Ewe a co tu ma zatrzymać? Zwłaszcza że testy na odwal robią albo ich coraz mniej. Ludzie wszędzie chodzą i tak to jest
Ja wiadomości już dawno nie oglądam
Pattmaz ja tak samo. Czasem wejdę na TVN24 poczytać ale bardzo rzadko
ja ogolnie tez nie sledze co oni wymyslaja,tesciowa mi streszcza co i jak...jakoś mnie to juz męczy
DoNiWe ja czasem zajrzę ale to tak sporadycznie że dopiero jak jakieś ograniczenia nowe się pojawiają
Ludzie sobie bimbaja z tych obostrzeń. Ostatnio słyszałam o nielegalnych dyskotekach w Sopocie. Myślicie ze na sylwestra nie będą takie podziemne bale się organizować? Masakra i skrajna nieodpowiedzialność.
Figa nie słyszałam żeby coś takiego się działo. Ale myślę że ktoś i tak zgłosi jak dowie się nie obejdzie się bez konsekwencji
Serio są teraz dyskoteki ja nic nie wiem na ten temat.
PatrMaz może temu że nam już nie w głowie dyskoteki :p i za słabo się tym interesujemy hehe
oj duzo ludzi bedzie robic nielegalne imprezy nie sadze by kazdy siedział w domu...mi tam nie zalezy bo mam małe dziecko w domu wiec dla mnie to obojetne czy gdzies pójde czy zostane w domu
Ja o godz 20 to tylko myślę jak szybko uspac dzieci i samej iść spać haha
Z jednej strony tak a z drugiej nie. Bo jak jest impreza to jest głośno nie da się tego tak wyciszyć żeby nie było słychać więc na pewno będą donosy i szybko ukróca to
W Sopocie słyszałam o paru. PattMaz ja też 21:30 i w kimę :p
Jak miałam serial wikingowie to o polnocy chodziłam spać teraz nie mam to w łóżku już leżę 😂
a moje dzieciaki tak rozregulowane ze nie spia...jedynie mała spi
A ja zależy od dnia. Ostatnio to dość nie mogę to i dłużej siedzę
E to ja chodze spac pozno bo kolo 24 bywa ze dopiero zasypiam jak juz dziecko pojdzie spac to odpalam netflixa z mężem ostatnio oglądamy fajny film "sprzataczka"