Miesiączka po porodzie

Drogie mamy, po jakim czasie po porodzie wróciły Wam regularne cykle miesiączkowe? Karmiłyście piersią?

1 polubienie

Nie karmiłam ale wróciły do normalności dopiero po 4 miesiącach od cc

Mi po CC wróciła już po 3 miesiącach, jak przeszłam z KP na KPI :grinning:

U mnie cykle wróciły dopiero kilka miesięcy po porodzie, mimo że karmiłam piersią

Karmiłam piersią , i dostałam po 10 miesiącu :smiling_face: cieszyłam się że tak późno :blush:

2 polubienia

Nie karmiłam piersią więc u mnie pojawiła się już miesiąc po :confused:

1 polubienie

W obu przypadkach karmiłam / karmię piersią , miesiączka wróciła 10 miesięcy po porodzie

2 polubienia

Na początku cykle były nieregularne, ale po kilku miesiącach wszystko się unormowało.

1 polubienie

Rok karmiłam piersią , i miesiaczke dostałam w 10 miesiącu

1 polubienie

Ja dostałam od razu po połogu, masakra !

Karmiłam piersią , a miesiączka wróciła po jakiś 6 miesiącach

Poród cc , karmiłam piersią rok , i ok 9-10 miesiąca dostałam miesiączke :smiling_face:

Oj to najgorzej , ja cieszyłam się że dopiero 9 -10 miesiąc :smiling_face::rofl:

Nie po 8 tygodniach połogu krwawienie ustąpiło i za dwa tygodnie pojawił się okres :sob::sob::sob: karmiłam najpierw piersią później kpi czyli niby dla okresu to samo.

Łącze się w bólu wiem co to znaczy :face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth:

O jej ja to liczę na to że dostanę jak najpóźniej to możliwe :see_no_evil:

Nigdy nie miałam regularnych miesiączek :confused: moje cykle trwają między 13 a 47 dni. Także zarówno przed ciążą jak i po wszystko bez zmian. Powodem są problemy hormonalne - ciężko je ustabilizować

Jestem mamą KPI. Miesiaczke dostałam zaraz po połogu. Nie mam większych problemów z nieregularnością, 1/2 dni w jedną lub drugą się zmienia

Tego ci życzę bo to naprawdę nic przyjemnego

U mnie miesiaczka pojawila się po zakonczonym kp, a karmilam pierwsze dziecko 16 miesiecy. Przy drugim dziecku w momencie kiedy odstawialam maljcha, ale to tez byly okolice 16 miesiaca kp

1 polubienie