Mgła ciążowa (baby brain) – czy Was też to dopadło?

Ja ostatnio nawet wpisałam datę 2016 rok jak byłam podpisać jakieś dokumenty :speak_no_evil::see_no_evil::joy::joy:

Ja ostatanio jak pesel synka wpisywałam to zaczęłam od 95 zamiast 25 :rofl:

2 polubienia

Ja to już lepiej się nie przyznaje :crazy_face:

A co zrobiłaś ? :smiling_face::face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Mi się zdarza zapominać jakiś słów jak chce coś powiedzieć. Albo dałam firanki do obcięcia, zmierzyłam że ma być 271 cm długości wiedziałam o tym, pamiętałam i napisałam 171 :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

@Paulina.K
Ojjj znam to bardzo dobrze :smiling_face_with_tear::face_holding_back_tears:

Z tym zapominaniem słów to ja też mam nieraz chce coś powiedzieć a słów mi braknie :crazy_face::face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Moja mama wtedy mowila „ Dominika weź przynieś to z tego tam koło tamtego leży no w tym tamtym „ :crazy_face: najgorsze, że jestem tą samą matką

3 polubienia

Ja dalej zapominam kupić to po co wyszłam :rofl: a myślałam że mi przeszło

1 polubienie

Hahaha ale się uśmiałam :face_with_hand_over_mouth: jakbym siebie usłyszała :rofl::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

@MamaMalychStopek
Ja listy muszę robić, inaczej połowy rzeczy nie kupię :face_with_peeking_eye::stuck_out_tongue:

Czasami jadę samochodem, rozmawiam przez telefon z mężem - on mówi weź tam i tam jedz - no ja że oki oki. Po czym za 2 minuty parkuje na parkingu, bez podjechania tam i tam :joy::nerd_face:

1 polubienie

To chyba poźniej po ciąży zostaje… bo ja już 3 miesiace po a dalej mam mgłę :joy::joy:

1 polubienie

Weź nie strasz… ja chcę mój mózg inżyniera z powrotem :exploding_head::face_in_clouds:

Ja mam teraz tylko na dyplomie inżyniera :joy::joy: teraz mam w głowie mleczko i pampersy :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Czyli mój mózg inżyniera jest teraz na przedwczesnym urlopie macierzyńskim :joy:

1 polubienie

Ja jestem rok po porodzie i nadal mam tak że idę po coś a wracam z czym innym i nawet ostatnio miałam coś tam kupić i się mnie mąż pyta czy kupiłam a ja że nie że zapomniałam bo mam mgłę ciążową a on do mnie że już tak nie mogę się tłumaczyć bo jestem dawno po :face_with_peeking_eye:

@MamaMalychStopek
To mój mąż już wie, że mgła nie znika, nawet po porodzie :joy::face_with_peeking_eye::sunglasses:

Dokladnie ,
Czy jest sposób jak to zmienić ? :face_with_hand_over_mouth: chętnie bym to zrobiła bo nieraz to na prawdę ciężko :crazy_face:

ja mam problem z zapamiętywaniem, chciałam się teraz uczyć języka wieczorami ale po prostu nie daje rady :frowning:

:smiling_face::smiling_face::smiling_face::smiling_face::upside_down_face::upside_down_face: nie no mam nadzieję że kiedyś to minie …. bo to nie było by fajne

1 polubienie