Trzeba konsultować wszystko z lekarzem aby potem nie mieć wyrzutów że się zbagatelizowało problem
jak już to ja dzwonie do lekarki opisujac moją obawe
ja też jak czegoś nie wiem to dzwonię do lekarza
U nas jeszcze nie było takiej potrzeby, ale jeśli zauważę coś niepokojącego na pewno skonsultuję z lekarzem
Zawsze ide do lekarza jak cos mnie nie pokoi
zawsze lepiej dmuchać na zimne i iść do lekarza jak dzieje się coś niepokojącego
Ja ostatnio wyczułam mały guzek na główce synka ale na drugi dzień już go nie było więc to chyba był jakiś nerw
ja tez zawsze jak coś mnei niepokoi to do lekarza
Straszne ile różnych chorób czyha na nasze dzieci.
Wirus MCV bywa groźny niestety.
chyba też bym się przestraszyła, gdyby mój syn złapał coś takiego
Tyle jest teraz tych roznych chorob i swinstw ktory tylko czekaja na nasze dzieci
EwelinaDzwonek niestety o wiekszościtakich niespodziankach nawet nie zdajemy sobie sprawy.
oj nikt nie jest nieomylny i nikt nie wie wszytskiego niestety
Zawsze warto więc poradzić się lekarza
dokłądnie warto się poradzić, ja np w ciąży myślałam że mam zwykłe potówki na brzuchu (dosłownie parę krostek) a okazało się, że to półpasiec- groźna dla prawidłowego rozwoju dziecka choroba w ciąży, a najdziwniejsze jest to, że nie mam pojęcia skąd to świństwo złapałam
kasiatkom bo półpasiec to wtórny wirus ospy więc mogłaś się nim zarazic wszędzie, od kogoś kto akurat przechodzil obok ciebie i miał półpaśca
Niektórzy się nie przejmują i chodzą z takimi chorobami np. na basen.
półpasiec jest straszny,
mój brat miał półpaśca ale już w wieku dorosłym i go bardzo bolało, a taka malotka