Miałam to samo! Najgorszy trzeci trymestr w obu ciążach. Pamiętam z ostatniej, że no miałam pranie do wrzucenia do kosza no i zgadnijcie do jakiego kosza wyrzuciłam
mąż mnie uświadomił po powrocie z pracy, czego wyrzucam dziecka ubrania
Wchodzenie do pokoju i zapominanie po co kilka razy dziennie ![]()
U mnie trzeci trymestr i jest coraz gorzej . Dzisiaj prawie spaliłam ryż bo o nim zapominałam i czasu na płycie nie ustawiłam a zawsze to robię ![]()
Oj też miałam, niestety trzeba do tego przywyknąć i to zaakceptować. Najgorzej było w pierwszym trymestrze. Czy po ciąży mija? Ciężko powiedzieć u mnie mijalo już w trakcie ciąży powoli ale myślę że pozostałości baby braina jeszcze są - jestem miesiąc po porodzie ![]()
Mnie dopadło w 3 trymestrze. Chodziłam w kółko po domu, bo miałam coś zrobić czy wziąć i zapominałam, a z zakupów wracałam bez połowy rzeczy pomimo listy ![]()
Po porodzie na początku miałam podobnie, ale to dlatego, że całą uwagę skupiałam na malutkim i cała reszta świata mnie nie interesowała. Po tym czasie wszystko wróciło do normy ![]()
U mnie jeszcze nie minęło , a jestem 4 miesiące po ![]()
Oj ja tak miałam całą ciążę i obecnie 3 miesiące po i nic się nie zmieniło. Wszystko muszę mieć zapisane bo zapominam (zdarza się że nawet zapomnę zapisać), mylę strasznie daty albo nie pamiętam co robiłam wczoraj… mózg mi nie pracuje. Ostatnio chciałam sobie posłodzić kawę to wrzuciłam do kubka herbatę
mam nadzieję że w końcu się ogarnę
bo jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem jak to będzie. Już nie wspomnę o tym że czasami opowiadam mężowi nawet po 5 razy jedno i to samo bo zapominam że już mu to mówiłam ![]()
Ja mam w 20 tygodniu i mogę kilka razy patrzeć kiedy ma wizytę u lekarza a i tak zapomnę ![]()
albo nieraz gdzieś dzwonie do ktoś odbiera a ja yyyy