzo ładna, my już wybrałyśmy i już stoi w sypialni kaszmirowa i złote rączki ma

1 polubienie

Kaszmirowe też mnie korciły :heart: ale mam białą szafę i już skusiłam się na białą komodę :smiling_face_with_three_hearts:

U nas nocników było więc mogłam zaszaleć i nie żałuję bo cudnie się prezentuje

Ja chciałam też iść w Kaszmir, ale ciężko go dopasować do reszty domu :rofl:

Ja kuchnie mam kaszmirowa z czarnymi uchwytami i RTV w salonie, a w sypialni mam szafę że złotymi szczotkowanymi rączkami.

U nas Kaszmir jest w sypialni naszej, córka białe z drewnianymi blatami, synek drewno z lamelami czarnymi delikatnymi. Czekam jeszcze na meblarzy aby coś wymyślili mi w garderobie i łazience i byłoby już koniec urządzania

Odnawiam wątek :smiley: szukam łóżka do sypialni , coś takiego typu

Zamawiał ktoś z tej strony ? A może inne polecacie ? Patrzałam też na tej stronie co @Wesola95 pisalas tylko nie wiem co wybrać :see_no_evil:

@Magdallenka0897

Moi rodzice zamawiali tu :

A my tutaj:
https://meble-sypialnia.pl/

I rodzice i my jesteśmy bardzo zadowoleni :slight_smile:

A materac też z tej strony?

Kupowaliśmy łóżka bez materacy - materace osobno w jysku lobu w Pan Materac :slight_smile:

To mi wpadło w oko :smiley:
A brudzi się mocno wam takie łóżko, jak jest takie jasne ?

My wybraliśmy się do Pana Materaca bo tam wszyscy zawsze zachwalają, ale nie wiem obsługa była dla nas jakaś taka niemiła że tam nie wzięliśmy i kupiliśmy w sklepie Top materace 24 i teraz materac jest tak wygodny. Jak byłam w szpitalu to marzyłam żeby wrócić do swojego łóżka :grinning:

1 polubienie

A pamiętasz jaki masz dokładnie ? :face_with_peeking_eye: wybór mebli , malowanie ścian to dla mnie najgorsze co może być :face_with_peeking_eye:

Napiszę Ci jak syn się obudzi bo mamy drzemkę kontaktową :crazy_face:ja też nie lubię takich wyborów, u mnie bardziej mąż daje jakiś pomysł i wtedy ja z tych pomysłów wybieram, bo tak jest za dużo wszystkiego.
Dobrze pamiętam że jesteś z Kaszub? To jakbyś była w Gdańsku to polecam City Meble. Niektóre sklepy to mają zawrotne ceny, ale kupiliśmy też tam kanape, i 4 lata ma, a super wygląda

Ja sie boje juz tych 3D :sweat_smile: patrz co zamowialam a co przyszlo

Ja zachorowałam na ten naroznik wtedy :see_no_evil: tak mi sie podobal . Od tamtej pory mowilam, ze wole isc do stacjonarnego sklepu , zobqczyc na zywo i dopierp zamowic :sweat_smile: a co do brudzenia sie to nie powinnien sie brudzic , te materialy ala welur fajnie sie czyszcza

1 polubienie

@Magdallenka0897 ja mam jasną beżową sypialnie już ponad rok i mi się nic nie brudzi. Ja akurat zamawiałam stacjonarnie u tapicera na giełdzie.

1 polubienie

Senactive materac piankowy SOLANO

1 polubienie