Tak tak… chciałoby się haha 

Dlatego nawet nie wizualizuje sobie jak będzie wyglądać macierzyństwo 

To się koniecznie pochwal jak będziesz wiedziała , bo ciekawe jesteśmy 
1 polubienie
@Magdallenka0897
Kochana, a kiedy następne badania?
Ja mam po świętach, 10 kwietnia 
1 polubienie
@Magdallenka0897 no czekam też na informację, kogo tam masz w brzuszku.
Mi się już dłuży strasznie, zostało 7 tygodni do terminu i leci coraz wolniej mam wrażenie. A czuję się jak wieloryb , z spaniem słabo u mnie bo się wiercę, nie mogę ułożyć i poduszka ciążowa już nawet nie pomaga. I ostatnio strasznie mnie ciągną pachwiny.
2 polubienia
Oj ostatnie tygodnie potrafią dać w kość, A najlepsze są rady wyśpij się na zapas jak tu niewygodnie albo siku się co chwila biega 
1 polubienie
Wyśpij się na zapas to ja słyszę codziennie, a nie mogę spać ani w nocy, a w dzień to miałam kilka drzemek w pierwszym trymestrze po pracy i to było na tyle.
1 polubienie
No niestety jak to moja znajoma powiedziała chyba facet nazwał ciążę stanem błogosławionym, no nie dla wszystkich brzuchatek jest łaskawy 
1 polubienie
@ironiczniepateyczna @Redax33
Ja jak słyszę „wyśpij się na zapas” to nóż mi się otwiera hahahahha
Powinni mieć to przeze zajściem w ciążę, a nie teraz, jak latam xxx razy na siku w nocy, a później nie potrafię zasnąć 
1 polubienie
@ironiczniepateyczna
Ja dopiero tego doświadczę xd
1 polubienie
Ja jak urodziłam lepiej spałam jak w ciąży 
2 polubienia
@chloria no właśnie czasem trafiają się łagodne egzemplarze i po paru miesiącach już ładnie śpią 
@ironiczniepateyczna
Ja byłam takim dzieckiem, które gdzie się położyło tam spało, zero płaczu itd. Do tej pory tak mam gdzie się położę tam zasnę
. I dużo osób mówi też że mam jakieś fluidy, które działają jak środki nasenne hahhahah
@Mama.kacperka
Mam nadzieję że u mniemam samo będzie