Ja ostatnio nawet wpisałam datę 2016 rok jak byłam podpisać jakieś dokumenty ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ostatanio jak pesel synka wpisywałam to zaczęłam od 95 zamiast 25 ![]()
Ja to już lepiej się nie przyznaje ![]()
A co zrobiłaś ? ![]()
![]()
![]()
Mi się zdarza zapominać jakiś słów jak chce coś powiedzieć. Albo dałam firanki do obcięcia, zmierzyłam że ma być 271 cm długości wiedziałam o tym, pamiętałam i napisałam 171 ![]()
@Paulina.K
Ojjj znam to bardzo dobrze ![]()
![]()
Z tym zapominaniem słów to ja też mam nieraz chce coś powiedzieć a słów mi braknie ![]()
![]()
Moja mama wtedy mowila „ Dominika weź przynieś to z tego tam koło tamtego leży no w tym tamtym „
najgorsze, że jestem tą samą matką
Ja dalej zapominam kupić to po co wyszłam
a myślałam że mi przeszło
Hahaha ale się uśmiałam
jakbym siebie usłyszała ![]()
![]()
@MamaMalychStopek
Ja listy muszę robić, inaczej połowy rzeczy nie kupię ![]()
![]()
Czasami jadę samochodem, rozmawiam przez telefon z mężem - on mówi weź tam i tam jedz - no ja że oki oki. Po czym za 2 minuty parkuje na parkingu, bez podjechania tam i tam ![]()
![]()
To chyba poźniej po ciąży zostaje… bo ja już 3 miesiace po a dalej mam mgłę ![]()
![]()
Weź nie strasz… ja chcę mój mózg inżyniera z powrotem ![]()
![]()
Ja mam teraz tylko na dyplomie inżyniera ![]()
teraz mam w głowie mleczko i pampersy ![]()
Czyli mój mózg inżyniera jest teraz na przedwczesnym urlopie macierzyńskim ![]()
Ja jestem rok po porodzie i nadal mam tak że idę po coś a wracam z czym innym i nawet ostatnio miałam coś tam kupić i się mnie mąż pyta czy kupiłam a ja że nie że zapomniałam bo mam mgłę ciążową a on do mnie że już tak nie mogę się tłumaczyć bo jestem dawno po ![]()
@MamaMalychStopek
To mój mąż już wie, że mgła nie znika, nawet po porodzie ![]()
![]()
![]()
Dokladnie ,
Czy jest sposób jak to zmienić ?
chętnie bym to zrobiła bo nieraz to na prawdę ciężko ![]()
ja mam problem z zapamiętywaniem, chciałam się teraz uczyć języka wieczorami ale po prostu nie daje rady ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie no mam nadzieję że kiedyś to minie …. bo to nie było by fajne