j bym takiego mleka nie podała
Ja myslę, że to nie była zasługa mleka. ja staram się pilnować tych dat i używać w datach wazności, ale wiecie ile razy się złapałam, że w biedronce są produkty z data ważności dwa dni do przodu? teraz już odruchowo zawsze patrzę datę ważności.
Ja w biedrace też się kilka razy nadzialam nawet po terminie z rzeczą i potem chodziłam oddawać bo akurat miałam bardzo blisko ale teraz to sprawdzam daty
mi tez często zdążą się kupić coś po terminie w biedronce ostatnio mersi kupiłam na prezent i dobrze ze popatrzyłam bo dałabym przeterminowane
Biedrona ostatnio coś się popsuła
Ja kupowałam kilka ciast francuskich gotowych i pamiętam że jedno śmierdzialo po otwarciu jak się okazało było przeterminowane 3 miesiące zastanawiam się jak oni przeglądają ten towar bo kiedyś serki wiejsikie kupiłam też grubo po terminie
teraz biedronka się popsuła, bo ja tez miałam taki przypadek że bym kupiła mięso po terminie, dobrze że mąż zauważył
trzeba było zgłosić to w kasie
trzeba w nawyk po prostu sobie wyrobić by sprawdzić te daty:p
Też miałam sytuację że kupiłam rzecz po terminie, od tego czasu patrzę na daty.
Ja właśnie tez teraz staram patrzyć się na daty
Ja jak byłam mała zjadłam bakusia z plesnia nie odrywalam całego wieczka doszłam w pewnym momencie do pleśni od tamtej chwili jak coś kupuje zawsze odrywam całe wieczko i zawsze patrzę na daty danego produktu
ja wczoraj byłam w biedronce i piwsze co były pierogi z kapustą i grzybami i miałam je kupić, al atrzę data tylko do 5.01- wiedziałam ze ich nie zjemy tego dnia i nie kupiłam. Idę dalej kupuję bułki takie z sezamem pakowane po 4 sztuki i co znów data do 6.01 czyli tylko 1 dzień a cena jaka była taka jest. nie wiem czemu tak robią ..
szok.. ale tych produktów z dłuższymi datami gdzieś z tyłu nie było ?
U mnie pod praca ted notorycznie po terminie coś.. Tylko zawsze człowiek sie głupio spieszy
Ja właśnie w biedrze zazwyczaj chwytam te pudełka z tyłu, ale czasem i tamte nie są z dłuższym terminem. Ale w pracy dziewczyny mówią, że w biedronce to notorycznie coś po terminie im się trafi;/
Ja też mam taki zwyczaj że staram się brać z tyłu produkty, ale nie zawsze mają właśnie one dłuższy termin
Ja też patrze na daty. Często właśnie produkty potrafią mieć krótkie daty. W Biedronce u nas też często się zdarza że coś ma datę kilka dni tylko.
To straszne zawsze w biedronkach taki przemiał ludzi a mimo to zdarzają się rzeczy po terminie
właśnie nie było nic z innymi datami.. wszystko z jedna data