Też bym chciała kupić takiego wielkiego miska synkowi
zawsze mi się takie podobały i w dzieciństwie chciałam takiego
posiadanie niemowlaka to idealny czas na spełnianie swoich dziecięcych marzeń, po później dziecko już będzie chciało realizować swoje zakupowe marzenia ![]()
Ja nie byłam zadowolona akurat z tego prezentu bo ilość pluszaków u nas przekroczyła już granicę
Choć taki duży jest na swój sposób wyjątkowy. Tylko przez to że jest użytkowany przez nas jako leżanka wygląda jak naleśnik
A córka się nim nigdy nie bawiła w sumie
To u nas pewnie było by podobnie, też wyglądałby naleśnik zanim syn zechciałby z niego korzystać ![]()
Ja nie mam takiego fotela i szczerze najbardziej lubieniami na leżąco i widzę E maluszkowi też jest wygodnie
A mi takiego mojego fotela strasznie brakowało. Na łóżku było mi niewygodnie karmić, chociaż karmiłam butelka, to i tak nie mogłam się jakoś ułożyć
Ja nigdy nie karmiłam na leżąco bo myślę że od razu bym zasnęła.
@Mamamiski ja właśnie najbardziej lubię na siedząco na łóżku, ale oprócz poduszki do karmienia, używam jeszcze 3 innych.
Polecam Black Red White teraz jest zimowa wyprzedaż do -60% i Ikea.
Ja właśnie też zawsze miałam stos poduszek pod plecami, bo było mi niewygodnie bez nich, ale denerwowało mnie, że są tak powystawiane ![]()
no tak, ja na leżąco też na pewno bym przysypiała
Ja też nigdy nie karmiłam na leżąco, bo się bałam że zasnę, ale jak robiłam kolejne próby KP to ta pozycja bardzo odpowiadała synkowi. Bałam się tego do tego stopnia, że usnę podczas karmienia, że czasami w nocy jak mąż szedł spać i chciał się coś mnie zapytać to ja przez sen mówiłam że właśnie odbijam synka bo go nakarmiłam a to nie prawda, bo spałam wtulona w psa
od dłuższego czasu wole pójść do salonu żeby nakarmić synka właśnie żeby nie usnąć w łóżku podczas karmienia.
Ja wczoraj zasnęłam z synem na ramieniu podczas odbijania. Drugi raz już tak zrobiłam. Niewyspanie jest straszne
Update po powrocie do domu z chęcią zakupu fotela - użyłam mojej nowej poduszki do karmienia bliźniąt i powiem wam że to lepszy wynalazek niż standardowa poduszka do karmienia. Dzięki temu środkowi który jest podparciem na plecy siedzi się mega wygodnie i poduszka jest blisko ciała, nie ucieka jak ta normalnam. Bez problemu karmie dwójkę naraz, jedno dziecko też można na niej karmić ![]()
Macie rację zdarza mińskie zasnąć podczas karmienia, ale to przez to że przy trójce skarbów przez cały czas jest co robić
Ja dziś zasnęłam na siedząco na kanapie z laktatorem
dobrze że nic sie nie wylało na kanapę
O rany w takim kąciku to siedziałabym z tą biblioteczką dla corki :))) wygodny ten forelik?
Tak, ale jak na razie to ja siedziałam w nim max 20 min, więc ciężko mi powiedzieć czy na dłuższą metę też będzie taki wygodny, ale ja za tą cenę co udało mi się go dorwać to nie będę narzekać ![]()
Też mi się usypiało przy laktatorze w szpitalu i budziłam się jak była pełna butelka ![]()
To ja dzisiaj z laktatorem rozpakowywałam zmywarkę i jak się za mocno nachyliłam to mi się wylało górą na czyste naczynia
a później zamiast się przebrać od razu to chodziłam tak aż samo nie wyschło i się zastanawiałam co tak dziwnie pachnie ![]()
![]()
Oj tak takie właśnie są uroki mamy ![]()
Też kilka razy tak miałam. Całe szczęście, że nic się nie stało, ale masz rację i myślę, że każda mama Cię zrozumie, że te nieprzespane noce i zmęczenie potrafią nieźle dać w kość ![]()
![]()
To ja tak mam jak syn coś uleje i nie mam jak się przebrać. Przed świętami chodziłam po całym mieszkaniu i szukałam co tak śmierdzi a okazało się, że to sąsiadka bigos na święta robiła ![]()